Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agorka

Straciłam cnotę z kimś kto tego nie uszanował

Polecane posty

"Mój mały wacuś wpędza mnie w obłęd" SPRÓBUJ PRZESTAĆ MYŚLEĆ WACUSIEM! I nie przejmuj się tym, że jest mały. Może być i mały; byle był figlarny... To, że ktoś ma MAŁY ROZUMEK wcale go nie DYSKWALIFIKUJE. Gdybyś uważał chociaż troszkę na odpowiedniej lekcji, wiedzialbyś, w jak niewielkim stopniu jest wykorzystywany MÓZG. Spróbuj użyć NAWET CONIECO!!!! gwarantuję ci, że to przekroczy nawet NAJŚMIELSZE twoje oczekiwania!!!!

"przytocz mi jakas moja wypowiedz bo jakos sobie nie przypominam abym pisala o mojej wizji madrosci" Skąd się bierze NIEPOROZUMIENIE? Ja nie dzielę wypowiedzi na mądre i niemądre. A jedynie na "w temacie" i "bełkot". Przytocz mi jakąś swoja wypowiedź "w temacie" a BEZ WĄTPIENIA znajdziemy WSPÓLNA PŁASZCZYZNĘ!

Gość infantylna Carrie
nie chcialo mi sie czytac tych waszych dyskusji nie na temat za bardzo, ale powiem jedno - Mądri WKURWIA mnie ten Twoj capslock. good day.

Skąd się bierze NIEPOROZUMIENIE? Madri to, ze Ty szukasz porozumienia i wspolnej plaszczyzny w wirtualnych, bzdurnych prowokacjach, nie oznacza, ze inni tez tak maja ja traktuje kafe jako rozrywke i jezeli oczekujesz ode mnie zaangazowania w kafeteryjne pierdoly to zapomnij :)

lakijedentaki, źle zaczynasz "Widać od razu, że Cię nigdy żadna laska porządnie w tego Twojego konika nie kopnęła" - tego nie wiesz. Nie buduj więc na tej PODSTAWIE żadnych teorii. MÓW ZA SIEBIE!!!! "z laską rozstałem się dlatego, że mi potrafiła powiedzieć takie rzeczy, że "jak nie umiem rozbudzić kobiety, to mój problem"" - MOŻE ROZSTANIE NIE BYŁOBY KONIECZNE, gdybyś jej posłuchał? "ciągle mi wypominała byłą, tzn. to, że w ogóle o niej myślałem ( a byłem z poprzednią 4 lata - sic, więc jak można o tym w ogóle nie myśleć?" - jeżeli nie widzisz różnicy między wypominaniem, że była JAKAŚ BYŁA, a WIEDZA, że O NIEJ CIĄGLE MYŚLISZ to masz rację. Ja pieprzę 3 po 3. Przepraszam, ale NIE CHCE MI SIĘ dalej czytać..... Do miłego :)

Gość tego imbecyla nawet nie ma się
ochoty przeczytać :D:D:D:D:D ja pierd. skąd tacy się biorą:D:D pewnie spadli z księżyca 💤

Gość żadne cudo, kolega z łóżka
pisali podobnie ;)

czizas, ponawiam pytanie, na które UDZIELAJĄC ODPOWIEDZI nie odpowiadasz "Przytocz mi jakąś swoja wypowiedź "w temacie"" Bez względu na ZAANGAŻOWANIE!

Gość i kolejny temat rozjebany
przez 3 matołków, którzy nie umieją zainstalować GG :O

"tego imbecyla nawet nie ma się ochoty przeczytać" Kto Cię przymusza?

Gość tak sobie tlumacz cielaku
teraz będzie sie zegnal godzinami jak nadzieja8 z ktora wymienial swoje "madrosci' ;]

"i kolejny temat rozjebany" Wjeb coś na temat! Nie wtrącę sie więcej!

czizas, ponawiam pytanie, na które UDZIELAJĄC ODPOWIEDZI nie odpowiadasz "Przytocz mi jakąś swoja wypowiedź "w temacie"" litosci! tyle w temacie :) do niemilego Madri 🖐️

Jak w brazylijskim serialu, można wyjść na przerwę a akcja toczy się dalej wartko. :D Tylko Kon na imbecyla został zamieniony. :D

