Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda_z_polski

czy tylko ja mam takie chude nogi??

Polecane posty

Gość magda_z_polski
czemu ta operacja jest taka droga.. :( nawet nie wiecie ile razy płaczę w ciągu dnia przez to.. robi się ciepło a ja popadam w coraz większa depresję.. nie ma nawet spodni na mnie.. we wszystkich wyglądam jak idiotka.. nawet rurki na mnie wiszą..

Gość magda_z_polski
też bym takie chciała.. a do tego są bardzo długie..nie wygląda nawet symetrycznie do reszty ciała.. nie wiem już nawet jaki spodnie kupować..

Gość magda_z_polski
a operacja to tak..implanty.. tylko to mnie ratuje.. przysięgam, że jak to zrobię to nigdy w życiu nie będę miała innych kompleksów.. ja tylko chcę wyglądać jak normalna kobieta.. a krzywe nogi to chyba nie jest najlepsza cecha wyglądu szczególnie u kobiety.. faceci tak często piszą że zwracają uwagę na nogi..

Gość magda_z_polski
ja się z takim jeszcze nie spotkałam.. nawet mój woli kobieco ubrane dziewczyny.. nienawidzi jak spodnie wiszą, bo są chłopięce.. on no lubi opinające się legginsy.. Jezu ja nigdy nie będę tak wyglądać.. sama czuje się jak brudas jak na mnie wiszą spodnie.. kiedyś mi to nie przeszkadzało jak byłam młodsza i lubiłam luźny styl.. ale teraz?? kobieta 22 lata?? nawet rozważam rozstanie z facetem przez to.. bo męczy mnie to, że wiem, że mu się nie podobam. że podobają mu się kobiety o kobiecych kształtach.. ale ja jestem popierdolona.. zal mi siebie samej.. chyba pójdę do psychologa..

Gość niestetyyuuu
ja mam tak samo...nogi chude jak rece =szok ; / moje kolano mieści sie w garści.

Gość magda_z_polski
na prawdę jest mi siebie żal.. wiem, że ludzie mają inne problemy.. ale mi się nic w życiu nie układa.. do tego te kurwa krzywulce.. chyba wole być sama niż wiedzieć, że nie podobam się własnemu facetowi.. odkąd z nim jestem to mam te kompleksy.. :/ wcześniej ich nie miała..a na pewno nie do tego stopnia..

Ja tam w leginsach lubię chodzić :) Najbardziej przeszkadzają mi kościste kolana które pod leginsami itp wyglądają jedynie na bardzo szczupłe więc nie ma aż takiej tragedii. Jak w lato opale to też wyglądają już w miarę ... tylko teraz takie blade przeszczepy ;) A dużo masz chudsze od tej ze zdjęcia? Ja w sumie jakbym zmierzyła to może mam podobne tylko wyraźniej kolana się odznaczają

Gość magda_z_polski
żartujesz?? ta ze zdjęcia to ma grube w porównaniu do moich.. przecież kobieta ze zdjęcia ma kluseczkowate nogi i do tego krótkie.. ja mam bardzo długie i chude.. prawie zero łydki..

Gość magda_z_polski
ale komentuje inne fajne laski.. wiem, że by wolał żebym wyglądała jak kobieta.. i mnie to męczy.. chyba będę sama..

No to ja mam jednak troszkę bardziej kształtne nogi, te ze zdjęcia wg mnie są szczupłe i fajnie ubite. Mi brakuje głównie takich pełnych kolan i no nie wiem.. minimalnie szczuplejsze mam

Gość mylicie sie
idealne nogi wyglądają tak

Gość magda_z_polski
jesteśmy rok ze sobą.. trochę dłużej może.. wcześnie nie odczuwałam by któryś facet jakoś dawał mi zrozumienia, że woli inne.. nie wiem.. poprzedni to mi wybijał z głowy zawsze.. zawsze mówił że kocha moje nózi.. nie miałam kompleksów.

Gość magda_z_polski
patrz zdjęcie wyżej.. są mniej więcej takie..

Gość magda_z_polski
nawet nie wiem w co ja mam się ubierać.. w spodniach rurkach wydaje mi się że to jeszcze gorzej wygląda.. ale sukienki nie założę.. nie ma mowy..:/

Gość magda_z_polski
to nie są moje nogi te na zdjęciu.. posłużyłam się zdjęciem innej dziewczyny z innego forum.. :P

Gość magda_z_polski
no ja właśnie tego zaokrąglenia nie mam.. uda moje są super.. nie łączą się ale mi się podobają.. poniżej kolana jest problem.. chyba zaraz zrobię zdjęcie telefonem.. ale się wstydzę..

Gość magda_z_polski
w zimę to jest ekstra.. zakładałam kozaki za kolano i mini.. a na lato?? ja pierdziele.. ale ja jestem porypana..

Gość mylicie sie
a myslisz ze w wieku 60 lat bedziesz miała lepsze nogi niz obecnie ?

Gość magda_z_polski
te co wstawiłaś Są idealne nie wiem co chcesz od alby albo Victorii..

Masz fajne nogi kobieto!! Co Ty sobie ubzdurałaś? Rezygnować z wakacji z powodu takiego "problemu" ? Chyba powinnaś iść do psychologa bo sobie wkręcasz, niektórzy wogóle nóg nie mają :P