Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zenon ziembiewicz

Ktore z wymienionych potraw smakuje wam najbardziej?

Polecane posty

Gość KREMUSSS
frytki

Zapomnialem o frytkach :D A mnie smakuja fast foody bardziej od schabowego :) Najbardziej wole z normalnych potraw (danie zasadnicze) devolaja z frytkami + frytki + surowki polane sosem chili :)

Gość ja wybieram pizzę
ser, szynka, pieczarki + ketchup - innej w ogóle nie jadam.I to robioną osobiście. A pozostałych rzeczy jeszcze nigdy nie jadłam :-D

Gość pizza zdecydowanie, ale
taka domowa, nie z fast-foodu. mogą nawet być te składniki, które wymieniłeś, chociaż wolę peperoni. co do reszty, to hamburgerów i cheeseburgerów nie lubię, a pozostałych rzeczy nigdy nie jadłam. frytki fuj, nie lubię ziemniaków

Raz zjadlem kolo godziny 12:00 -Pizze, pozniej za pol godziny danie kebabowe(mieso-frytki-saltka) -Za 20 minut kupilem sobie kebab i caly wpierdzielilem -Pozniej hamburgera a za godzine chesburega -Jeszcze godzinke pozniej tortille -Procz tego zjadlem cala szarlotke, ciasto z bita smietana i wisniami, murzynka oraz kupilem sobie dwa kilo bialych michalkow.

Kebab ale jak taki dobry, prawdziwy nie jakaś podróbka z udka kurczaka :O Cheeseburgera z Mc też lubię, tortille w sumie tak średnio bo totalna różnica w zależności od lokalu, na hot dogi na stacje często wpadam ;) Pizze z innymi składnikami też lubię... ogólnie to gustuje w takim niezdrowym żarełku właśnie :O

ja jeszcze z takich dań ''niecodziennych'' uwielbiam eskalopki w serze z ananasem+frytki+zestaw surówek...mniam :)

ja torlille to tylko w jednym miejscu w moim miescie kupuje...pyszna jest...z mc donalda tez lubie chessburgery i frytki...ogólnie lubię fast foody :P

poli28 Pysznie brzmi ten zestaw :) Ja jadę dzisiaj na zakupy do Ikea to wciągnę tam sobie ich hot doga i klopsiki z borówką :)

ja lubię tortillę robię ją sama w domu i jest pyszna. frytki też ale domowe. mam ulubioną pizzerię i tylko tam jem pizzę ale z kurczakiem.

Gość Herota
Nie przepadam za takim jedzeniem. Wychodzę z założenia ,że fajnie jeść albo to, co się samemu zrobi albo od czasu do czasu wyjść sobie do jakiejś restauracji. Ja lubię scandale royal na placu szczepańskim w Krakowie. Jak zjem hamburgera czy hot doga to nigdy nie czuję si ę dobrze- to jest w końcu śmieciowe jedzenie

Gość psssssssssssssssssssssssssssss
wszystkie:)