Gość RamboXIV
Dobra, dobra. Przeczytałem trochę i juz prawie wiem, zaczęło się od czyjegos utraconego dziewictwa, skonczylo na bijatyce slownej kto jest bardziej cool, a kto się myli i jest kretynem. Jak zwykle zresztą. Dziewictwo? Hmm...może bym i chcial by zona byla dziewicą ale na serio nie gwarantuje to milości do konca ycia, bo zycia nie mozna przewidziec. Ale gdyby nie byla dziewicą, tez bym ją wziął za zonę, bo ją KOCHAM. A jak się kocha, do cholery, to to czy szpara jest bardziej odkryta czy mniej nie ma znaczenia! Jesli chodzi o dyskusje tutaj, to k.... kazdy ma prawo do swego zdania, ktoś traktuje Kafe jako rozrywkę inny bardziej poważnie, wazne by się tu nie nudzić :P Ja sam jestem zawsze atakowany jesli mowię, ze brzydzę się analem i nie lubię wyuzdanych ludzi, co przechwalają się ile zerzneli a ile ich zerznelo. A to moja prywatna opinia, czy kazdy musi zaraz się w to mieszac? Jak widac, to w tym wszystkim jest najbardziej podniecające.

Bardzo ładnie napisane Rambo. Kocha się człowieka a nie dziewicę.

Yhm, widzę że ktoś tu próbuje oświecić innych. Do założycielki tematu chciałbym powiedzieć tylko tyle, żeby się nie przejmowała zaistniałą sytuacją, bo takie się zdarzają, takie jest życie i dla wielu osób nie jest to żadną przeszkodą. Dla mnie na pewno nie. Najważniejszy jest człowiek, a nie jakiś szaman w czarnej kiecce, który mówi Ci jak żyć, a żyje gorzej od Ciebie. Dobroć trzeba nosić w sercu. Przeszkodą byłoby, gdyby moja kobieta miała więcej facetów ode mnie.

Gość takijeden 123
[zgłoś do usunięcia] Mądri taki jeden 123, "Masz idiotyczną rodzinę" - mocne słowa! Nie wybierasz sobie RODZICÓW. Jeżeli uważasz ich za IDIOTÓW to wystawiasz świadectwo tylko sobie! Naturalną rzeczą jest, że każde nowe pokolenie czuje się mądrzejsze od poprzedniego. I ma ku temu podstawy. Ale jeżeli podstawą do wypowiadania tak KRAŃCOWYCH opinii jest WIARA W SWOJA NIEOMYLNOŚĆ człowieka, który ma tak mało jeszcze WŁASNYCH DOŚWIADCZEŃ, to wystawia mu to NIENAJLEPSZE świadectwo. W sumie to masz rację ..czasami brak mi pokory.

Gość takijeden 123
ja nie mam czarnego nick'a i tylko 2 razy sie wypowiedziałem w tym temacie .. 1) 10:02 [zgłoś do usunięcia] taki jeden 123 2) 15:26 [zgłoś do usunięcia] takijeden 123 to moja 3cia i ostatnia wypowiedź. Pozdro

Gość Akcja-Akacja
Dziewictwo to piękna sprawa, sama chciałam również uchować je dla męża, ale stało się to szybciej, jak byliśmy zaręczeni. Chciałam tego i nie żałuję, choć nie doczekaliśmy się nigdy ślubu, bo się rozstaliśmy. Kobiety chyba zbyt emocjonalnie do tego podchodzą, tak na prawdę nie ma znaczenia czy jestes jeszcze czy już nie. Ważne, że zrobilas to z czlowiekiem, na którym Ci kiedyś zależało, a nawet jeśli on okazał się gorszy od Twojego wyobrazenia i plany wasze się nie ziściły, warto było przeżyc coś pięknego. Bo jak spiewał Ryszard Riedel - W zyciu piękne są tylko chwile.

Gość Akcja-Akacja
Naprawdę masz rację, ale naprawdę nie zauważasz, że czasem można niechcący nacisnąć spację? Na pewno zauważasz :P

Gość sędziwa pod każdym względem
a ja powiem tak - ani ja nie byłam pierwszą dla mojego faceta ani on nie był pierwszym dla mnie i oboje jesteśmy z tego faktu zadowoleni, bo jednego jesteśmy pewni - żadne z nas nie zdradzi drugiego z tzw. czystej ciekawości jak to by było z kimś innym :D