Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

honey723

Co mam zrobić z chorym yorkiem...??? /wyjeżdżam za granice.

Polecane posty

Gość ewweqeqew
Wszyscy na mnie najechali, a teraz, gdy okazało się, że mam rację (że ta baba to idiotka) to wszyscy zamilkli 🖐️ Brawo, sprawiedliwcy 🖐️ Ciekawe, czy autorka się jeszcze tu pokaże. Na forum ma różne nicki

Gość milka fioletoowa
Fuck :o To i lepiej, niech odda... :o

Gość ewweqeqew
Post z 17:57

Gość jem kićla
jak jej pofiem, se nurzki w miodzie so dopre to mnie pjepie. to jós lepi nie otsywać si.

Gość milka fioletoowa
Czyli autorka już od długiego czasu sobie "handluje" pieskami... a ten chory york.. kto wie czy nie przez głupotę krzyżowania spokrewnionych psów.. kurva jaka ja jestem naiwna :o

Gość weźcie się uspokójcie
tak, tylko Ty zaczęłaś bluzgać na wszystkich nie wiedząc, że autorka to oszustka. i większość ludzi uwierzyła, że to zwyczajna dziewczyna która wyjeżdża i musi oddać pieska :o a teraz widać, że to wszystko kłamstwo :o udane niestety. 😠

Gość ewweqeqew
Autorka ma wiele różnych wcieleń, posiadała "strony charytatywne", które szybko kasowała :O Beata Sobczyk to zapewne nie jest jej prawdziwe nazwisko (może aż tak głupia nie jest, żeby je podać) ale tak czy inaczej, kopara opada.

Gość weźcie się uspokójcie
dobrze, że znalazłaś te informacje, tylko co z tym dalej zrobić? tu na kafe temat zaraz zginie..

Gość milka fioletoowa
Ale na nicku honey723 już trochę tu była... Pewnie więcej się tu nie pokaże w tym wcieleniu :o

Gość milka fioletoowa
A ja myślałam, że ona nie ma kasy na start, a tu proszę: "honey723 hej. Ja też niedługo wyjeżdżam do Leeds, już wczesniej byliśmy w Uk i troche ciężko było, ale teraz wyjedziemy już z dość sporą gotówką, więc powinno być lepiej. Poznałam mnóstwo wspanialych osób w UK i to o dziwo Polaków, a raczej Polek, trafiłam na bardzo symatyczne osoby, utrzymujemy kontakt cały czas. " http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4779127 No więc po co takie wciskanie kitu?

Gość milka fioletoowa
nawet ma podwójne obywatelstwo :D honey723 dobrze, że mam podwójne obywatelstwo i zawsze moge wyjechac, nie dlatego, ze tu mało zarabiam, ale nie dam się okradać. Policjant i Tobie też radze to samo, bo szkoda tu życia marnować. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4757765&start=30

Gość milka fioletoowa
Jestem zniesmaczona tą osobą :o Czyli standardowo. Postanowiła zwinąć manatki, ale pies jej/im zwyczajnie przeszkadza, nie uwzględnili Go w swoich planach. Tym bardziej, że chory :o I po co te historyjki o łzach na samą myśl?! :o

Gość milka fioletoowa
Ja bym obstawiała inną na fb

Gość milka fioletoowa
aa no w sumie, nie doczytałam.. i ten Włoszczów w woj Świętokrzyskim :o

może autorka nie ma pieniędzy na badania ktore są kosztowne , a czasem jak się wyjeżdza mus pożyczyc kasę na drogę itd

Gość JAK TO CO?-ZAYEBAC
:-D

Gość sratata876
kingusia z gęby ci śmierdzi i jestes analnie brzydka

Następna popier­dolona pseudohodowczyni? rozmnażaczko weź się przeleć debilu do schroniska zobacz ile tam psów z twojej winy... york z paraliżem? Wiesz szmato, że to wina zlego hodowania? Zostaw to specjalistom i znawcom w tej dziedzinie, którym zależy na dobrze psa i przynajmniej robią podstawowe badania psom a nie rozmnażają wszystko jak leci :o

Gość milka fioletoowa
anukas - też myślałam, ze nie ma kasy, ale chwaliła się na innym temacie ^^ że z gotówką u nich nie najgorzej, więc... to raczej nie to.

Gość sratata876
kingusia jak z geby ci zapierdala to i dupsko fatalnie nieczyste

sratata876 nie będę się wdawała w polemikę z takim dzieckiem jak ty, a co do tematu to więcej kultury bo niektórym tutaj słoma wyłazi :P

To ja Wam napisze o co chodzi jak to się zazwyczaj postępuje w pseudohodowlach. To szmacisko trzyma ileśtam psów, niewykluczone, że psy są blisko spokrewnione i je sobie rozmnaża, pewnie każda sunia ma co cieczkę mlode :o wbrew pozorom ciąża tylko szkodzi sukom, mit o ciąży dla zdrowia zostal dawno obalony przez weterynarzy. I teraz jeden piesek jest chory, sparaliżowany. Nie wiem czy wiecie, ale to można operować oczywiście to bardzo kosztowne, w najgorszym przypadku wózek inwalidzki dla psa, taki specjalistyczny oczywiście też swoje kosztuje. No i taki chory pies to dla rozmnażaczki same problemy i zero zysku trzeba kasę bulić w psa, trzeba go nosić na rękach i w ogóle, szczeniaków już z niej/niego nie będzie więc wyrzuca i tyle 🖐️