Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość safewratger

DLACZEGO FACECI MOWIA ZE LUBIA KOBIECE KSZTAŁTY A TAK NAPRAWDE KOCHAJA CHUDE

Polecane posty

Gość Sexi laska robiąca lody
Faceci lubią chude z małymi piersiami bo dużo facetów to pedofile

dziewczynka ma 13 lat, a obie są kobietami, a jeżeli uważasz że bycie kobietą zaczyna się od 80 kg to już masz problem pod kopułą

Gość niech sie wypowiadaja faceci
tak sobie mówcie :D kazdy ma jakies preferencje i przeciez sa różne kobiety :O szczupła 40 latka z małym biustem, 15 latka z wielkimi balonami

Gość niech sie wypowiadaja faceci
Leviatan to pedau niby go seks nie interesuje a ciagle tylko tutaj tym napierdala :O

Gość tommy vercetti ty pedofilu
:O

Ja mam figurę bardziej jak ta 2 a w sumie wolałabym coś pomiędzy 1 a 2... znam zarówno "koneserów" pierwszego jak i drugiego typu ps. wąskie biodra nie są wyznacznikiem łatwego czy trudnego porodu :P

Gość laska ze zdjecia 2 super
:)

Gość a mi to wisi tobie tez rodzice
czesto powtarzali ze jestes niedorobiony pasztecie? :D

Gość a mi to wisi tobie tez rodzice
zapakuje silikony i juz bedzie cacy? moze wiecej szacunku do kobiet jakby nie wygladały ? :O moze wasze córki bedą wygladac podobnie co jej powiedzie ? ze tatus sie nie postarał i ze jest niedorobiona ?

Tej drugiej też te kilka kg na plusie nie koniecznie by pomogło.. niestety człowiek sobie nie wybiera gdzie mu to pójdzie... ja jem ciasto i mówię sobie "oby w dupę poszło" niestety idzie głównie na boczki ;)

Gość asiaasiaisia22
jakbym była kolesiem to wolałabym poruchać tą grubszą, ta druga wydaje się sucha nawet tam pod majtkami :O

Gość jeśli ta pierwsza waszym
zdaniem jest "gruba", to znaczy, ze 1.albo jesteście nienormalni, albo 2.gówniarstwo. Przychylam sie w sumie do dwóch punktów. Ok, a teraz niech wypowiedzą się prawdziwi mężczyźni, a nie szczyle. Ta pierwsza ma fajne ciałko (bo ciało tu oceniamy, nie twarz), zgrabna i wszystko na miejscu. Druga, młodziutka, ładna, ale ciało jak moja 13-letnia córka, co z seksem nie kojarzy się wcale :o Oczywiscie jestem facetem:)

Gość tez jestem facetem
mam 36 lat i bez 2 zdan wybieram druga. Ta pierwsza to jakas swinia spasiona :O Druga jest zadbana, bycmoze uprawia sporty, lubi aktywne zycie, dzieki temu jest dobra w lozku, a nie tylko siedzi przed telewizorem i wpierdala chipsy :O

MałaBlondynka -> to poćwicz pupę aby ci się powiększyła dzięki mięśniom a nie dzięki tłuszczykowi ;)

Gość anuska 18 nascie
taaaaaaaaa żeby to było takie oczwiste i proste:O

Gość jeśli ta pierwsza waszym
tommy leszczu, ruchać to możesz swoją gumową lale z sex shopu, no i marszczyć freda przy anorektycznych dzieciach, co oczywiście podchodzi pod pedofilstwo. A o moje życie sexualne martwic się nie musisz, zapewniam szczylu:)🖐️

Gość ja ma figute jak laska z
2 zdjecia i musze troszke schudnac. Dokladnie chcialabym jeszcze wyszczuplic nigi, bo podobaja mi sie baaaaardzo szczuple.

Gość a hj kl
Kobiece kształty to pełny biust, krągłe biodra, ładna pełna pupa i talia osy. Taką sylwetkę teraz ma już niewiele kobiet. Albo są przy kości i to nazywają kobiecymi kształtami - grube uda i okrągły brzuch, albo nie mają biustu i są chude. Uwierz, że mając do wyboru kobietę z ładnym biustem, fajną pupą, wąską talią i długimi szczupłymi nogami nie wybierze ani tej chudej, ani tej grubej, tylko ją właśnie. Co do wagi - niedowaga jest mniej niezdrowa niż nadwaga, a ludzie podświadomie wybierają to, co zdrowsze.

Gość obiektywnie patrząc
Ta pierwsza jest zdecydowanie za szeroka,druga miodzio,jedynie piersi mogłaby mieć większe ale na pewno nie jak ta pierwsza.

ja ma figute jak laska z -> nogi takie jak ma ta z 2 zdjęcia kiepsko wyglądają tym bardziej jeśli kobieta ma duży tyłek