Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghjhjjhjki

zauroczyłam sie w koledze meza

Polecane posty

jak bedziesz to napisz zapytaj o co chcesz a ja ci odpowiem i chetnie poznam zdanie osoby postronnej tia żeby i tak te zdanie olać i nazwać rozmówcę ciotą :)

Gość 001
w kim to się ludzie w życiu nie zamraczają, pewnie historia jakich miliony

Gość ulalalalaaaallalalalal
facet mnie zaniedbywal na kazdej plaszczyznie naszego zwiazku kiedy popjawil sie ktos kto mnie zainteresowal po kilku miesiacach odmawianie wkoncu uleglam ale dodam ze sexu nie bylo... wiecej napisze jutro

Gość śmieszna jesteś
ulalalalalaaaal- chyba że tak , ale z twoich słów wynikało co innego.

Gość 001
tak w ogóle, to lepiej brzmi "zachwyciłam się w koledze męża" przynajmniej nawiązuje do tekstu ze znanego serialu

Gość śmieszna jesteś
to po co ciągniesz związek z facetem? boisz się samotności czy jak, ja was nie rozumiem Starego zostawić a zacząć nowe zycie, skoro ten stary taki zły

Gość kolfabatgz
i tak oto kureskie tematy maja wziecie najmadrzejsi siedza doradzaj, krytykuja,medrkuja zawsze ci sami moze tak zajrzyjcie do swego zycia? zrobcie w nim porzadek-nie potraficie ale tu?co jeden to najlepszy psycholog psycholog od psychiki ale wy? od kurev i kurestva? kurwolodzy:D

Gość ulalalallalallalalaalallal
po co ciagne zwiazek z facetem? bo odejscie od kogos po paru latach nie jest takie proste.... tymabrdziej ze tego 2 nie znam tak dobrze bo jak mozna poznac kogos nie spotykajac sie???

no w takim wypadku tym bardziej..... bo nie zamierzam przekładac ślubu

Gość nie rozumiem jednego
jesli sie zauroczylas i nie jestes pewna co z tego moze wyjsc, to lepiej urwij kontakt bo mozesz skonczyc jak setki Twoich poprzedniczek z forum :-P z drugiej strony troche nie rozumiem podejscia ze jak sie ma meza czy partnera to juz nalezy zalozyc klapki na oczy i uciac wszystkie kontakty towarzystkie zeby przypadkiem cos zlego sie nie stalo. dla mnie takie podejscie jest troche chore. sama jestem 11 lat w zwiazku, 8 lat po slubie. razem z mezem chodzimy zarowno na wspolne imprezy, ale mamy tez osobne kolka znajomych plci obojga i nikt nikomu nie robi problemow jesli druga osoba chce wyskoczyc z kims na piwo, czy na kawe, czy na inna forme rozrywki na ktora akurat partner nie ma ochoty. zwiazek to nie wiezienie tylko trzeba miec jakies zasady i umiejetnie korzystac z wolnosci.

a po co mam to urywac? podoba mi sie ten facet i nie zamierzam tego zrobic dopoki nie bede na 100% pewno co i jak z moim. ja nie jestem zakochana w tym 2 ale niewiele mi juz brakuje

zawsze szczery małpa? a co to znaczy?

mnie juz meczy trzymanie tych 2 galezi zreszta tak naprawde tej 2 wcale nie trzymam sama sie przylepiła to nie jest moj kochanek.... poprostu troszke otworzyl mi oczy ze sa na ziemii iini faceci, wcale nie gorsi

słuchaj ale ty tak na poważnie? zamierzasz wyjść za mąż tylko dlatego, że ślub jest w trakcie przygotowań ?

wlasnie nie wiem co zrobic.... a wy tylko potraficie daawac rady ze bark slow

bo nie są takie jakie chciałabyś usłyszeć ?:)

a wy tylko potraficie daawac rady ze bark slow a jakiej rady oczekiwalas? bierz slub i jednoczesnie sprawdzaj drugiego i najwyzej sie rozwiedziesz?

pare dni postanowilam ze dam mojemu szanse ze juz tyle razem jestesmy ze bedzie ten slub... ale po 2 dnich znow zwatpiłam bo on mnie tak wkurwia ze szok

napiszę ci bez złośliwości jeśli masz jakieś wątpliwości- a je masz jeśli jesteś w stanie już teraz "zauraczać" się innym odwołaj ślub ja rozumiem, że to mnóstwo odkręcania, tłumaczeń, nieprzyjemności, wyimaginowanego wstydu i zamieszania ale lepiej to przejść przez parę dni czy tygodni niż ponosić konsekwencję zawarcia ślubu przez lata zastanów się 100 razy nad tym co chcesz najlepszego zrobić

chyba nasz zwiazek jest juz przechodzony.....

no wlasnie nie bedzie.....moze byc tylko gorzej

no więc dlaczego w ogóle się zastanawiasz?:) przecież doskonale wiesz co powinnaś zrobić

TAKA juz moja natura ze sie zastanawiam.... gdybym wiedziala co mam zrobic i byla tego pewna zrobilabym to