Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajka24srod

facet sie wycofal , czy mozna to jakos naprawic >

Polecane posty

Gość IMO13720
Włączm Caps-lock. TO NA CHUJ TEN TEMAT!? ON CHCE CZEGOŚ INNEGO, TY CZEGOŚ INNEGO. DAJ FACETOWI ŻYĆ I W-Y-P-I-E-R-D-A-L-A-J!

Gość kajka24srod
Boratko napisalam mu 3 dni temu ze chce sie spotkac i porozmawiac ale sie nie odezwal do tej pory a ja tez nie chce sie narzucac nie lubie tak konczyc zadnych zanjomosci zawsze staram sie szanowac ludzi i relacje jaka mnie z nimi laczyc a nie tak bez slowa

Gość taki jeden 123
Dla mnie już wszystko jest jasne facet sie po prostu spotykał z autorką tematu ,ale na tych spotkaniach zachowywał się jak do koleżanki i nie inicjował nic dalej czyli pocałunki ,przytulanie ,pieszczoty ,...dodatkowo przejmował się zbytnio słowami autorki "ze bedziemy tylko znajomymi" które były zapewne wynikiem lekkiego zażenowania i reakcja na jego brak inicjowania dotyku...Facet dużo mówił ,mało robił ..w sumie to nie wiem na co liczył ,że kajka się na niego sama rzucisz ?...lol... Co mozesz zrobić żebyście byli dalej tylko znajomymi ? W sumie to bym Ci powiedział ,ale solidarność plemników obowiązuje ;)

Gość Zuzanna Ameliiia
IMO nie denerwuj sie tak. Napisz lepiej w jakich krajach Afryki byles

Gość IMO13720
Zuzia - a kopa chcesz? Nie ze mną te numery...

Gość Zuzanna Ameliiia
taki jeden - to powiedz mi. Ja nikomu nie powtorze.

Gość kajka24srod
taki jeden zdradz :) no wlasie tak sie zachowywal , moze bal sie przyslowiowego kosza nie wiem ale tak sie zachowywal jak to opisales a zgrywal takiego lowelasa :)

Gość kdffjps
nie czyt. wcześniejszych odp. wiec jak się zdubluję to przepr.za spam. facetowi zaczęło na tobie zalezec i to nie jako na kolezance. zerwał kontakt, bo się zauroczył. wie,ze nie chcesz niczego wiecej, wiec sie wycofał, zeby się bardziej nie zaangazowac i pozniej nie cierpiec.

Gość Zuzanna Ameliiia
IMO - wyluzuj troche bo tracisz kontrole. Pisales gdzies , ze w Afryce musiales byc "chroniony" W jakim kraju to bylo?

Gość IMO13720
Zuzia będe tracił kontrole kiedy mi się to tylko podoba. Nawet Twa 'psychologia' nie pomoże. A autorka jest jebaną egoistyczną szmatą - tyle w temacie.

Gość naatalkaaa
Nie dostał tego czego chciał i się wycofał. Widocznie oczekiwał, że w reakcji na jego słowa, to Ty go zaciągniesz do łóżka. Nie ma czego żałować raczej. Ja bym nie chciała przyjaciela z takim podejściem do kobiet:/

Gość Zuzanna Ameliiia
IMO - zycie jest brutalne i dla kobiet i dla mezczyzn. Dokladnie w takim samym stopniu.

Gość kajka24srod
imo Twoje ocena nie kazda jest taka co szuka meza na sile

Gość kajka24srod
tyle ze na dobra sprawe nie dostalam odp czy jakos mozna to wszystko naprawic ?

Gość taki se facet
kajka24srod piz.gnięta s.uko daj temu chłopakowi spokój tyle w temacie bo żal

Gość IMO13721
I co mnie obchodzi czego tam sobie szukasz? Doskonale wiesz czego facet od Ciebie oczekiwał, nie jestes w stanie tego mu dać, a w międzyczasie go także ranisz. Ale jak sie kurwa wycofał, to stwierdziłaś, że fajnie było mieć frajera, który nadskakiwał, a jego uczucia masz w dupie - ważne żeby dalej karmił Twoje poczucie własnej wartości.

Gość Zuzanna Ameliiia
IMO - uwierzysz mi na slowo , ze kobiety tez bywaja ranione?

Gość naatalkaaa
Trzeba było napisać w głównym poście, że on namawiał Cię do seksu, a tak to każdy teraz interpretuje Twoje słowa po swojemu autorko. Bo rzeczywiście to co napisałaś w pierwszym poście raczej nie stawia Cię w dobrym świetle. Ale to, że on chciał seksu zmienia postać rzeczy.

Gość kajka24srod
tak egoista itd fajne epitety sam tez sie nie okreslil wiec o co chodzi dawal do zrozumienia ze zaakceptowal stan rzeczy jaki jest

Gość kajka24srod
natalka nigdy mnie nie namwial zasugerowal miedzy wierszami :)

Gość prawiczek z warszawy
Autorka nie pisała że proponował jej bujanie się na penisie ! Jedynie wspomniał coś o przytulaniu :O

Gość IMO13721
Oj, idź już sobie autorko...

Gość kajka24srod
imo to ze jestes nieudacznikiem zyciowym nie upowaznia Cie do pojezdzania innych

Gość Zuzanna Ameliiia
IMO - opowiesz o Afryce?

Gość IMO13721
Jadę po Tobie, bo jesteś żałosną kurwą, nic więcej, a teraz wyświadcz nam wszystkim przysługe i idź pobawić się na autostradzie.

Gość on szuka dziewczyny
nie przyjaciółki jeżeli przez 4 miesiące nic z tego nie wyszło , to po co ma tracic więcej czasu

Gość kajka24srod
wszyscy mnie juz ocenili jako ta zla a napisze ktos jak moge sprobwac odbudowac to wszystko??

Gość taki jeden 123
heh już prawiczki forumowe wylewają swoje gorzkie łzy :D...sory ,ale to ten facet robił się za frajera i tyle. Jak by miał jaja to by działał ,a nie gadał i się mazał.

Gość on szuka dziewczyny
wes mi to wytłumacz co ty chcesz odbudowywac, przecież nie chcesz związku z nim?

Gość kajka24srod
chce nadal budowac relacje