Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla zla zla zla zla

wyplata kasy z komorki

Polecane posty

Gość zla zla zla zla zla

WESZŁAM NA TĘ STRONĘ: http://www.sellsms.pl/ i myślę super wreszcie coś sensownego wymyślili wypłata kasy z konta komórkowego. Zawsze zostaje mi sporo kasy na komórce, bo mam darmowe smsy i co miesięcznego doładowania nie wydaję i tak, ale doładowywać trzeba, bo mam tak w umowie. No i mówię super. Ale żeby z komóry wypłacić głupie 10zł na konto bankomatowe trzeba zabulić 30zł za smsa.czemu oni robią takie idiotyzmy? to sie w ogole nie kalkuluje. Przewalili mnie:(wiem wiem czyta sie drobny druczek..

Gość Bix
Bo to nie jest idiotyzm, tylko proste oszustwo: Nie ma czegos takiego jak "odzyskiwanie kasy z komórki" to by się nie opłacało operatorom. Płacisz abonament 30 zł na przykład i oni go biorą dla siebie; nie jest to bank który trzyma twoją kasę na jakimś koncie! W umowie którą podpisywałaś nie ma mowy o zwrocie forsy jeśli jej nie wykorzystasz, prawda? Telefon na kartę też nie zwróci forsy, jełsi zostanie - przepada po pewnym czasie i tyle. Natomiast jakiś sprytny oszuścik wymyślił, że jeśli NAJPIERW wpłacisz mu 30 zł to on ci z tego odda 10 zł i jest do przodu o 20 zł. Bez mieszania w to operatora jakiejkolwiek sieci. Złoty interes. Przy wyższych kwotach pewnie jest wyższa opłata i interes się kręci.

Gość plaza
to zwykle oszustwo wyslalem smsa za 30 zl 2 tgodnie temu a kasy jak nie ma tak nie ma i brak kontaktu z wlascicielami

Nie ufaj nieznanym firmom oferującym usługi, które są niepopularne w Polsce.

Gość saaaeaeeea
Sobota wieczór, a Tobie brakuje kasy na piwko ze znajomymi? A może na wypad do klubu? Nic trudnego! Pieniądze na zabawę w kilka sekund na Twoim koncie! Baluj z nami, sprawdź - wypłać - zabaw się! - jesteśmy dostępni 24 godziny na dobę! http://kantor-sms24.pl/ W razie pytań, zapraszamy na czat z konsultantem, lub adres e-mail: biuro@kantor-sms24.pl

Gość gość
haha no juz to widzę. Ja miałam pieniądze na telefonie i wymienili mi je na gotówke, kończyła mi sie umowa i pieniądze by przepadły, na szczęście udało sie je odzyskac. korzystałam podczas tej operacji ze strony zamiensms.pl

Gość gość
Ja jak zmieniałam operatora miałam spore zapasy na koncie, z którymi nie wiedziałam co zrobić. Na szczęście znalazłam stronę zamiensms.pl i wymieniłam te środki na gotówkę. Polecam. Naprawdę łatwy sposób na odratowanie części środków z konta.

Gość gość
Ja uzywam zamiensms;) albo wyplacam albo paypal albo jakies fajne kody rabatowe;)