Jusia1921 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 Witam mieszkam w angli a dokladnie w Manchester szukam od ponad miesiaca pracy ale strasznie ciezko. Nie moge nic znalesc jelsi ktos ma jakies oferty pracy dla mnie w Poblizu manchester to bede bardzo wdzieczna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kmajbsjb Napisano Kwiecień 7, 2011 wejdz na strony aupair i poszukaj w twoich okolicach jako opiekunka do dziecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jusia1921 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 Hej a móglbys/as mi podac do tej stronki linka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kmajbsjb Napisano Kwiecień 7, 2011 jezu dziewczyno jak nawet nie potrafisz uzyc google i zrobix zadnego research to sie nie dziwie ze bez pracy siedzic. trudno wpisac aupair uk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ----0000----000--- Napisano Kwiecień 7, 2011 a nie widzisz jej rocznika urodzenia?;D wiec co sie dziwisz? moja babcia tez nie wie co to google, chyba ze okulary :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jusia1921 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 Wybacznie, ale Ja niestety nie bywam tyle co wy przy KOMPIE :) wiec nie wiem a po drugie to nie mój rocznik tylko zwykle cyferki zmyślone... :) no i Dziękuję uprzejmie znalazlam to co mi podalas/as. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jusia1921 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 liczby* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej yousia Napisano Luty 9, 2012 hej Jusia1921..ciekawa jestem czy znalazłaś pracę dzięki poradom wyżej zamieszczonym :) Ile czasu zajęło Ci znalezienie pracy w Manchester lub w okolicach..pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach