Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda_z_polski

czy tylko ja mam takie chude nogi??

Polecane posty

Gość magda_z_polski

aż mnie ściska jak czytam tematy o tym że tyle kobiet chcę schudnąć.. codziennie kilka tematów o tym.. masakra.. wolałabym mieć kilka kilo nadwagi i wyglądać kobieco a nie tak jak teraz.. :/ czy tylko mnie dotyczy ten problem??

Gość magda_z_polski
niech mi ktoś da parę kilo.. :(

Gość magda_z_polski
boża jaka ja jestem zakompleksiona... :/

Gość magda_z_polski
155 cm 74 kg ;/

Gość magda_z_polski
ja mam 168 cm i ważę 51 kg

Gość magda_z_polski
jeśli uda mi się przytyć to tylko u góry idzie.. a o nogach i tyłku już zapomina.. :/

Ja nie wiem ile dokładnie mam ale coś koło 163 i waga to koło 45kg aktualnie... kiedyś było 40 a może nawet mniej :O Chciałabym dobić do 50 ale kurde widzę że idzie mi w brzuch głównie a jakoś ćwiczyć nie bardzo mi się widzi ;) Bardziej jak na nogi na to w sumie na ręce wolałabym żeby to poszło bo mam takie chude jak u kościotrupka ;)

Gość ja tez mam taką figure
że nogi chude jak patyki a jak przytyję to tylko w biodrach i na górze 170cm 52 kg

Gość magda_z_polski
ja ręce mam spoko.. ramiona zaokrąglone.. ćwiczę na te nogi żeby były masywniejsze i nic.. tracę już wiarę w to że kiedyś w swoim życiu założę sukienkę albo krótkie spodenki.. jestem skazana na kiszenie się w wakacje w długich spodniach..

Gość magda_z_polski
no właśnie.. ja też tak tyję.. ważyłam 55 kg, ale schudłam, żeby była mniejsza różnica między górą i dołem.. :/ to jest moje przekleństwo...

Nooo bo to wiesz, najlepiej byłoby tyć i jednocześnie ćwiczyć wybrane partie które nie chcemy żeby się nam opasły, ale jakoś mi się nie bardzo chce

Gość magda_z_polski
wierz mi, że ja ćwiczę, ale nic mi to nie daje.. do tego mam problemy takie że chodzę dość rzadko do kibelka.. :/ tylko ta operacja mnie ratuje.. może za jakieś 4 lata zdejmę długie spodnie i wyjdę na plażę.. czyli stracę najlepsze lata.. :/

Ja chodzę w kieckach ale dopiero w lato jak opale nogi ;) W sumie to jakoś bardzo nad tym nie ubolewam tak żeby się chować ciągle. Chcieć bym chciała przytyć ale jakoś żyje ;)

A ile masz w łydce autorko? Ja mam za bardzo umięśnione nogi, niestety genetycznie tak mam i raczej nie uda mi się zmienić, unikam sukienek/spódnic przed kolana, tylko w szortach jakoś w miarę wyglądam bo widac uda i łydki nie wydają się takie masywne.

Gość artkafe766
170 i 54 kg, też jestem za chuda ;(

Gość magda_z_polski
ja ma 22 lata.. za nic w świecie nie odsłonię nóg tego lata.. i pewnie kolejnego też nie..

jak ktos kto ma 155 wzrostu i wazy ponad 70kg moze byc chudy co ???? ja mam 160 wzrostu i waze 53kg i uwazam sie za gruba a ty pieprzysz ze chuda jestec???????????????????? wytrzepana na maxa jestes

Gość magda_z_polski
to był podszyw.. i chyba każdy normalny się zorientował.. mam 168 i ważę 51 kilo !!!

nie chrzan ze cwiczysz i nic to nie daje idz na pozadna silownie i wyrob sobie miesnie nog a nie przed kompem siedzisz i sie uzalasz ja pol zycia cwicze i nie nazekam a jeszcze 5 lat temu moja waga przy wzroscie 160 spadala do 38kg to byla moja porazka ale teraz mam miesnie i kryja kosci i tak nie chudne juz bo niesnie nie zchudna przeciez dopuki sie cwiczy jas katowalam sie przez kupe lat 6 lat tajski box silownia wacu rolki wszystko co sie dalo

Gość magda_z_polski
wiesz, że łydki jest najciężej wyrzeźbić?? niektórzy nie maja predyspozycji do tego i po prostu ile by nie ćwiczyli to i tak one nie przybiorą na wadze.. to że teraz tu siedzę to nie znaczy że nie ćwiczę.. bo to chyba jest nierealne by ćwiczyć 24 godziny dziennie.. czytałam już setki artykułów na ten temat.. żebym chociaż zobaczyła jedno zdjęcie przez i po ćwiczeniach że rzeczywiście widać efekty.. nie znam żadnej kobiety która by nabrała sporo masy w łydkach.. mi jest sporo potrzebne żeby to jakoś wyglądało..są na prawdę chude na maksa..

i tez ciezko mi bylo pogodzic prace szkole i silownie box i wszystkie inne treningi ale teraz chociaz mam ksztalty anie kij od szczoty

Gość magda_z_polski
a brałaś coś?? jakieś odżywki?? na razie nie mam pieniędzy by iść na siłownię..

Gość magda_z_polski
nogi mam chude ale mam za to duże jądra .

^powiem ci ze ja 5 lat ponad cwiczylam zeby miec co mam takze nie licz na to ze to ci latwo przyjdzie jest ciezko naprawde teraz przytylam ciut ale mam to gdzies bo juz mi spada samo ja juz nie bylam na silowni miesiac ale pracuje i sama masa spada ja gralam odzywki na mase jakies prochy od lekarza dostawalam na tycie i jakies na apetyt ja duzo jadlam ale nie tylam

Gość magda_z_polski
aha.. no dzięki.. na pewno będę pracować nad sobą, ale jak uda się uzbierać te pieniążki to operację zrobię..

Gość magda_z_polski
wole być kluseczką..podobno faceci nawet takie wolą.. a nie wieszaki.. więc wolę tak niż mieć krzywe chude patyki.. utrudnia mi to normalne życie.. facet chce jechać na wakacje, a ja nie pojadę przez mój problem.. :(

Gość magda_z_polski
no właśnie nie mam aparatu.. zresztą wstyd to pokazać.. chyba byście padli ze śmiechu.. moje łydki są chyba podobne do moich rąk.. szok..