Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda_z_polski

czy tylko ja mam takie chude nogi??

Polecane posty

Gość Pewien Piotrek z Polski
Dopiero teraz zobaczyłem zdjęcie Twoich nóg i powiem Ci tyle, że nie wiem po co założyłaś ten temat. jesli chodzi o mnie i moje zdanie na temat Twoich nóg to są one na prawdę ładne :) Fajne, zgabne i nie mam im nic do zarzucenia, nawet jeśli, jak napisała, tylko na tym zdjęciu wyszły w miarę. Moja niestety juz była dziewczyna miała chudsze nogi, ogołnie była chuda ale to mi sie w niej na prawdę podobało. i piszę to szczerze. ty przecież masz faceta, więc na peawno mu sie podobasz taka jaka jestes, a jeśli nie - to znak że na ciebie nie zasługuje. Bo kocha się nie za to jak ktoś wygląda ale jaki ktoś jest w środku.

Gość magda_z_polski
:) he he

Ej w sumie to mam koleżankę co ma chudsze łydki od Twoich... właśnie sobie przypomniałam :) Ogólnie jest grubsza lekko ode mnie ale właśnie jak stanęłyśmy razem to jej łydki przy moich to patyczki... mam zdjęcie ale kurde to tak nie widać całkiem bo to głównie tył łydek powinien być kształtny

Gość magda_z_polski
tak, zdjęcie po prostu nie oddaje tego "uroku" moich nóg.. nie widać jak bardzo są chude.. bo nie ma porównania kogoś obok.. fajnie..tez bym chciała trafić na takiego faceta co lubi szczupłe dziewczyny a nie na sile pakować się w związek i kazać przytyć.. i tak jestem pojebana :/

Gość magda_z_polski
chciałabym poznać ta Twoja koleżankę :D niem a chudszych..a jak sa to zgrabne a nie krzywulce..

"fajnie..tez bym chciała trafić na takiego faceta co lubi szczupłe dziewczyny a nie na sile pakować się w związek i kazać przytyć.. i tak jestem poj**ana :/" Ale czemu tak to spostrzegasz? Na prawdę tak Ci zależy na tym , żeby facet był z Tobą ze względu na wygląd? Nie wiem jak to rozumieć co napisałas, ale wg mnie jeśli on Ci karze przytyć to... sama sobie dokończ. A nic co jest na siłe nie jest dobre.... A najlepiej porozmawiaj ze swoim chłopakiem odnośnie Twoich nóg i się dowiesz co uwarza, oczywiście musi to byc szczera rozmowa....

Gość magda_z_polski
jak byłam na wczasach z koleżanką za granicą..bo w Polsce bym się nie rozebrała.. to od leżaka prawie biegłam do wody :D żeby nikt nie zdążył się napatrzeć na te moje nogi.. :> to był koszmar..

przepraszam - miało być "uważać" ;)

Gość najamka1
straaasznie męczysz....

Gość magda_z_polski
powie mi że jestem głupia.. że są chude, ale że on też ma chude.. mnie boli to że wiem po prostu, że on lubi kobiece kształty.. pokazywałam mu ostatnio spodnie jakie by chciała sobie kupić.. długie.. proste albo lekko rozszerzane to mnie wyśmiał.. powiedział, że są tragiczne.. nie chcę być w jego oczach tragiczna.. zawsze się podobałam swoim facetom.. nikt by mi nie powiedział, że coś w co się ubieram jest wieśniackie czy niekobiece..

Magda no proszę Cie :) Tym Twoim bieganiem od leżaka do wody to mnie rozbawiłaś hehe. MASZ NA PRAWDĘ FAJNE NÓŻKI !!! ;) I zapewne wielu chłopakom by się podobały. Jestem tego pewny

Gość magda_z_polski
najamka1 to nie czytaj proszę.. ja mam problem i to jest ważne dla mnie..

Gość magda_z_polski
dobra..nieważne.. muszę uzbierać na ta operację..bo się wykończę.. nie będę was męczyć..

