Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 erika11

Kostium kapielowy?

Polecane posty

Go艣膰 no to ja te偶 co艣 napisz臋
Du偶o os贸b twierdzi 偶e to mo偶e oznacza膰 wstydzenie si臋 w艂asnego cia艂a. Czy wi臋c MODELKI na tej stronie wstydz膮 si臋 swojego cia艂a?????Jak s膮dzicie? http://eurowam.net/downloadstore.php?search=FormalWet

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 modelki z tych zdj臋膰...
... wyst臋puj膮 w sesjach zdj臋ciowych. Je艣li nie widzisz r贸偶nicy mi臋dzy pozowaniem do zdj臋cia, a zwyk艂ym pobytem z rodzin膮 lub znajomymi nad jeziorkiem, to wsp贸艂czuj臋... Z reszt膮 one nie s膮 tu w leginsach/ jeansach, tylko w sukniach wieczorowych. To s膮 zdj臋cia (para)artystyczne...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to ja te偶 co艣 napisz臋
R贸偶nica jest taka 偶e te sesje s膮 skierowane do konkretnego typu odbiorcy i nie ma tu miejsca na wstydzenie si臋 cia艂a jak wielu pisze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 performance333555
W 偶yciu trzeba spr贸bowa膰 wszystkiego 偶eby si臋 przekona膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zgadzam si臋 z Performance :)
W 100 procentach. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 performance333555
:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Taaa... Lato...
Taaa... Lato (prawie) w pelni... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 heh... kapalam si臋...
Heh... Kapalam si臋 kiedys w leginsach... :) Te偶 nie wzielam kostiumu nad wode. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 styl girly
k膮panie si w leginsach to musi by膰 niez艂y wyczyn - w sumie to co艣 podobnego do pianki, kt贸rej u偶ywa si臋 przy sportach wodnych ;) Ja ostatnio w trakcie podro偶y zgubi艂am g贸r臋 od bikini i trzeba by艂o co艣 znale藕膰 by si臋 okry膰. I teraz musz臋 kupi膰 co艣 nowego, dzisiaj widzia艂am w tym zakupowym klubie stilago.pl ca艂kiem niez艂e przecenione stroje z beachwear, nie widzia艂am ich wcze艣niej u nas, a moj膮 niez艂y design. Kto艣 mia艂a co艣 z tej firmy? Jak jako艣ciowo stoj膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malagenia
Ja w艂a艣nie teraz poszukuj臋 nowego stroju k膮pielowego. Z tego co przegl膮da艂am to chyba najciekawsze s膮 z najnowszej kolekcji Christies. Szczeg贸lnie wpad艂 mi w oko model Macaret wygl膮da bardzo seksownie. Wydaje mi si臋, 偶e w takim bikini mo偶na zrobi膰 furor臋 na pla偶y ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kandksdnkssk
