Gość Żaba żabcia Napisano Czerwiec 24, 2016 jaka idiotka z tego "goscia" , dostalam @ 32 dnia cyklu , wczesniej niz zwykle czyba dobry znak , pozdrawiam staraczki ! trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 24, 2016 zaba sama jestes idiotka :-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 24, 2016 To juz nie mozna wejsc na topik, poczytac o ziolach i napisac, ze nie kazda kobieta ma problem z zajsciem w ciaze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marmurkowa Napisano Czerwiec 24, 2016 Gość oczywiście że można, więc podsumowując: weszłaś/wszedłeś, napisałaś/eś, więc dziękujemy za cenne uwagi i żegnamy. Dziewczyny nie ma co robić zbędnej patologii nie zwracać uwagi i nie reagować i tyle. Ja też mam okres w dzisiejszy dzień to traumatyczne przeżycie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 24, 2016 marmurkowa a dlaczego wyganiasz goscia? moze ty sie pozegnasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 24, 2016 TO NIE JEST PRYWATNY TOPIK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 24, 2016 Tamara Arciuch kwitnie w ciazy, pieknie wyglada i widac, ze jest szczesliwa. Ma 41 lat, dwoch synow, wiec moze tym razem bedzie coreczka :-) Najwazniejsze, by dzidzius byl caly i zdrowy :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 24, 2016 Prawda jest taka, ze coraz trudniej zajsc w ciaze naturalnie i coraz wiecej par ma z tym problem... Niby mlodzi zdrowi ludzie, a tu bach! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sandri_1989 0 Napisano Czerwiec 25, 2016 Obczajalam dni plodne. W ostatnim cyklu zaczely sie 17dnia cyklu. Wczesniej 20. Tym razem 13 dnia w środę. Albo borowina poprzestawiala albo 3cykl z ziolami... Generalnie szok. Bo pewnie @ będzie szybciej. Dużo szybciej. Dzis 16dc. I tylko rano zauważyłam śluz plodny. Mam nadzieje ze dzis byla owulka. Ale w ogóle nie czulam jajników w tym cyklu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 25, 2016 I co w zwiazku z tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sandri_1989 0 Napisano Czerwiec 25, 2016 Opisuje dzialanie ziół bo o tym jest watek. Jak cie to nie interesuje to nie czytaj i spadaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2016 To Ty chamskich ludzi nie widziałaś. Fajnie się masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marmurkowa Napisano Czerwiec 27, 2016 Sandri spokojnie, nadeszły wakacje a to przyciągnie więcej "gości" na kafeterię za dwa miesiące będzie dziecko miało co robić bo w książkach się zagrzebie :) Jesteś pewna że przesunęła Ci się owulka robisz testy owulacyjne albo korzystasz z afrodyty? Ps. najlepiej zastosować metodę-nic nie widzę, nic nie słyszę, nic nie mówię.... czyli powietrze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2016 Ja tez uwazam, ze Sandri jest chamska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2016 Marmurkowa a Ty dlaczego nie wyprowadzisz sie skoro masz takich wrednych sasiadow? Musisz tam mieszkac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kejtlin1 Napisano Czerwiec 27, 2016 Hej dziewczynki ;) ojej ale dawno mnie tu nie było ale nadrobiłam wszystkie wpisy :) Majla wiem jaka to radość, za tydzien mam wizytę u gina i też chcę zobaczyć moją kruszynkę chociaz to dopiero 12 tydzień :) wierzę że to zioła pomogły w dokonaniu tego cudu :) kochane trzymam kciuki! Miłego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2016 Pomogly albo i nie, ale wazne, ze sie udalo :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sandri_1989 0 Napisano Czerwiec 27, 2016 Marmurkowa mialam sluz wcześniej. Nawet o tydzień. Mysle ze to za sprawą ziół. Czytalam na necie ze moga przyspieszyc owulke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2016 Aha. I co w związku z tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sandri_1989 0 Napisano Czerwiec 27, 2016 Ciesze się Kejtlin ze u ciebie wszystko dobrze. I tymbardziej sie ciesze ze ziola dzialaja! Pozdrawiam cie i zycze dobrego samopoczucia do samego porodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2016 a ja nie jestem pewna czy to od ziol, ale tez sie ciesze :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sandri_1989 0 Napisano Czerwiec 28, 2016 Mam pytanie do tych co pija lub pily ziola sroki. Otoz mialam plodny sluz od środy do soboty. Zanikl. W niedziele i pon sucho. A dzis znowu sluz. Czy to zmyłka? Czy to druga owulacja? Czy ziola mnie przestymulowaly? Nie wiem co o tym myśleć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2016 A kto to wie? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda2601 0 Napisano Czerwiec 29, 2016 Ja narazie nie widze owulacji u siebie tylko biala wydzieline, ziola pije dalej, zastanawiam sie nad pojsciem do endokrynologa moze on cos poradzi zanim zdecyduje sie na laparoskopie. Sandri ciezko mi stwierdzic a mierzylas temp?? byl skok temp ? i utrzymywala sie do tego dnia co zauwazylas znow sluz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marmurkowa Napisano Czerwiec 29, 2016 Sandri ja mam Kilmuszkę więc Ci nie odpowiem.... ale jak się martwisz to może lepiej będzie jak wybierzesz się do lekarza zamiast się zadręczać. Zdaje się że Ty bierzesz też wieśka ? Może to za dużo ? I jak dobrze kojarzę to borowine też stosujesz? Odstaw wieśka czy siemie, nie wiem co tam bierzesz ale coś zdaje się na śluz, bo co za dużo to nie zdrowo..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sandri_1989 Napisano Lipiec 1, 2016 Właśnie nie mierze temperatury bo poprzednie dwa cykle z ziolami mialam ksiazkowe jesli chodzi o sluz i usg potwierdzilo owulke. A w tym miesiącu zgłupialam. No nic. Wzbranialam sie przed tym mierzeniem tempry, ale chyba tego nie unikne. Nie widzi mi sie pobudka o 6 :/ Ale trudno. Musze jeszcze zaopatrzyc sie w porzadny termometr. I nastepny cykl bede mierzyc. Chyba rzeczywiście przesadzilam z tymi wspomagaczami. Pije ziola, pilam len i jeszcze ta borowina. Oszalał organizm. Bo to raczej nie jest normalne ze chyba po owulce sie śluz plodny pojawil znowu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 1, 2016 Masz racje, organizm oszalal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 1, 2016 sandri wyluzuj troche, bo ten stres blokuje ci zajscie w ciaze. Tak tez moze byc. Im bardziej chcesz tym bardziej wtedy nie wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 2, 2016 Hey dziewczyny. Czy ziola ojca sroki to to samo co ziola z wiesiolka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 2, 2016 TRUDNO POWIEDZIEC ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach