Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosiowka

spóźnia się...

Polecane posty

Gość HmMm_oNA
A ja juz tez jak cos to bede czekac.... bo facet jak kocha to tez poczeka heh a jak nie to szkoda z takim byc... Ehh w dzisiejszych czasach to ciezko spotkac normalnego faceta... ;)

Gość ktosiowka
każda z nas spotkała bądź spotka tego odpowiedniego faceta, wierzcie mi... swój na swojego trafi ;-D

Gość lulilajcv
No coz...moj na pewno by sie nie ucieszył :o

Gość HmMm_oNA
kto wie... staram sie w to wierzyc ale czasem ciezko heh :)

Gość ktosiowka
mój czekał nawet można powiedzieć długo. to bardziej ja nie mogłam wytrzymać ;-P wychodzi że z poprzednim facet mnie zostawił może z tego powodu bo nie chciałam,,,

Gość lulilajcv
No wiecie, wiadomo, spotykalysmy lepszych i gorszych, ale ja juz sama stwierdzilam ze poszukuję i zwracam uwage na silnych facetow, ktorzy pewnie w podbramkowej sytuacji zostawiliby mnie :( musze zmienić moje podejscie, wole juz spokojnego ale takiego, na ktorego moglabym liczyć

Gość ktosiowka
ja też jakiś czas temu tak myślałam, ale jeżeli okaże się, że to nie ten facet pokocha się innego ja jestem w takiej sytuacji że jeszcze nigdy nie byłam zakochana więc mam nadzieję że wkońcu to poczuję

Gość lulilajcv
Ja bylam zakochana, calkiem niedawno, ale moj eks okazal sie draniem, kłamcą Nie warto, dla mnie niegrzeczni chlopcy nie istnieją, za bardzo mnie skrzywdzili

Gość HmMm_oNA
aa kto wie.... ja ogolnie to tez na to dlugo czekalam... teraz to kurde taki mlode dziewczyny sie za seks biora ze naprawde moje dziewictwo to dlugo wytrzymalo jak na dzisiejsze czasy heh

Gość ktosiowka
lulilajcv i to jest właściwe myslenie bo keidyś też zwracałam uwagę tylko na silnych mężczyzn a okazuje się że taki na którego może bym nawet nie spojrzała jest opiekuńczy i cudowny ;-)

Gość HmMm_oNA
poprostu trafiamy na nieodpowiednich, a raczej tacy nam sie podobaja ;) Oni maja ten blysk w oku, ktory jak sie pozniej okazuje nie jest niczym dobrym

Gość ktosiowka
ja myślę że też długo jak w wieku 23 lat to zrobiłam ;-P ale moja siostra ma 25 i tez jest dziwicą nie ma reguły do tego, po prostu jest potzrebny odpowiedni facet ;-)

Gość HmMm_oNA
no tak... ja 21 lat wiec jak na obecne czasy to troche na to czekalysmy ;)

Gość lulilajcv
HmMm_oNA zgadza się.. :) Niestety, ci dobrzy, troskliwi to mogliby byc conajwyzej kolegami...taka jest prawda, a my szukamy adrenalinki i to jest cle, a co do dziewictwa, ja stracilam jak mialam 20 lat i i tak uwazam ze to za wczesnie

Gość lulilajcv
JA zaluje ze pierwszy raz byl z tym akurat facetem, no ale coz, czasu nie cofne Najwazniejsze zeby teraz juz glupot nie robic

Gość HmMm_oNA
lulilajcv - dobrze to ujelas z tymi kolegami i adrenalinka, niestety tak jest.... No ja niby w wieku 21 lat i tez mi sie wydaje ze to moze i wczesnie... ale pomyslec ze teraz to 16latki maja takie rzeczy za soba... eh swiat stanal na glowie ;)

Gość ktosiowka
możliwe, ja dopiero teraz do tego dojrzałam tak myślę chociaż sądząc co robię na tym portalu to chyba nie koniecznie ;-P ja tam mam adrenalinkę właśnie u faceta którego chciałam mieć tylko za kolegę ;-) ja jestem nimfomanka jak się okazało i on też ;-P

Gość HmMm_oNA
Jesli wkoncu doczekam sie @, to zmieniam kategorycznie swiatopoglad hehe czekam do nocy poslubnej albo do zareczyn czy cos zeby miec jakas pewnosc heh a nie pozniej sie tak stresowac...