Dla mnie osobi艣cie k膮panie si臋 w ciuchach to masakra. Nigdy nie widzia艂am dziewczyny k膮pi膮cej si臋 w legginsach czy tym bardziej normalnych d艂ugich spodniach, nie licz臋 oczywi艣cie tych sytuacji, gdy kto艣 zosta艂 dla 偶artu wrzucony do wody tak, jak sta艂. Dopuszczam k膮panie si臋 w: szortach i koszulce, majtkach i koszulce, w ka偶dym razie w czym艣, co nie kr臋puje ruch贸w. Jak l膮duj臋 nad morzem przypadkowo, nie mam kostiumu, to wol臋 wyk膮pa膰 si臋 w bieli藕nie (lubi臋 sportow膮, wi臋c du偶o si臋 nie r贸偶ni od kostiumu) ni偶 wskakiwa膰 np. w sp贸dnicy. Nie umiem sobie tego w og贸le wyobrazi膰, tzn. jak w takim czym艣 mo偶na p艂ywa膰? Gdybym zobaczy艂a dziewczyn臋 k膮pi膮c膮 si臋 w normalnych ciuchach (d艂ugie spodnie) i wiedzia艂abym, 偶e to nie by艂 przypadek [czyli wykluczam: spontaniczny wypad, zero sklep贸w pod nosem, brak bielizny pod ciuchami, tak, 偶e NAPRAWD臉 nie ma innego wyj艣cia ni偶 k膮piel w ciuchach], to pomy艣la艂abym, 偶e: a) jest NIENORMALNA b) ma mega kompleksy i absolutnie ni eakceptuje swojego cia艂a 100x bardziej wola艂abym ogl膮da膰 parad臋 kobiet z ogromn膮 nadwag膮 w mikro bikini ni偶 dziewczyn臋 k膮pi膮c膮 si臋 w ciuchach - przynajmniej wida膰, 偶e te pierwsze nie maj膮 samooceny g艂臋boko艣ci rowu maria艅skiego i pod sufitem wszystko ok. Nawet jakbym mia艂a brzuch wisz膮cy do ziemi, to osobi艣cie mia艂abym gdzie艣 innych ludzi i ich opinie i w艂azi艂abym tak, jak mi wygodnie, tzn. chocia偶by w gaciach i koszulce. Woda to nie wybieg, nad wod膮 jest si臋 po to, 偶eby si臋 opali膰 i pop艂ywa膰. Druga sprawa: w艂azisz w tych ciuchach do wody i co p贸藕niej? Wychodzisz i czekasz na s艂o艅cu a偶 to wszystko na tobie wyschnie? Nie do艣膰, 偶e ciuchy schn膮 d艂ugo, to jeszcze mo偶na si臋 nie藕le obetrze膰 tu i 贸wdzie. PS: Je偶eli chodzi o sesj臋 pt. normalne ciuchy + woda - rewelka, sama ch臋tnie bym popstryka艂a sobie takie zdj臋cia, pomys艂 z sukni膮 艣lubn膮 super, ale wci膮偶 - to sesja, a nie wypad nad morze, rz膮dzi si臋 innymi prawami ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 255ezechiel000
kandksdnkssk nie bierzesz pod uwag臋 偶e mo偶e by膰 to rodzaj rajcuj膮cej gry wst臋pnej,akt erotyczny...chyba o to tu chodzi Pozdro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 2570005
Wedlug mnie: Kap si臋 w czym chcesz... Je艣li Ci tylko odpowiada... Widzialam panny kapiace si臋 w ciuchach... I w legginsach i w koszulkach. Je艣li dobrze si臋 w nich czujesz, to wedlig mnie nie powinnas si臋 niczym przejmowac. Mi osobiscie si臋 kilka razy zdarzylo, ale albo mnie wrzucili do wody, albo nie wzielam stroju. Ale nie powiem, 偶eby mi to jako艣 przeszkadzalo. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bizuteria-Magia
Musimy dobra膰 str贸j odpowiedni do naszej figury. Spodenki nie pasuj膮 do pa艅 o kr贸tkich nogach, gdy偶 skracaja sy;wetk臋. Je偶eli mamy brzuszek to najlepiej kupi膰 jednocz臋艣膰iowy str贸j, kt贸ry uwydatni nasz biust.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sama si臋 kapalam...
W ubraniu jak nie wzielam kostiumu. I jak do tej pory to byl jedyny powod. Ale chyba nie ostatni. :) Pozdrawiam wszystkich. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dshntykiryo
Muzu艂manki k膮pi膮 si臋 w ubraniach. Religia zabrania im k膮pieli w kostiumie, tzn ods艂aniania cz臋艣膰i cia艂a od szyi do kolan.

