Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziś wyraźna

Choleryk , Flegmatyk,Sangwinik czy Melancholik który najleszy na męża?

Polecane posty

Gość dziś wyraźna

Flegmatyk-Emocje Praca Przyjaciele Powściągliwy Niewymagający i na luzie Spokojny, chłodny i opanowany Cierpliwy, zrównoważony Zgodny Cichy, lecz dowcipny Życzliwy i uprzejmy Ukrywa emocje Cieszy się życiem Wszędzie pasuje, uniwersalny Kompetentny i rzetelny Spokojny i zgodny Ma zdolności administracyjne Pośredniczy w rozwiązywaniu problemów Unika konfliktów Dobrze znosi naciski Znajduje proste wyjście Łatwy we współżyciu Przyjemny i miły Nienatarczywy Dobry słuchacz Odznacza się ciętym dowcipem Lubi obserwować ludzi Ma wielu przyjaciół Sangwinik-Emocje Praca Przyjaciele Pociągająca osobowość Gadatliwy, narrator Dusza towarzystwa Poczucie humoru Pamięć do kolorów Emocjonalny i wylewny Entuzjastyczny i ekspresywny Wesoły i spontaniczny Ciekawy Urodzony aktor Prostoduszny Żyje chwilą obecną Zmienne usposobienie Szczerość serca Wciąż jak dziecko Zgłasza się na ochotnika Wymyśla nowe działania Świetnie się prezentuje Twórczy i barwny Ma energię i entuzjazm Zaczyna w efektowny sposób Pobudza innych, by się przyłączyli Osobistym wdziękiem zachęca do pracy Łatwo zawiera przyjaźnie Kocha ludzi Rozkwita wśród komplementów Sprawia wrażenie kogoś niezwykłego Zazdroszczą mu Nie chowa urazy Szybko przeprasza Nie dopuszcza do nudy Lubi spontaniczne działania CholerykPorywczy, latwo wybucha entuzjazmem lub gniewem. Silnie przezywa losy bohaterow ksiazek i filmow. Lubi manifestowac swoje uczucia, latwo zawiera znajomosci, towarzyski. Wiecznie zajety, nie znosi bezczynnosci nawet podczas odpoczynku. Interesuje sie wszystkim, dziala goraczkowo we wszystkich kierunkach. Ma wiele pomyslow, ktore zaraz urzeczywistnia. Wierzy w postep i skutek reform, ktore chce wprowadzic w zycie. Lubi urozmaicenia, podroze, przygody. Latwo podbija innych, imonuje zwlaszcza darem wymowy. Melancholik- Emocje Praca Przyjaciele Głęboki i refleksyjny Analityczny Poważny, dąży do obranego celu Utalentowany i twórczy Ma zdolności muzyczne lub artystyczne Filozofujący i poetyczny Ceni piękno Wrażliwy na potrzeby innych Skłonny do poświęceń Sumienny Idealista Działa według planu Perfekcjonista o wysokich wymaganiach Zwraca uwagę na szczegóły Wytrwały i dokładny Uporządkowany i zorganizowany Staranny i schludny Oszczędny Dostrzega problemy Znajduje twórcze rozwiązania Musi skończyć to, co zaczął Lubi tabele, wykresy, cyfry, wykazy Ostrożnie dobiera przyjaciół Chętnie pozostaje w cieniu Unika zwracania na siebie uwagi Wierny i oddany Wysłucha narzekań Potrafi rozwiązywać czyjeś problemy Głęboka troska o innych Współczujący aż do łez

Gość na męża najlepszy
jest baran

Gość katrina912630
sangwinik

Gość moje uczucia zgasły
ja jestem melancholik, kobieta węc do mnie pasuje tylko melancholik albo flegmatyk, inne osoby nie pasują i nie rozumieją mnie. Moich potrzec i zachowania itp. A to baza związku.

Gość xdvdv
ja mam sangwinika, oni sa the best

a co jesli sama jestem baranem? jeszcze maz baran, to bysmy sie pozabijali ;)

moje uczucia zgasły- ma rację. Na męża/partnera -kę pasuje osoba o podobnym usposobieniu, bo inaczej może być to ciężki związek. Mnie do szału doprowadzają flegmatycy i melancholicy, nie mogę przebywać w ich otoczeniu przez dłuższy czas, i mimo że nic złego nie robią to ich "powolność" i brak energii oraz dynamizmu mnie irytuje.