Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autortematu

o co halo z tymi prawiczkami?

Polecane posty

Gość autortematu

...bo nie rozumiem. mam 21 lat, mam za soba kilka flirtow, ale teraz dziewczyn nie poznaje, bo wyrywanie lasek to nie moje hobby, tym bardziej dla samego seksu. mozna powiedziec, ze czekam na ta poznanie tej jedynej i wlasciwej. w takim razie pytam - jest jakas granica wieku, w ktorej musze sie zmiescic z "pierwszym razem"? skoro ktos ma 24 lata i piszecie, ze to wrak juz, jesli nie uprawial seksu... czyli majac 23 mam juz zaciagnac ktoras do lozka, zeby dziewczyna pozniej (najlepiej dziewica) mnie nie wysmiala? ...

Gość prawiczek z warszawy
Niestety w wieku 21 late też przegrałeś :)

Gość prawiczek z warszawy
Mam pracę :classic_cool:

Gość majka....
haha dobrze ze do dziewic nic nie maja ja czekam na tego jednego

Gość autortematu
majka.... ale na pewno odrzucilabys chlopaka 24 letniego, ktory tego nie robil. w takim razie musze jak najszybciej kogos wyrwac na sile. bez sensu troche, ale skoro tak trzeba...

Gość autortematu
dla mnie to jest dziwne. osobiscie chcialbym nawet, zeby 23-letnia dziewczyna nie miala tego za soba, ale z kolei od chlopakow wymagane to doswiadczenie juz jest jak najwczesniej.

Gość majka....
mysle ze wolaladzm prawiczka mimo ze by mial 24 lata podobne podejscie do zycia

Gość majka....
i masz racje bez sensu i to bardzo to wzrzwanie na sile

Gość autortematu
sam juz czasami nie wiem, czy dobrze postepuje, ze czekam. moglbym rownie dobrze poznawac dziewczyny przy kazdej najblizszej okazji, ale jakos specjalnie mi na tym nie zalezy. nie jestem tez jakis zdesperowany, ze musze to zrobic z dziewczyna, czy cos takiego.. wszystko od dziewczyny zalezy i jej podejscia do sprawy.

Gość |!oferma!!|
"pieprzysz bez sensu. małysz ma ładną żonę, a do wysokich i przystojnych nie należy." ale jest i zawsze był zajebistym sportowcem. nawet wtedy gdy nie odnosił międzynarodowych sukcesów to i tak być choćby w kadrze polski to wielkie osiągnięcie.

Gość majka....
moze ja tez robie glupote ze czekam ale czekam nie zalerzy mi zebz sie poscic

"małysz ma ładną żonę, a do wysokich i przystojnych nie należy." A musi być wysoki i przystojny? Małysz jest sławny na cały kraj a i za granicą o nim słyszano. I wielu w jego dyscyplinie czuje do niego respekt. Ma na swoim koncie wiele sukcesów to wszystko dostatecznie rekompensuje mu wszelkie niedostatki.

Gość Z życia
Ożenił się, bo dziewczyna była w ciąży. To taki ślub trochę na siłę, w bardzo młodym wieku.

Gość Z życia
''16 czerwca 1997 r. Adam Małysz ożenił się z Izabelą Polok. Ślub odbył się w ewangelickim kościele św. Piotra i Pawła w Wiśle. 31 października tego samego roku urodziła się ich córka, Karolina.'' Czerwiec - ślub Narodziny dziecka - październik ( po 4 miesiącach od ślubu).

Gość majka....
hm nie rozumiem facetow chca miec dziewice a sami nie chca byc prawiczkami wiec raczej nie zasluguja na dziewczyne dziewice

Gość |!oferma!!|
"jak małysz się ożenił to nie miał kasy, był nieznany i nie potrafił się wygadac nawet. dopiero później stał się wielki." oczywiście, nie był wtedy światowej klasy skoczkiem ale był jednym z najlepszych skoczków w polsce (jeżeli nie najlepszym) i występował w wielkich, światowych turniejach. coś dla "przeciętnego kowalskiego" nie do pomyślenia nawet.

Gość Prawik sztabwy
offerma???!, ale Małysz to jest ktoś i ma kasę!

"wiec raczej nie zasluguja na dziewczyne dziewice" To na dziewicę trzeba zasłużyć? LOL.

Gość Prawik sztabwy
majka.... Szczerze tego nie piszesz! Dziewczyny takie jak Ty wymarły jak mamuty! Zostało tylko kilka okazów w koranicznych szkołach w Iranie!

Gość autortematu
majka.... nie o to chodzi. to dziewczyny wola doswiadczonych w tej kwestii chlopakow i dlatego co niektorzy na sile sie staraja to doswiadczenie zdobyc.

Gość nie ma co się ooszukiwać
Małyszowi fortuna sprzyjała, może niektórym z Was też się jeszcze powiedzie. Nie bądźcie takimi fatalistami.

Gość |!oferma!!|
no proszę, wikipedia podaje że w sezonie 94-95 zajął 7 miejsce w pucharze świata!!! to przecież jest światowej klasy wynik.

Gość majka....
hm moze tak ale taka jest prawda jezeli szukasz dziewicy to strasznie trudno ja znlesc

"taka jest prawda jezeli szukasz dziewicy to strasznie trudno ja znlesc" A po co szukać dziewicy?

Gość Prawik sztabwy
majka napisał ''hm nie rozumiem facetow chca miec dziewice a sami nie chca byc prawiczkami wiec raczej nie zasluguja na dziewczyne dziewice'' Nie rozumiesz, że każda dziewczyna, nawet dziewica spojrzy na prawiczka jak na kogoś gorszego i fajtułapę? Facet musi gdzieś zaruchać, a potem poszukać dziewczyny, bo zostanie do końca życia sam jak palec!

"Facet musi gdzieś zaruchać, a potem poszukać dziewczyny, bo zostanie do końca życia sam jak palec!" Niepojęta bywa myśl ludzka...

Gość majka....
znam chlopaka ktorz ma jazde na moj temat tzlko i wzloncznie dlatego ze jestem dziewica on szuka sobie dziewic bo lubi jego powinnes spztac poco szuka

"jego powinnes spztac poco szuka" Akurat takie hobby nie nie interesuje.

Gość Prawik sztabwy
Pierwszej dziewczyny nie można kochać! Ona ma służyć tylko do trenowania seksu! Po jakimś czasie się ją rzuca i wtedy dopiero szuka się tej jednej, jedynej! Tak dzisiaj robi 90% ludzi! I ja tak zrobię, o ile się uda! A jak nie to zostanę pustelnikiem i starym kawalerem! A co tam!