Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena7326

Dla kobiet starających się o pierwsze dziecko i tych już w ciąży z pierwszym :)

Polecane posty

Gość lena7326
na tej stronce jest fotka jak dziewczyna karmi dziecko butelka i robi l...kolesiowi ! MASAKRA!!!!! Normalnie oczy mam jak 5 zł!!! Ja musze cosik popracować, ale bedę zaglądać wieć piszcie Bobaski Moje :0

Gość zuzia 25 lat
widziałam link MASAKRA

Gość lena7326
no ja jeszcze jestem w szoku

Gość lena7326
no masakra!

Gość lena7326
No widzisz, rodzą i dla nich to nie jest taki cud jak dla nas. Przez tą pogodę spokój tu dzisiaj na naszym forum....nikt nowy nie zagląda...my tez jakieś takie zamulone...

Witajcie:) jestem tu chyba najmłodsza ale równiez staram sie o dzidziusia z moim jeszcze narzyczonym :) wszystkie piszecie bardzo ciekawe rzeczy na temat ciąży i o waszych staraniach... teraz to ja oczekuje do 19 kwietnia na rozwiązanie czy udało się czy niestety nie:( chętnie dołącze się do Was...:) widziałam link SZOK

Gość lena7326
Witaj Madziu! Mamy tu już jedną Madziulkę :) Rozwiązanie? czyli czekasz by się dowiedzieć czy się udało? No to opowiedz cosik o sobie:) Teraz chyba tylko ja tu zaglądam bo inne mamuśki pracują albo cosik, ale wieczorkiem pewnie wiecej nas bedzie,oprócz Madzi 1o bo ona dziś robi dzidziusia:)

:) wiem właśnie, ze jusz jest tu jedna MADZIA:) no dokładnie czekam jeszcze, mam nadzieje ze tak, ale wiadomo ze roznie bywa. a co bys chciala wiedzie?:) moge powiedziec ze jak na swój wiek wiele w zyciu przeszłam... i chciałabym w tm swoim zyciu doznac czegos cudownego:) Trzymam za Maedzie 1 kciuki hehe:)

Gość lena7326
Jak długo starasz się o dziecko? i skąd ta pewność że się udało? :) Skąd jesteś? jak do nas trafiłaś? :)

jestem jestem dziewczynki:) czesc madzia!!!:)) zamulilo mnie i na wiocha.pl sie zasiedzialam hahaha, a czemu najmlodsza? ile masz latek? wiek nie gra roli jak sie na prawde chce:) oczywiscie nie mowie o skrajnosciach typu 15 lat;p

można powiedziec ze od dwoch miesiecy:) wlasnie nie jestem pewna i dlatego czekam z nie cierpliwoscia:) jestem z okolic Wałbrzycha. szukałam włąsnie forum takiego jak to i zainteresowałam sie Waszymi wypowiedziami:) postanowilam sie dołączyc:)

można powiedziec ze od dwoch miesiecy:) wlasnie nie jestem pewna i dlatego czekam z nie cierpliwoscia:) jestem z okolic Wałbrzycha. szukałam włąsnie forum takiego jak to i zainteresowałam sie Waszymi wypowiedziami:) postanowilam sie dołączyc:)

Gość lena7326
Fajnie że dołączają do nad nowe mamy :) ja na tej stronce to tez była i przyznam szczerze ze czasami oczom nie wierze:) No a Madzia 20 co byś chciała synka córeczkę? Masz już imię?

hehe:) wiem ze dzis bedziesz dzaialac ze swoim wybrankiem?:) powodzenia zycze:) A Ty Lenko nie łam się czasami:) ja tam miałam mięsiąc temu:( byłam u ginegologa powiedzial mi ze prawdopodobnie jestem w ciazy a za tydzien okazalo sie ze dostalam okres i bylam bardzo zalamana plakalam jak nie wiem ze mnie ginekolog oszukal moj partnet rowniez byl zalamany widzialam jak sie patrzal na mnie i powiedzial ze sie nie poddamy i dalej bedziemy dzialac:)

od samego poczatku chcialabym synka nie wiem dlaczego:) ale jak bedzie corcia to tez bede szczesliwa imienia nie mam... pozniej bede myslala chociaz jak by byla dziewczynka to prawdopodobnie dalabym jej na imie Lena

:) oj dzialam dzisiaj wlasnie przeglądam przepisy na romantycxzna kolacje wiecie nastrój musi byc haha:)

nie robilam testu powiedzial mi ze czuje w srodku ze cos jest... spoznial mi sie okres 3 tygodnie to wiesz sporo... nie wiem moze doszlo do poronienia samoistnego... a moze lekarz sie pomylil.... moze tym razem sie uda.

madziu na pewno się uda:)) trzymam kciuki, ty juz masz blisko do @ a ja hoho i jeszcze troche ale chyba mam caly czas iowulacje wiec moze dzis cos zakielkuje kto wie kto wie:d

siwetne maluchy hehe:) no ja tez kochalam sie zmoim Miskiem podczas owulacji tylko ze my to nonstop aby tylko doszlo do zaplodnienia hehe:) strasznie bolam mnie brzuch i jajniki wiedzialam ze to owulacja to wzielismy sie do dziela i zobaczymy:) no trzymam kciuki za Ciebie i za wszystkie tu kobietki starajace sie o dzidzie:0 a teraz uciekam robic obiadek dla Gniewusia (moj narzyczony) bo zaraz z pracy przyjedzie:)

a mój zadowolony dzis z pracki mnie odbiera:D:D hehe pojedziemy po zakupki jakas kolacja i do roboty:D:D