Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia5266

faceci co was przyciąga?

Polecane posty

" daj spokój... każdy chodzi albo w dresie, albo dżinsach i koszulce/bluzie... i ot cała gama męskich strojów... zero polotu w fryzurze, dodatkach, butach... wszędzie to samo... " dresiarze mają powodzenie więc po co mają nosic jeansy?? co masz do jeansów, koszul lub bluz z kapturem ? to wy macie sie stroic a nie my!!

Gość IMO13714
Fakt - ciapaci, to mają styl!

Krem w ramach protestu zacznij chodzic nago tylko smaruj siusiaka kremem z filtrem bo zapowiadali sloneczna pogode

Gość 01001
"co masz do jeansów, koszul lub bluz z kapturem ? " to samo co Ty do legginsów

Gość 01001
a czy ja pisze, ze w legginsach jest cos fajnego?

Gość wewewewewwi
ale macie problemy..... cieszcie się że raka nie macie i nie leżycie w hospicjum

no nie powiem, ciapaty też stylu nie miał jak go poznałam, ale teraz ubieram go ja i ciągle się dziwi czemu go wszystkie laski na uczelni chwalą :P A facet powinien mieć fantazje i jakoś podkreślać swój indywidualizm... nawet jeśli jest to zwykła koszulka i jeansy, koszulka powinna mieć odpowiedni kolor, jakiś fajny nadruk... do tego jakieś koraliki, bransoletki, sygnety, zegarki są... i jakieś śmieszne buty... ja kupiłam swojemu też parę fajnych kamizelek do których z bólem, ale się przekonał bo mają kieszenie :P Ale najważniejsza rzecz dla mnie to kolor! Można nim działać cuda... Dlatego chłopaki trochę fantazji ;)

Gość hhaha
własnie kobiety majawyglądac i konec tematu a wogóle tamat był "faceci co was przyciąga?" a nie jak wyglądają tpowi faceci prosze was kobiety wyrzucie te duze okulary bo wygladają ochydnie

Gość IMO13714
Oh Czizas! Jaka Ty błyskotliwa jesteś. Legginsy mozna zdjąć - nie wpadłbym na to. Zdejmij także gacie i zrób fotke jak już w temacie jesteśmy.

"daj spokój... każdy chodzi albo w dresie, albo dżinsach i koszulce/bluzie..." A wy w żakietach popierdalacie pewnie każdego dnia :D Dresu nie noszę tylko dżinsy bo wygodne i do tego jakaś koszula. Garnitur to na wyjątkowe okazje ubiorę a nie na wyjścia na miasto. Może z krawatem od razu i teczkę w rękę? LOL "i ot cała gama męskich strojów... zero polotu w fryzurze" My w przeciwieństwie do was kudłów całe życie na głowie nie możemy hodować. Moje niestety nie są już tak gęste jak kiedyś i zapuszczanie ich wygląda jakby w gówno patyków nawtykać więc ścinam krótko. "dodatkach, butach... wszędzie to samo... " Może spinki od mankietów do t-shirtu? :D I po co te żale? KAŻDEMU facetowi i tak garderobę przerobicie po swojemu. Niech się odezwie chociaż jeden któremu panna nie kupiła żadnego ciucha, nie robiła wykładów z tego co modne a co nie i nie zabierała na zakupy aby bardziej przypominał tych z żurnala.

"Ale najważniejsza rzecz dla mnie to kolor! Można nim działać cuda" I odjebać się niczym choinka na święta. Trzy kolory to max - moim zdaniem.

Legginsy mozna zdjąć - nie wpadłbym na to. dobrze ze nie wszystkie chodza w legginsach bo bys biedaku trzepal do konca zycia :)

A czy ja powiedziałam że ma być pstrokato? nie... i zasada 3 kolorów jest jak najbardziej odpowiednia! :)

Gość 01001
"ja twierdze ze w legginsach nie ma nic ciekawego " a kogo to obchodzi? :)

Gość IMO13714
Oj Czizas. Od razu o moim fiucie myślisz...

Gość 01001
"cieszcie się że raka nie macie i nie leżycie w hospicjum" tak jak o legginsach - nigdzie nie powiedziałam, ze się nie ciesze

"ja twierdze ze w legginsach nie ma nic ciekawego " Odwrotnie. Leginsy nie są ciekawe lecz to co w nich - Bardzo.

Mi się tam leginsy podobają, ale nie noszę bo mam brzydkie nogi... Ale jeśli ktoś ma długie i smukłe to czemu nie! Wszystko może wyglądać dobrze, tylko na odpowiednim ciele...

cream, jeśli nie lubisz grubasek, to w każdym ciuchu będzie wyglądała dla ciebie aseksualnie :) to nie kwestia leginsów :P

Gość IMO13714
W tym problem. Większości z Was nie pasuje "obowiązująca moda", ale i tak nosicie to gówno BO TRZEBA...

"darker masz racje grobaska w legginsach jest seksi" Nie widziałem jeszcze grubaski w leginsach tak jak mądrej wypowiedzi u ciebie.

Gość 01001
ja nosze tylko i wyłącznie to, w czym dobrze się czuję. czasem jest to nawet modne :)

Gość IMO13714
01 - to teraz zrób nam przyjemność, czyli zdejmij swoje modne ciuchy i cyknij fote...

uu dark, to masz szczęście ;) Ja widziałam mega grubaskę w leginsach... i mimo że mam dość szeroko rozciągnięte poczucie estetyki, w tym przypadku musiałam odwrócić wzrok w drugą stronę... Powiedzmy sobie szczerze... leginsy ujawniają najdrobniejsze mankamenty dolnych partii ciała :P Dziewczyna była "ciapata" a i tak szła z jakimś białym za rękę, więc chyba jemu się podobała...