Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieatrakcyjna ............

dlaczego mezczyzni sa w zwiazkach z kobietami ktore im sie

Polecane posty

nie podobaja?

Gość super dupecxzzzka
skąd pomysł że są z takimi kobietami ? :O Moim zdaniem właśnie nie są.

jestem z chlopakem dla ktorego nie jestem atrakcyjna widze to po jego reakcjach na inne kobiety, nie kryje sie z tym, a zreszta mowi mi co mu sie u mnie nie podoba. ( a nie podoba mu sie wiekszosc) ;(

Gość opiniodawca
bo np. sie dobrze piep-rzą.

Gość dziadek mróz
bo chce sie dowartościować będąc z jego zdaniem gorszą od niego,albo potulną którą może z łatwością pomiatać..

Gość takaprawda i tyle
Bo nie ma szans u lepszych wiec bierze co mu los przyniosl

Zazwyczaj na początku się podobają, przez pierwsze tygodnie, miesiące miód-malina. Z czasem gdy napięcie zaczyna opadać "misiaczek", "kochanie" zaczyna być kimś w rodzaju "rzeczy którą wypada mieć, z przyzwyczajenia i tradycji lecz to nie znaczy że nic innego się nie liczy". "Piękno" szybko przemija w sercach innych.

Gość bo u takiej
która im się podoba pewnie nie mają szans dlatego biorą co się napatoczy. Przykre ale prawdziwe

powody moga być takie same dla których kobiety są w związkach z mężczyznami, którzy im się nie podobają jak taki delikwent glośno oznajmia, że kobieta mu się nie podoba to warto zapytać po co, do cholery, jest w związku po czym uwolnić go od tego balastu niech się, biedaczyna, nie męczy :-P

To nie do końca tak. W normalnych relacjach facet nie bedzie z kobieta ktora go nie kreci - pomijam takie jak dla kasy czy innych kozysci materialnych jak dach nad głową. Czasami jest tak że niektre twoje wady widzial od poczatku, ale był tak zafascynowany powiedzmy duzym biustem ze nie robił wymowek z powodu brzucha, ale z czasem fascynacja cyckami opadla, albo cycki zmalały a brzuch nadal w oko kole co wypomina i zaczyna szczerzyc sie na widok plaskich ale szczuplych lasek; co tak naprawde nie zmiania faktu ze tak naprawde nadal go krecisz - tylko sie juz troche przejadalas i spowszednialaś

do autorki jak mozesz byc z kims dla kogo nie jestes najladniejsza najukochansza itd...... to chore gdyby moj facet mi powiedzial ze mu sie cos nie podoba to szybciej by zmienil partnerke niz mysliowszem czasem zartem cos zuci ja jemu dowale ale tylko zartem