Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosiowka

spóźnia się...

Polecane posty

Gość ktosiowka
chyba właśnie pójdę normalnie państwowo ale to do faceta...

Gość lulilajcv
mialam dostac okres w poniedziałek, dzisiaj czwartek i nic, w zeszlym miesiącu tez mi sie o jakies 3 dni przesunął

Gość ktosiowka
a mi nigdy tak długo mam nadzieję że przyczyną jest mój pierwszy raz...

Gość lulilajcv
Obawiam sie ze gdyby mi lekarz powiedzial ze jestem w ciązy to chyba musialby mnie ocucić :o

Gość mysia_pysia_13
mi w sumie hm..ciezko powiedziec bo cykle nieregularne..wiec generalnie mi chyba 3-4 dzien ....jesli bylabym w ciazy to bylby to ok 3,5 tygodnia...wiec testu raczej nie zrobilam za wczesnie..bez zabezpieczenia(stosunek przeryway tylko) kochalam sie 6 dnia cyklu i 26 dnia cyklu...jesli bym zaszla dnia cyklu to bylby to bylabym juz w ciazy 3,5 tygoodnia-wiec 2 testy zrobione chyba by to juz pokazaly??;/ a 2 dzien cyklu...uznaje za nieplodny..bo bylam sucha...no i raczej nie ma opcji by 26 dzien byl plodnym chyba co??;/ ale teraz to juz glupieje....bo juz mam takie mysli: "testy oba wyszly negatywne bo owszem niezaciazylam w tamtym 6 dniu, ale moze zaciazylam 26 dnia cyklu..tyle ze to za wczesnie by test wykryl" co za schiiiiiza;/

Gość lulilajcv
w weekend chyba bede leżec i myslec o moim zyciu ech... Ale byłam głupia że poszlam do lozka, za szybko za szybko

Gość HmMm_oNA
U mnie zawsze byl regularnie, a teraz przez nerwy opoznienie 3 dni, a tak to rzadko kiedy mi sie spoznial, wiec tez stres robil swoje, bo juz objawow ciazowych sie doszukiwalam..

Gość ktosiowka
jeju ja chyba znowu nie za szybko i facet jest spoko... ale zakładać rodzine juz teraz dziecko... ślub...? masakra nie widze tego

Gość lulilajcv
HmMm_oNA ja sie doszukuje wciąż Wierzcie mi że krechy na brzuchu szukam, macam siebie naokrągło :o

Gość ktosiowka
jak jak ja... jak ktos zauważy że w pracy ciągle łapię się za piersi sprawdzając czy mnie bolą to pomyślą że jakaś głupia czy co :-P nawet już odruchy mam że za brzuch się trzymam jakbym w ciązy była... aj

Gość lulilajcv
ja mam tak samo a na piersi patrze codziennie rano i w ciagu dnia

Gość ktosiowka
i jeszcze rano moja współlokatorka stwierdziła że mi piersi urosły...

Gość lulilajcv
o shit!

Gość ktosiowka
co się stało?

Gość lulilajcv
No że Ci piersi urosły :D ja chyba tez zaczynam mieć zwidy

Gość lulilajcv
Niektore tu moga raczej tyć a nie chudnać :o

Gość ktosiowka
no he he nam tycie grozi takie niby przyjemne ;-p oj na samą myśl mi dziwnie bo bardzo szczupła jestem ;-)

Gość lulilajcv
eeeeeh, ja szczupla nie jestem, a mialam sie odchudzac Chcialabym teraz gdzies wyjechać albo zeby mnie coś zjadło doslownie, o, rekin np.

Gość ktosiowka
no przestań ;-P ja spadam do domku... na zakupy bo nic w domu nie mam do jedzenia nawet... nawet zakupów ostatnio nie chciało mi się robić ;-P no i kupię test... sprzataniem się zajme całego domu to może nie będę myslec i się denerwowac aż tak

Gość lulilajcv
No....ja dopiero w weekend sie czyms zajme. Napisalabym do tego barana, zeby i on sie pomartwil, ale chyba tego nie zrobie, udanych zakupów :)

Gość lulilajcv
jesli o mnie chodzi to on 30, ja 26 A czy jestesmy razem...wg mnie juz nie Zresztą po wszystkim , po tym seksie, wspolnym weekendzie powiedzial ze jestem wspaniala ale chyba tego nie czuje, choc tak mu sie wydawalo :o dupa dupa dupa

a macie ze soba kontakt ? jesli tak zdzwon do niego i mu powiedz jakia jest sytuacja i zeby sie pomartwil razem z taba ...

Gość lulilajcv
No mieszka i pracuje za granicą, napisze mu pozniej maila, bo numer angielski w zlosci usunęłam.

Gość lulilajcv
No piersi mnie bolą, dokladnie jak przed okresem apetyt tez mam, przed okresem wsuwam wszystko jak leci Ale ogolnie zimno mi i w kosciach łamie

Gość mala2405
Hejlka dziewczyny widze ze już jedna z was dolaczyla do mnie:) Ja mialam tez cykle regularne 31 dni,i okres spoznil mi sie 13 dni a to wszystko przez stres.Ja na twoim miejscu tez bym mu napisala,niech sie pomartwi,ale i tak bedzie dobrze okres nadejdzie niedlugo:) :)

Gość ktosiowka
kupiłam test... aj rano czeka mnie stresówka

Gość ktosiowka
jasne że tak... ja tam swojemu powiedziałam ;-)

Gość lolllll
napisz z samego rana jak zrobisz test,,az ciekawa jestem wyniku