Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fotogeniczna

czemu moj chłopak niechce moich nagch zdjec????Faceci chyba lubia takie miec co?

Polecane posty

WITAM! Czy wy chłopacy niemacie nic przeciwko temu????Gdyż moj cjlopak uwaza ze to jest chore ze chlopak ma nagie zdjecia swojej dziewczyny.Zawsze myslalam ze chlopacy to lubia a gdy chcialam mojemu zrobic to niechccial...dlaczego...???? PS: BEZ CHAMSKICH WYPOWIEDZI PROSZE TYPU ZE TO DLATEGO ZE JESTEM BRZYDKA ITP BO TAK NIEJEST MOWIE Z GORY!!!!!!

Gość tomasek
moze dlatego ze jest nieco wstydliwy. :) niektórzy chlopcy tak mają. lub może uważać że Ty bedziesz potem od niego chciala jego nagie zdjecia. :) pzdr

Gość moim zdaniem....
według mnie Twojemu chłopakowi się odmienia, jak założysz jeszcze z 12 tematów na ten temat, powiedzmy sobie szczerze - 2 identyczne tematy to niezbyt imponujący wynik...

Nie ośmieszaj się, dziecko 😴 Jedyną rzeczą, która u ciebie muli jest twój nadgnity mózg, chociaz w tym wypadku to raczej musk :O:O:O 🖐️

Gość taka prawda.......
może i brzydka nie jestes ale faktem jest to że on na ciebie nie bardzo lubi patrzeć:o już nie mowiac o tym żeby te foty go jakos podniecały

Gość buawatka
bo widzi, że z wielką chęcią chcesz takowe foty rozdawać, wiec pewnie sporo twoich bylych je posiada a potem jak się dowiesz od znajomych że wszyscy widzieli cie z rozkraczonymi nogami to się obrazisz na niego

Gość Vaaris
Aa może należy do tej ginącej rasy ? Która jednak szanuje dziewczyny i nie zależy im na takich fotkach a na dziewczynie..

widze że bez sensu tu pisałam...jemu pierwszemu zaproponowalam ale niema wogule sesu dalsze pisanie tutaj z takimi ludzmi...

bo widzialam ze posiada spora kolekcje fotek tych nadmuchanych plastikowych laleczek wiec pomyslalam ze moze by chcial miec moje bo denerwowalo mnie ze ma pelno innych lasek np w telefonie wiec wolalam zeby mail moje...

Gość Vaaris
fotogeniczna masz rację. Dyskusja głupiego z ludźmi myślącymi jest ciężkim tematem. A może jeszcze nam pokażesz swoje nagie fotki to ocenimy.

Gość Vaaris
Bo tamte to tylko puste masy, których ciała się podziwia i nic poza tym. A ty jesteś raczej mu bliska i takie zdjęcia mogą cię tylko ponizyc.

vaaris moze masz racje niewiem juz sama:( a zdjecia niedam bo to miały byc tylko dla niego...nie bede tylkiem swiecic na forumm

"A ty jesteś raczej mu bliska i takie zdjęcia mogą cię tylko ponizyc." że niby jak?????