Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pająk grasuje za łóżkiem

Jak długo pająk przeżyje bez żarcia?

Polecane posty

Gość bdgbdb
Pijawka ? :D toć na degeneruchach była

byłam

Nie sądziłam, że ten temat będzie tak kontrowersyjny, żeby dorobić się tylu podszywów i rozpierdalaczy wątków, ale spoko, schlebia mi to :classic_cool: Nicka nie podam, bo jeszcze pśp mnie rozpozna i będzie zbłaz, że tak nisko upadłam. Ale nie jestem nikim znanym, a tym bardziej nikim ważnym, zasłynęłam jedynie jako przegraniec życiowy w topełe alkoholowym, więc nic wam to nie powie :classic_cool:

Gość bdgbdb
miałem cie za mądrzjeszą :D

Gość bdgbdb
na alkoholowym jeszcze piszesz?

lauren jezdem

Nie piszę, bo topełe alkoholowe to była moja wakacyjna przygoda :P Za mądrzejszą chyba mnie nie miałeś, w końcu nie znam podstaw biologii :classic_cool:

Gość bdgbdb
miałem przed tym topikiem jak widac niewiele rozumiesz z tego co sie pisze do Ciebie :-( podałaś sie jako Pijawka ale to pewnie był podszyw , Pijawke znałem

Gość bdgbdb
więc jesli jestes Pijawka to miałem cie za madrzejsza ale pewnie nie jesteś Pijawka i był to podszyw więc nie ma tematu głupkowaty topik założyłaś i to moja opinia :-)

Gość a ty kto jestes bdgbdb?
??? kto kto no kto?

Gość pająk grasuje za łóżkiemm
Gratuluję debilowi, który zaczernił mój nick :o Nie jestem pijawką, bo tak jak mówiłam nie jestem żadnym znanym nickiem. Poza topełe alkoholowym nie udzielałam się nigdzie jako czarnuch. Zresztą nie wiem skąd pomysł o pijawce skoro mamy kompletnie inny styl pisania i kompletnie różne pomysły :classic_cool: Głupkowaty był na początku, teraz się zrobił żałosny, bo wyszła jakaś sztuczna kontrowersja, która nie ma prawa bytu :D A pająk jak grasował tak grasuje :classic_cool:

nie zabijaj go bo będzie padać :) Ja mam mysz wielkośc szczura która zawsze zapierdoli żarcie z łapki a sama się nie złapie ale zakupiłam trutkę wytępię ją w końcu!

Gość pająk grasuje za łóżkiemm
I ogłaszam wszem i wobec, że kafetełe budzi się do życia i od teraz moje pajęcze topełe będzie żyło własnym życiem albo umrze śmiercią naturalną. Wszystko co napisze zaczerniony nick "pająk grasuje za łóżkiem" i wszystkie inne podobne pomarańcze nie będzie wychodziło spod moich palców. Ja idę na egzamin, bo jak tak dalej pójdzie to nieźle dam dupy, a wolałabym zachować ją w miarę nienaruszonym stanie :classic_cool: Pająka nie zabiję, bo chyba nie mam serca, od chwili uczłowieczenia go imieniem zaczynam patrzeć na niego przychylniej :D Dzięki za odzew i zainteresowanie, trzymajcie za mnie kciuki na egzaminie, a ja będę trzymać za to, żebyście nie mieli w chałupach pajęczych potworów :classic_cool: