Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda_z_polski

czy tylko ja mam takie chude nogi??

Polecane posty

Moje spodnie są takie http://i2.pinger.pl/pgr353/0342d414001162904d7c010c To jest coś tego typu http://allegro.pl/marszczone-sliczne-rurki-japan-style-roz-36-s-i1546915833.html Ale ja długo mierzyłam żeby ładnie na tyłku dopasować ;) Kupiłam chyba hmm... rozmiar 27... fajne bo prasuje tylko uda, a poniżej tylko lecę tak kolana delikatnie i łydki już prawie nic ;)

Gość Pewien Piotrek z Polski
a propo leginsów. Bardzo lubię jak dziewczyny je noszą i wiesz co? Zdecydowanie wolę jak mają szczuplutkie nózki. Po prostu to jest fajne... i Twoje nogi by wygladały w nich bosko i jestem tego pewien. A zwrócił Ci ktoś kiedys uwagę odnośnie Twoich nóg?

Gość magda_z_polski
fajne te spodnie.. te Twoje i te z allegro.. nie widziałam ich a tyle szukałam.. szkoda tylko, że są ciemne.. ładny pasek jest przy nich..

Magda, ja się czuje dużo lepiej z opalonymi nogami... ale na solarium nie chodzę więc czekam do lata ;) ... jak już się opale to śmiało w mini popierdzielam :)

Gość magda_z_polski
no nie jedna osoba mi mówi że są chude.. kiedyś koleżanka nie wierzyła, że są krzywe.. więc się rozebrałam i jej pokazałam.. przeraziła się i powiedziała, że są rzeczywiście krzywe i odradziła mi kupno sukienki..

To zmien koleżankę:) Przestań Magda, tak całkowicie na poważnie nie mam nic do zarzucenia dla Twoich nóg. I pwoiem Ci tak szczerze, że nie miałbym nic przeciwko aby moja przyszła dziewczyna takowe miała. Nawet jeśli nie są idealnie proste (CZEGO NIE WIDAĆ NA ZDJĘCIU) to czy na prawdę to jest taki problem? Jesli chodzi o mnie to mi by to w ogole nie przeszkadzało. NIKT NIE JEST IDEALNY. NIKT. Tak samo jak i każdy ma kompleksy tylko nie każdy o nich mówi/pisze. Masz za niskie poczucie własnej wartości i przez to sie tym tak dołujesz. chciałbym , żeby od tej pory się to zmieniło:) Zebys Ty zmieniła swój pogląd na ten temat...

Ja też słyszę na co dzień jakie to mam wręcz tragicznie chude nogi ale jakoś mnie to yebie... trochę sama sobie ponarzekam czasem ale i tak je pokazuje bo nie wyobrażam sobie aż tak się tym przejmować żeby nie ubierać się w to co lubię. Radzę się przełamać, zacisnąć zęby i ubrać raz, drugi, trzeci... w końcu Ci to minie :)

Jakbyś Ty była moją dziewczyną to sam bym Ci sukienki kupował ;) A już na pewno bym Ci nie pozwolił nic złego powiedzieć na temat Twoich nóg heh:)

Gość magda_z_polski
na prawdę wam dziękuje.. jakoś mi lepiej jest.. :) szkoda, że nie ma tu nikogo o podobnym problemie do mojego.. kogoś o podobnych nogach.. no ale cóż. fajnie też, że napisał facet.. :) Tobie też dziękuje.. jednak nie każdy facet zwraca uwagę na nogi u kobiety.. szkoda, że ja nie mam takiego faceta jak Ty ;)

Lepiej Ci jest ale pewnie na chile, bo pożniej znou zaczniesz mysleć "po swojemu". "szkoda, że nie ma tu nikogo o podobnym problemie do mojego.. kogoś o podobnych nogach.. no ale cóż." Ale jaki Ty tu widzisz problem? Bo ja nie widzę żadnego :) No właściwie jeden - brak wiary w siebie ! A na pewno nie problem w postaci Twoich nóg. Ni jeden facet by chciał mieć dziewczynę z takimi nogami... w tym ja hehe:) ;) A szkoda, że ja nie mam dziewczyny z tak fajnymi nóżkami jak Twoje ;)

"Lepiej Ci jest ale pewnie na chwilę, bo później znowu" sorki za błędy.

Gość magda_z_polski
boże, pierwszy raz ktoś tak napisał o moich nogach.. wiem, że to tylko wina tego, że na zdjęciu wyszły na prawdę nieźle.. albo ja se kurde tak już wmawiam.. jestem chora, ale mi pomogliście na chwilę.. masz rację bo niedługo znów się przejże w lustrze i problem powróci.. :>

Dokładnie, to Ty sobie tak wmawiasz , bo na prawdę masz fajne nogi. Mi się podobają. A nawet jeśli by były takie jak piszesz (choc wiem ze takie nie sa) to facet, któy na to zwraca uwagę po prostu na Ciebie nie zasługuje. Więc głowa do góry!:) Mam nadzieję, że teraz jak spojrzysz w lustro to tylko utwierdzisz się w tym co ja Ci napisałem, a nie w tym co Ty uważasz.