Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jednak prawda

Co myslicie o takiej lasce

Polecane posty

Gość jednak prawda

Witam Chcialem sie podzielic pewna sytuacją. Na jednym z portali randkowych poznalem dziewcze. Pisanie na GG, sms-y, telefony. Ogolnie fajnie rozmawialismy, nawet na pikantne tematy. Niby wolna, oszukana przez faceta, teraz sama. po dwoch tygodniach sie spotkalismy, pogadalismy, po paru dniach mi powiedziala ze nic z tego nie bedzie, nie zaiskrzylo na zywo. OK mowie, zdarza się. No ale od czasu do czasu tak po kolezensku pisalismy. Dzis mi psze na GG, ze sie jej facet oswiadczyl. To mowie szybka jestes, a ona zdziwienie, ze jest z nim od listopada. No to podziekowalem jej za szczerosc od poczatku. No zdzira. I jak tu wierzyć Kobietą...? Ogólnie przukro, że sie takie ewenementy na swiecie zdarzają. Ciekawe czy jej facet, jesli faktycznie jest, wie co za ziolko ma.

Gość hahahahaaaaaaaa dobre
:)

Gość jednak prawda
A, po drodze jeszcze sie zalila i martwila, ze chyba jest w ciazy bo sie z jakims kolesiem po pijaku przespala, a tak go nie nie nawidzi. No patologia.

Gość Johnny Bravooooo
A ty myślałeś, że na takich portalach spotkasz normalnych ludzi?

Gość jednak prawda
Vmpyrella: no fakt, kobieta tu nie za bardzo passuje

Gość jednak prawda
czasem ie jednak zdarzaja i na portalach

Gość jednak prawda
Jak u wierzyc kobiecie, dobra rade ci dam, nic gorszego na swiecie nie przydazy sie nam ... - cytat z klasyka ;-)

Gość jednak prawda
nie chodzi o to ze mi zalezy czy coś, po prostu nie lubie jak sie ze mnie robi durnia. No i pisze, zeby kazdemu facetowi zaplic lampke, ze wszystko trzeba dzielic przez dwa, co laski gadaja czyli faceci i laski dokladnie tak samo oszukuja i wykorzystuja

Gość jednak prawda
takiej to nawet kopnac w dupe szkoda

Gość ladydiii
no przeczytalam sytuacje i powiem Ci ze zle trafiles i tyle, przykro mi ze az tak zle:(

jeżeli często spotyka się z mężczyznami będąc w związku to wszystko do niej samo powróci możliwe tez ze skłamała ciebie mówiąc tobie że jest w związku i o zaręczynach

Gość jednak prawda
ladydii: to nawet nie kwestia, żle czy dobrze, po prostu nie chce mi sie wierzyc, ze mozna tak postepowac

Gość ladydiii
sa rozni ludzie zle faceci i zle kobiety to kwestia charakteru bo jezeli ktos jest szczery to mozna wyczuc ja sie tego dopiero niedawno nauczylam

Gość jednak prawda
do dobrze: masz racje, zlo do czlowieka podobno wraca. wisi mi to czy mi teraz sklamala czy nie. Przynajmniej wiem z kim na szczescie nie bede mial wiecej do czynienia.

Gość ladydiii
i uwierz ze mozna tak postepowac, sam zreszta zobaczyles na przykladzie

Gość jednak prawda
kila jej w d... wiesz, po prostu z zalozenia fam ludzia, traktuje tak jak bym chcialby traktowany ale widac nie warto

Gość ladydiii
z tego co napisales wnioskuje ze podobala Ci sie ona, ale uwierz ze czym szybciej sie przekonasz ze nie jest warta tego tym lepiej

Gość jednak prawda
szczerze mowiac, to nie jest wcale tak, ze mi sie jakos bardzo podobala i sie od razu zauroczylem - nie. Po prostu pisze to ku przestrodze, odbieram to jako swego rodzaju lekcje. a dodatkowo, jak uslyszalem o tym sexie po pijaku to juz mi sie lampka wlaczyla. wiec nie ma czego zalowac

Gość ladydiii
w sumie dobrze ze nie doszlo do czegos wiecej zalowalbys bardziej wtedy i lekcja bylaby okropna juz

Gość bo te babki niektore to kur...
Ja rowniez mialem "szczescie" do takiej "kobiety". Niby wolna, ponoc sie rozstala z facetem, juz jej nie rozumial etc. Po dwoch spotkaniach, pocalunkach, pikantnych rozmowach powiedziala mi, ze ma meza i dodatkowo jest ktos, kogo nie potrafi kochac - jakis apsztyfikant, (moze kochanek? - nie dopytywalem o szczegoly). Kopara mi opadla do ziemi, po czym wygarnalem jej co o niej mysle. A najlepsze na koniec: zaproponowala mi szczera przyjazn. Po prostu wyrachowana babka, znudzona zyciem, szukajaca przygod i lubiaca sie dowartosciowac cudzym kosztem.

Gość jednak prawda
no dobrze, a szczerze mowiac "w tym temacie" to dosc otwarta byla. moze wlasnie dlatego...

Gość Autorze, dlaczego sie dziwisz?
Witamy w grze o nazwie ZYCIE! Nie bronie tej lancy, bo to typowa manipulantka i zolza. Ale zwroc uwage, ze wiekszosc ludzi na portalach randkowych szuka odskoczni od szarej rzeczywistosci: seksu bez zobowiazan itd. Ponadto nie wierz do konca kobietom, bo sie przejedziesz. A jak wyczuja, ze Ci zalezy, to beda manipulowac i klamac w zywe oczy. Dlatego dystans, w pierwszej kolejnosci wywiad srodowiskowy, maly test i dopiero pozniej blizsza znajomosc.

Gość jednak prawda
wywiad srodowiskowy - o to dobre. a o jakich testach myslisz??

Gość hahahahahhahahahahhahahaha
wywiad srodowsikowy, dobre okreslenie :D ja takie testy robie kazdemu facetowi poznanemu na necie. sprawdzam jego znajomych na facebooku, nk, nr tel w googlach itp. wpisuje jego nazwisko, ukonczona szkole, szperam, pytam to tu to tam i... w wiekszosci przypadkow udaje sie namierzyc klamczucha i manipulanta.

Vampyrello, na tym forum ortografia czy gramztykanie jest popularnym tematem ;)

Gość lasencja dostanie porzadnego
kopa w tylek i moze przejrzy na oczy. Sucz z niej i tyle. Szkoda czasu i nerwow na filozofowanie na jej temat. To ZLA "KOBIETA" BYLA!!!!!!!!