Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saga345654

wypada czy nie wypada?

Polecane posty

Gość saga345654

Chodzi o to, że dwa tygodnie temu rozstałam się z chłopakiem. Rozstaliśmy się w takich okolicznościach: zerwałam z nim w kłótni, potem chciałam to naprawić lecz on stwierdził, że dalej nie ma sensu tego ciągnąć. Dzwoniłam do niego, by dowiedzieć się dlaczego, lecz nie odebrał. Od tamtej pory nie odzywamy się do siebie, już ponad dwa tygodnie. Niedługo mam wesele w mojej rodzinie. Mieliśmy iść razem. On bardzo się cieszył, że wreszcie pozna moją rodzinę (ja już jego znałam, bo często z nim chodziłam na tego typu imprezy), że sobie poje i popije:P Ogólnie lubił takie imprezy. I teraz chodzi o to czy to byłoby głupie z mojej strony, gdybym go poprosiła, żeby mimo wszystko poszedł ze mną na to wesele. Czy nie wyjdę na zdesperowaną idiotkę? Jaka jest wasza opinia? Nie ma nikogo innego z kim mogłabym iść. Naprawdę, już szukałam wszędzie i nie ma nikogo. Proszę o waszą obiektywną opinię.

Gość saga345654
up

Gość swdaswd
nie prosilabym go, ewidentnie cie olal i ma w du[pie to wesele

Gość ciamajda nie jestem
nie rób tego, przestań zawracać mu glowę.

a moze po prostu przestal sie odzywac, zebys zrozumiala ze zle sie zachowujesz? klotnia a Ty od razu zrywasz. jaki byl powod rozstania ?

Gość swdaswd
revlonek ty chyba nigdy nie byals w zwiazku. W zwiazku sie rozmawia a nie konczy z kims po ty by zrobic na zlosc albo rpzeczekac az ten ktos cos zrozumie nie uswiadamiajac tej osobie wczesniej o co chodzi ahahahahaha

Gość swdaswd
JAKIEZ LASKI SA PUSTE. FACET PLUJE A ONE MOWIA ZE DESZCZ LECI. WSZEDZIE TE PIZDY WPYCHACIE. NIE GANIAJCIE ZA FACETAMI TO ONI MAJA NAS ZDOBYWAC

a tu Cie zaskoze, jestem w zwiazku. Poza tym rozne zwiazki, rozni ludzie, jedni rozmawiaja drudzy nie

Gość saga345654
coś się psuło między nami i taka kłótnia dolała oliwy do ognia. Ale nie chodzi mi o żadne powroty tylko o towarzystwo na weselu. cała moja rodzina wiedziała, że z nim przyjdę, dlatego głupio mi iść samej i tłumaczyć co się stało. To nadal boli.

jeżeli tak bardzo zalezy Ci na tym zeby on z Toba poszedl - spróbuj, jezeli odmowi to idz po prostu sama.

Gość dnoooo
moim zdaniem NIE WYPADA

Gość saga345654
kurcze, rozwiewacie moje nadzieje:( Revlon(ek) tylko boję że mnie oleje, nawet nie odpisze, a później bezie śmiał, że tak płaszcze się przed nim

Jesli Ci nawet nie odpisze, albo odmówi to bedziesz wiedziala ze nalezy dac sobie spokoj ostatecznie. A jak sie bedzie smial to trudno - bedziesz wiedziala jaki t dupek

saga, Ty nie sluchaj za bardzo opinii bo wiele osob nawet dla jaj napisze Ci ze wypada albo nie, a Ty jak czujesz ? Chcesz go zapytac ?

Gość dnoooo
no i będzi emiał rację :o nie jesteście parą, idź z kolega

Gość saga345654
Chciałabym go zapytać ale naprawdę nie wiem jak zareaguje. Raz wydaje mi się, że pójdzie a raz że kopnie w tyłek. Nie wiem czy to ma sens, rozstaliśmy się więc każdy powinien iść w swoją stronę a ja nagle wyskoczę z czymś taki. A ty co byś zrobiła na moim miejscu?

Moim zdaniem jeszcze Ci na nim zalezy. Gdyby tak nie bylo to wolalabys isc sama niz z nim. Myle sie ?

Gość saga345654
Jakbym miała jakiegoś dobrego kolegę to bym poszła, ale naprawdę nie mam nikogo takiego. Przyjaciółki i znajomi też nie mają. I jestem w nieciekawej dupie.

Gość fakjuuubejb
mnie się kiedyś mój były o to zapytał :o też chciałam poznać jego rodzinę i znajomych, ale NIE PO ROZSTANIU :O Nie wyśmiałam, ale stwierdziłam, że coś z nim nie tak.

Gość saga345654
Chyba masz rację. Nie potrafię pogodzić się z tym, że już go nie ma ze mną. Cieszyłam się jak dziecko, że razem pójdziemy na to wesele. Nie wiem naprawdę co zrobić...

Gość saga345654
fakjuuubejb a poszłaś z nim? to naprawdę tak źle wygląda?

Gość fakjuuubejb
no nie żartuj sobie! Oczywiście, że nie poszłam. Nie jesteśmy razem =nie chodzimy na imprezy, żeby się "rodzinie pokazać". POszedł z kimś innym, nie wiem z kim, nie interesowałam się. A może w ogóle nie poszedł. Nie mam pojęcia.

Gość swdaswd
w zyciu bym sie nie plaszczyla. To plaszczenie, zero honoru, ganba po calej linii. Szanujcie sie dziewczyny!!!!

Gość fakjuuubejb
ja się nei zgodzilam mięzy innymi dlatego, że za bardzo mi na nim zależalo jeszcze. I co, na weselu razem, po weselu znowu rozstanie? szkoda nerwów. Uważam, że podjęłam mądrą decyzję.