Gość ktosiowka
HmMm_oNA tylko teraz tak mówisz jak dostaniesz okresu zmienisz z powrotem zdanie ja jak dostanę to pomyślę o tabletkach

Gość mala2405
W mojej wiosce 14 letnia gimnazialistak byla wciazy to dopiero bylo:D :D ja mam 22 lata,i powiem wam,ze czasem chcialabym, nawet miec dziecko,ale pozniej jak pomyslec to jeszcze nieeee.

Gość ktosiowka
ŻEBYM wiedziała że to na pewno TEN facet to tez juz mogłabym mieć dziecko

Gość HmMm_oNA
Hmm no ja mysle ze ten stres to mnie napewno czegos nauczy... U mnie w miescie to czesto slysze ze jakies nastolatki w ciazy... no masakra poprostu, w takim wieku to ja w ksiazkach siedzialam heh a tu juz takie rzeczy sie dzieja 16,15lat i juz sie biora.,,

Gość ktosiowka
ja w wieku 18 lat sie dopiero całowałam pierwszy raz... już nie będę brzydko mówić o tych które w wieku 16 lat uprawiają seks u mnie w mieście mówimy na takie "gorące szesnastki"

Gość mala2405
No ja bylam pierwsza mojego chlopaka,tak samo on moim,no i wsumie pierwszym i ostatnim,bo juz 8 lat jestemy razem,zaczelismy predko nasz zwiazek,no ale jakos sie trzyma dalej:):) gdyby faceci mieli okres,to chyba tak samo mu by sie spoznial jak mi,bo wczoraj jak bylam u gina,to ciagle wypisywal czy juz po co mi jest itd.a ja specjalnie nie dzwonilam,bo pomyslalam sobie jak ja sie tak stresowalam to teraz pora na niego:D :D

Gość HmMm_oNA
Noo jak sie patrzy na ta mlodziez teraz to naprawde rece opadaja... Mi tam sie do niczego nigdy nie spieszylo... A teraz to szkoda gadac co sie dzieje

Gość mysia_pysia_13
no tak..mi tez..i tez pozniej zaczelam..a teraz robie takie same glupoty....stosunek przerywany..... w 6 dzien cyklu(plodny?juz sama nie wiem) a teraz stres mnie zjada

Gość ktosiowka
mala2405 ale Ty jesteś okrutna he he ;-P mój na razie się nie stresuje bo powiedział że będziemy sie martwić jak przez tydzień nie dostanę a przypominam że dziś 5 dzień... w gruncie rzeczy to i ja mniej się stresuję tą "ciążą" ale tylko wtedy jak nie siedzę sama czyli jak teraz w pracy...

Gość mala2405
Teraz to malolaty sie jeszcze chwala ilu juz bylo,boze czasem tak mysle jak tak mozna!!Dla mnie wogole jest niedopomyslenia sex bez milosci,jak to czesco sie zdarza.Ze byla dziewczyna na imprezie,i sie przespala z chlopakiem,bo im sie chcialo!!!Ale teraz 13 nastki traca dziewictwo i to juz jest uwazane za normalne,ja w wieku 13 latu pierwszy raz dalam buzi w policzek:D:D

Gość HmMm_oNA
dokladnie... moj 26 dzien najpierw tez byl nieplodny a teraz juz wszystko mozliwe, stres mnie zzera, a okresu brak...

Gość ktosiowka
a daj spokój jak zaczęłam czyli mój pierwszy raz 2 tygodnie temu to robimy to prawie codziennie i to po kilka razy... mało śpię nie wiem czy to jest normalne