Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena7326

Dla kobiet starających się o pierwsze dziecko i tych już w ciąży z pierwszym :)

Polecane posty

Gość żonamężamęża
Staraliśmy się w poprzednim cyklu (bez żadnych badań) ale nie wyszło :/ Mam nadzieje, że tym razem się uda :D

Gość lena7326
Vanilka oczywiście że pasujesz! Tobie przyda się troszkę naszego optymizmu i tego naszeo ćwierkotania, a nam bardzo potrzebny jest twój spokój i twoje doświadczenie:) także zostań z nami :) A ktoś chyba Madziulka pytał skąd jesteśmy...ja jestem z Kłodzka :)

kurcze wbrew pozorą w ciaze nie jest tak łatwo zajsc:P bawia mnie czasem topiki dziewczyn w stylu '' uprawialismy petting ale on nie doeszedł we mnie nie doszło do wytrysku, czy moge byc w ciazy'' haha

Gość lena7326
te topiki wynikają z totalnego braku wiedzy na temat sexu i ciazy u nastolatków zreszta teraz dzieci robia dzeci....poza tym nastoltką latwiej zajsc w ciaze

Gość vaniliaaa
Madzia_mi daj spokoj takich topików nie da sie czytac ,zenujace one sa szkoda nawet czytac takie tematy ręce poprostu opadaja czasami.. a ja jestem z woj.sląskiego:)nic kochane ja mykam ja u mnie sie cos zmieni to odezwe sie do was i zycze owocnych starań:)

kawał:) posmiejcie sie:) Idą trzy dziewczyny przez podwórko: 12, 13 i 14-latka. 12-latka pokazuje na białą plamę na ziemi i mówi: - Zobaczcie, ktoś rozlał mleko. 13-latka powąchała i mówi: - To nie mleko, to sperma. 14-latka polizała i mówi: - Na dodatek nie z naszego podwórka.

Gość lena7326
a odbiegając od tematu dzieci....to chciałam Wam polecić genialna odżywkę do pazurków...rewelacja. Co Wy na chwilkę odetchnienia i pogawędkę o kosmetykach... :)

Gość lena7326
hahahaha dobre, świetne, przesyłam mężulkowi :)

Gość vaniliaaa
nie nie opuszczam was fajnie mi sie z wami pisze ale czuje sie troszke inna bo u was to sa poczatki i szybko moze byc ciaza czego wam zycze a ja cóż juz sie pogodzilam ze naturalnie sie nie uda:((((w mjua moj m ma 2 spermigram i zobaczymy czy sie na tyle poprawila ruchliowsc zeby mozna bylo podejsc do inseminacji bo na naturlana ciaza juz nie liczymy a mnie czego bolesny zabieg HSG:(i w maju juz sie duzo wyjasno bo wkoncu trafilismy na dobrych specjalistwo ani samych konowałow:/

Gość vaniliaaa
no ja o o dzywce to ja tez polecam yoko utwardziająco -regenerujaca i przeciw lamliwsci niewem czy ja mialyscie taka lekko fioletowa ale bezbarwna jest swietna paznokcie sa twarde lsniace i szybko rosna polacam!!! ja osbosice uzyla juz kilka buteleczek jej pozatym jest wizazystka i stylistka paznokci tak na margnesie:d

Gość lena7326
dlatego vanilka zostań! Kto nas sprowadzi na ziemię jak po petingu będziemy myślały że zaszłyśmy ;) Zostań :) A co do odżywki to to jest odżywak do paznokci z jedwabiem, każdej firmy, najlepiej kupić w aptece, moja kosztowała 8,20 i jest genialana, używam jej od miesiąca i mam paznokcie....a wierzcie mi mam krótkie paznokcie i krótkie łamiące pazurki, znaczy miałam:)

hahaha dokladnie tak lenka:) nie wiem czy widziałyscie na wiocha.pl wypowiedz dziewczyny mniej wiecej brzmialo to tak'' masturbowałam sie ogórkiem czy moge być w ciąży'' a ktos jej odpisał '' TAK gratulacje urodzisz pomidora buhehe