Gość magda_z_polski
he he a no się biegało od leżaka do wody i z powrotem :D sama się z tego śmieję :D gorąco i upał a ja w spodniach długich tam chodziłam :D ewentualnie spódniczka do połowy łydek :D

No już nie przesadzaj że żadnych spodni nie możesz kupić. Ja te ze zdjęcia mam w kroju rurek z marszczeniem na dole i bardzo fajnie się w nich czuje. Fajnie prezentuje się w nich pupa to skupiam się na tym jak na tym że gdzieś tam na dole będą luźniej się układać ;) Skup się na swoich zaletach nie na wadach i śmiało pokazuj nogi. Osobiście oddałabym Ci swoje łydki w zamian za kolana ;)

No to moze zamiast zmieniać wygląd może trzeba zmienić chłopaka? Sorry ale to co napisałas to dla mnie jakies nieporozumienie. Nie wyobrażam sobie, żebym mógł powiedzieć, dla dziewczyny zeby przytyła czy tym bardziej powiedzieć że wyglada tragicznie czy cos. No kurcze są granice. Są chłopacy, którzt lubią kobiece kształty , a są tacy którzy wolą dziewczyny drobne, delikatne i dla nich to także jest kobiece. Więc mozna powiedzieć ze są dwie strony chłopaków, a Ty sie nastawiasz na wszystkich negatywnie. Oj Madziu, Madziu :)

Gość magda_z_polski
ej.. a gdzie kupiłaś marszczone spodnie?? ja szukam w necie chyba tydzień już.. jedne w bon prixie znalazłam jakieś.. ale nie jestem pewna ich.. :)

Gość magda_z_polski
wiem.. muszę pomyśleć o tej zmianie faceta, bo odkąd jestem z nim to mam te kompleksy.. poważnie.. albo po prostu dorosłam do tego by chcieć wyglądać kobieco i modnie..

Magda kurcze koniecznie musisz zmienić swój stosunek do swoich nóg!;) I nawet nie próbuj myśleć o żadnych lekarzach bo to jest smieszne:) Głowa do góry. W te lato chce dostać od Ciebie zdjęcie ne maila jak chodzisz w krótkiej spódnicy, ale w domu tylko wśród ludzi ok ?:):)

Gość magda_z_polski
a masz może jakieś zdjęcie podobne do tamtych ?? bo ja mam taki problem z ubiorem.. już nawet myślałam, żeby nauczyć się szyć i samej sobie szyć spodnie..

Gość magda_z_polski
te nogi to bajka.... kurwa ile bym dała za takie.. taaaaaa... ja nie wyjdę do ludzi z takimi patykami..ale jak sie uda to na pewno o tym napiszę :P

"albo po prostu dorosłam do tego by chcieć wyglądać kobieco i modnie.." Własnie chyba do tego nie dorosłas skoro założyłas taki temat. Przeczytaj dokładnie to co wcześniej napisałem. jedni lubią zaokraglone a inni szczupłe - chude, jak zwał tak zwał. A wiesz czego bym chciał? Zebys znalazła chłopaka, który pokocha Cię za to jaka jesteś, a nie jak wyglądasz... Wtedy może te Twoje kompleksy (nieuzasadnione zresztą) znikną :)

Gość magda_z_polski
boje się, że już nikogo nie znajdę.. chyba, że będę mówić na dzień dobry.. cześć, mam krzywe nogi..lubisz takie?? :D

Ja Ci dam "patykami" ! ;) Osz uparta jestes :) Masz ładne nóżki czy Ci się to podoba czy nie :)

Gość magda_z_polski
może jak się opale na solarium to będzie lepiej wyglądało.. nie wiem już.. marzą mi się legginsy.. ale ostatnio przymierzałam i to była poraża.. tak szybko je zdjęłam, że szok.. :D może legginsy jasne w paski poziome by pomogły ale n ie widziałam takich :D

Haha na prawdę mnie rozbawiłaś ;D Wiesz co piszesz, jakby wszyscy wokół ludzie byli idealni a Ty nie. No kurde ludzie na prawdę mają większe problemy niż rzekomo za chude nogi. Napisałem rzekomo, bo dla mnie to one są hmm słodkie ;)