Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda_z_polski

czy tylko ja mam takie chude nogi??

Polecane posty

Gość mylicie sie
Idealne ? Sa chude , krzyywe (zwlasza victoria ma krzywe nogi )

Gość magda_z_polski
może na zdjęciu wyszły w miarę.. kolano mi się zgina do środka i wtedy to jest dopiero masakra.. nikt nie ma gorszych..

Ja tam nie wiem która ma krzywe bo akurat na tych zdjęciach ciężko moim zdaniem to ocenić... krzywe czy proste widać dopiero jak ktoś prosto stanie ( jak osoba ze zdjęcia co Magda dała to nogi lekko w )( podchodzą Alba ma bardzo szczupłe ale fajnie kolanka wyglądają, mi właśnie tak jak u V.B. się odznaczają

Gość magda_z_polski
jak dla mnie Victoria ma super nogi.. są proste.. a moje przez mój brak łydki.?? piłka by mi przeleciała między nogami..

Gość magda_z_polski
boże.. jak wy tak pozjeżdżacie takie piękne nogi..nie chciałabym żebyście moje na mieście zobaczyli.. mam wrażenie, że nawet w spodniach jak jestem to każdy patrzy na te patyki..

Gość magda_z_polski
ja bym chciała chociaż takie jak victoria ma..

Gość mylicie sie
masz ładniejsze niz victoria

Gość magda_z_polski
super masz nogi mała blondynka... :( u mnie żeby mojej wady nie było widać to muszą mi przybrać te łydki na wadze.. szkoda, że te ćwiczenia nic nie dają na moje łydki..

Gość magda_z_polski
na tym zdjęciu tez nie widać reszty mojego ciała, że jest większe i grubsze.. nogi nie pasują.. może żebym tułów miała wąski i chudy.. ręce chude..

Gość magda_z_polski
przecież ja tez mam odstające kolana.. popatrzcie wszyscy na te moje kulosy i się pocieszajcie swoim wyglądem.. żądna z was nie chciałaby takich mieć..

Gość magda_z_polski
dobrze, że to forum jest anonimowe... :)

mylicie sie Ale nie każdy jest "prawidłowy" ;) Jakbym mogła sobie sama wybrać gdzie ma mi się troszkę więcej odłożyć a gdzie mniej to na pewno bym miała idealne nogi ;)

Magda Umknęło mi zdjęcie Twoich nóg, sorki... Mi się jeszcze bardziej odznaczają kolana tzn kości tam ale za to mam troszkę bardziej masywne łydki.. ale tylko troszkę ;)

Gość Pewien Piotrek z Polski
Magda_z_polski spójrz na to z drugiej strony, wiele facetów lubi takie delikatne , szczupłe (wręcz chude) dziewczyny, np ja:) Na prawdę nie masz się czym przejmować, ludzie mają gorsze problemy. Trzeba potrafić się docenić takim jakim się jest. A ten Twój problem to tak na prawdę nie problem :) Więc głowa do góry i nie przejmuj się tym ! ;)

Gość magda_z_polski
no właśnie.. każdy ma bardziej masywne łydki niż moje.. przysięgam, że nie widziałam jeszcze gorszych nóg niż moje.. a obserwuję na mieście to i owo..

Gość magda_z_polski
chciałabym podobać się swojemu facetowi.. tylko tyle.. :( czy to tak wiele??

Gość magda_z_polski
dzięki Piotrek.. to było bardzo miłe co napisałeś.. rzeczywistość jest niestety inna

Magda Za to masz ładniejsze kolana jak moje ;) Ja za to przysięgam że nie widziałam gorszych od moich :) Oczywiście nie licząc jakiś totalnych wysuszonych anorektyczek ;)

Gość magda_z_polski
właśnie.. kolana niby troszkę zaokrąglone..ramiona tez.. nie wystają mi kości.. u góry taka minimalnie kluseczka jestem a te kurwa giry takie nieposłuchanie..

pfffff qrwa źle napisałam... nie widziałam gorszych KOLAN jak moje bo nogi to widziałam... a Twoje łydki na prawdę są tylko minimalnie drobniejsze od moich