Gość vaniliaaa
Madzia_mi tak inseminacja kosztuje co prawda sa na kase ale wszyscy odsylaja jednak prywatnie wiesz dla nich to kasa....:/zalezy w jakiej klinice i gdzie bo co klinika to sa rózne ceny by np znalezlismy co insemincja kosztuje 390 zl +leki przygotowujace do inseminacji a np w katowicach w prvicei kosztuje 700 zl albo w Mysłowicach 890zl:/ takze koszta sa rozne zabieg trzeba powtarzac ze 2 ,3 razy po za 1 razem rzadko co sie udaje sa takie ktore podchodza po 6 razy i nic z tego nie wychodzi trzeba miec szczescie poprostu sam zabieg hsg kosztuje 350 zl:/ tkaze troche to wydatkow jest co prawda mniejszy niz in vitro ale to tez sa koszty co bądz

Gość lena7326
No to rewelacja:) ja robie pazurki , ale jestem samouczkiem :) ale kocham makijaż kosmetyki i wszysko co kobiece i pielęgnuje:) a poza tym hmmm kocham buty i torebki, moje marzenie torebka od LV :):):) A właśnie kochane powiedzcie cosik o sobie :) Co lubicie, czego słuchacie.... A przy okazji może powiedzcie co mam zrobić kiedy cholernie łuszczy mi się skóra na środku czoła....kremuje kremuje i dupa :()

Gość vaniliaaa
Madzia_mi dobre:D:D a niektóre te dziewuchy nic nie mysla naprawde jakies to nie douczone wszystkop nie wiedza w jaki spsób sie dzieci biora a potem topik i temat jestem w ciaazy cl ja mam terz zrobic:/tka to potem jest tak jak ktora z was to napisala dzieci robia dzieci i to juzMadzia_mi st na porzadku dziennym a czlowiek sie tyle stara i nic z tego nie wychodzi

Gość vaniliaaa
lenaa Powodem łuszczenia się skóry mogą być czynniki pogodowe.Skóra zimą oddaje więcej wilgoci do otoczenia,do tego jeszcze przyczynia się powietrze wysuszone przez grzejniki.Może po prostu kup sobie Capivit Hydrocontrol bo Twoja skóra może potrzebować nawilżenia od zewnątrz i wtedy kremy nawilżające okażą się zbędne i nie przyniosą pozytywnych rezultatów Siemie lniane jest naprawdę super, polecam :) A poza tym to możesz sobie zrobić peeling na nos i czoło na wieczór, żeby zetrzeć złuszczony naskórek to taki domowy spsób Aby skora się nie łuszczyła należy ją systematycznie zluszczac i nawilżać. Unikać solarium, mocnego słońca, palenia papierosów. Czasami łuszczenie się skóry może być wynikiem przyjmowania antybiotyków i leków sterydowych, reakutanu to taka informacja dla ciebie

Gość lena7326
mam hydro control...kupiłam go zeszłej zimy, faktycznie :) dzieki Vanilko :)

tak to jest jak dzieci rodzą dzieci moja kolezanka urodziła dziecko mając 15 lat, :P i niestety czas jej sie zatrzymał, byla guwniarą, i na dzien dzisiejszy nie da sie z nia pogadac na zaden temat, bo mysli jak 15 latka

ale niestety nasze społeczeństwo sie stacza, teraz 14 latki wyglądaja grubo po 20, makijaz wyzywajace ubrania, zabawy w słoneczko i efekty sa:P straszne

Gość lena7326
Weszłam na tą stronkę co ją polecałyście wiocha.pl i to jest jakaś masakra! Na niektórych to aż mi nie dobrze.....i że ludzi to podpisują właśnym nazwiskiem umieszczając na portalach... jak by moja córka wyglądał jak ta Dziunia to tak by po gębie dostała że tydzień sina by siedziała , masakra Gdzie są rodzice? i dziwić sie że takie kuri......szonki później pytają czy zaszły z ogórkiem.

Gość lena7326
moj kolega jeszcze skacze z kwiatka na kwiatek i po pewnej nocnej przygodzie nauczył się już pytać ''20-latki'' o dowód osobisty....bo jak się okazuje mają mniej niż 20 lat....dużo mniej!

Gość vaniliaaa
dziewczynki ja mykam bo msm torche spraw na glowie mam dwa dni wolnego i musze troche dom ogaranc jak bede po wizycie dam wam znac w sobote co i jak bo jutro na 16,30 mamy wizyte buziaki

Gość lena7326
Będziemy trzymać kciuki:):):)