Udost臋pnij ten post

Ja osobi艣cie lubi臋 najbardziej kostiumy k膮pielowe dwucz臋艣ciowe lekko usztywniane, wtedy biust wyda si臋 pe艂niejszy i fajniej podkre艣lony kszta艂t (i uwydatniony). No i jak str贸j jest mokry to i tak dzi臋ki lekkiemu usztywnieniu miseczek zachowuje sw贸j kszta艂t. Ostatnio widzia艂am, 偶e du偶e promocje ma sklep Jagna.pl na stroje jedno, dwu i nawet trzycz臋艣ciowe :D i to fajnych dobrych firm. Warto zajrze膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 I mamy jesien...
Teraz to ju偶 chyba bardziej jednoczesciowe stroje si臋 przydadza. Nie wiem, czy wpuszcza was na basen w getrach. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A jest gdzies
...basen, gdzie tak nie pilnuja stroju kapielowego? Zna ktos? Kiedys wzielam ze soba na basen skorke z dlugimi nogawkami w ktorej plywam w sekcji i mieli wielkie ALE, 偶e stroj jest nieregulaminowy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KaskaKaskaKaska
Ja te偶 kiedys bylam w takiej sytuacji 偶e nie wzielam kostiumu kapielowego. Bylam z chlopakiem na weekendowym wypadzie i w hotelu by艂 basen, a ja nie mialam co ubrac. Nie byloby problemu, gdybysmy byli sami. Ale 偶e kazdy mogl tam wejsc, to chcialam sobie odpuscic, bo przeciez nie wejde w stringach mi臋dzy ludzi. Jeansy te偶 nie byly chyba najlepszym wyjsciem. Pomysl podsunela mi Pani z recepcji: "A ma pani leginsy?" :) i tym sposobem kapalam si臋 w leginsach i koszulce - jak ju偶 ktos wczesniej pisal. :) Nie odczuwalam jakiegos dyskomfortu z tego powodu i plywalo mi si臋 calkiem dobrze, wiec nastepnego dnia to powtorzylam. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Za oknem -20
Ale do lata coraz blizej. :) I tej pozytywnej mysli si臋 trzymam. :) A poki co zostaje kapiel na basenie i w wannie. Cokolwiek do tej kapieli ubierzecie. Pozdrawiam wszystkich cieplutko! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jak Ci wygodnie w leginsach
to plywaj w nich hehe. :) I nie przejmuj si臋 tym co inni mysla na ten temat. Ja te偶 kiedys plywalam nad zalewem w leginsach - ale to dlatego, 偶e nie planowalam wyjazdu nad wode i nie mialam kostiumu. Nie by艂o tak 藕le. :) Powodzenia!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karooolciagam
To ja si臋 pochwale, kupi艂am na tej stronce http://www.bhclub.pl/Sklep/BIELIZNA/Stroje-kapielowe a dok艂adnie ten http://www.bhclub.pl/Sklep/BIELIZNA/Stroje-kapielowe/Rozmiar-36-S/Lupoline-Kostium-Navy-4-rozmiar-36 i jestem mega zadowolona;-) 艣wietne kolory, wygodny a przede wszystkim mi si臋 podoba:D a trudno dla mnie 偶eby jaki艣 mi tak wpad艂 w oko. co s膮dzicie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olive_pl
Stroje k膮pielowe s膮 cz臋艣ci膮 garderoby ochraniaj膮cej cia艂o na pla偶y czy basenie, przeznaczonej do kontaktu z wod膮. Obecnie ich kroje s膮 bardzo zminimalizowane, jednak wyci臋te figi i sk膮pe biustonosze nie s膮 jedynymi fasonami dost臋pnymi w sklepach. Moda pla偶owa jest bardzo r贸偶norodna, opr贸cz bikini dost臋pne s膮 tak偶e bardziej zabudowane jednocz臋艣ciowe kostiumy ze spodenkami, by膰 mo偶e powinna艣 rozwa偶y膰 zakup tego typu stroju k膮pielowego, w kt贸rym poczujesz si臋 pewniej. Polecam tak偶e kostiumy przeznaczone do sport贸w wodnych na przyk艂ad tankini. Mo偶esz tak偶e kupi膰 specjalistyczny str贸j do p艂ywania, kt贸ry przypomina str贸j dla nurk贸w, idealny do p艂ywania, a b臋dzie si臋 prezentowa艂 podobnie jak leginsy i koszulka. Cho膰 teoretycznie ka偶dy ma prawo k膮pa膰 si臋 w dowolnie wybranej garderobie, to k膮piele w specjalnie do tego przystosowanym stroju z pewno艣ci膮 b臋d膮 bardziej komfortowe, ze wzgl臋du na elastyczn膮, przylegaj膮c膮 do cia艂a tkanin臋, kt贸ra charakteryzuje si臋 tym, 偶e w przeciwie艅stwie do codziennej garderoby nie wch艂ania du偶o wilgoci oraz szybciej schnie, co znacznie u艂atwia k膮piele wodne. Je艣li z jaki艣 powod贸w odczuwasz dyskomfort z powodu eksponowania swojego cia艂a w miejscach publicznych opr贸cz jednocz臋艣ciowego stroju id膮c na pla偶臋 zaopatrz si臋 w bardzo modne i kobiece pareo, kt贸re pe艂ni funkcj臋 lekkiej sukienki pla偶owej zas艂aniaj膮cej cia艂o. Bezpo艣rednio przed wej艣ciem do wody mo偶esz je 艣ci膮gn膮膰. Str贸j k膮pielowy pe艂ni tak偶e znacz膮ce funkcje zwi膮zane z bezpiecze艅stwem, w czasie topienia si臋 klasyczna garderoba wch艂ania znaczne ilo艣ci wody, ubranie staje si臋 ci臋偶kie, w贸wczas ton膮cy szybciej schodzi na dno i trudniej mu wyp艂yn膮膰 na powierzchni臋. www.olive.pl - pokusa dla zmys艂贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja si臋 kapalam w ciuchach..
I by艂o fajnie :) Bylam nad woda i kapalam si臋 w jeansach.

Udost臋pnij ten post