Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TUTUYTREW

NIE CHODZĘ NA ŻADNE WESELA BO TO ŹDZIORSTWO

Polecane posty

Gość TUTUYTREW

DOSTANĘ MARNY OBIAD I PARĘ MIKROSKOPIJNYCH DAŃ A MUSZĘ WYDAC NA PREZENT 600 ZŁ NA 2 OSOBY - WOLĘ SOBIE COŚ KUPIC CO MI NA LATAA POSŁUŻY , A JAK TO WYGĄDA U WAS?

Gość TUTUYTREW
na wesela biorę ze sobą duży worek po ziemniakach a kiedy goście z parą młodą są w kosciele przyczajam sie i zabieram całe żarcie ze stołu :classic_cool:

Gość TUTUYTREW
SPADAJ PODSZUYWIE

Gość 898ggrr
BIEDAKI nie stac was to nie chodzcie a nie kompromitujcie sie

Gość ggffgff
a ja chodzę i wcale nie wydaje 6 stów, bo zwyczajnie mnie nie stać, daję tylko na ile mnie stać i sztucznie się nie wywyższam, ale fakt na niektóre odmawiam przyjścia bo nie jest to dla mnie np ktoś bliski

Gość TUTUYTREW
uwielbiam bawić się klockami:) potem przychodzi mama i spuszcza wodę 😭

Gość TUTUYTREW
JA NIE IDE Z BIEDY TYLKO NIE CHCE PANSTWU MŁODYM KABZY NABIJAC- GŁUPIA NIE JESTEM

Gość TUTUYTREW
miałabym dac mało i byc poem obgadana to wolała bym nie isc

Gość ggffgff
a swoją drogą nie wiem na jakich weselach bywasz/bywałaś, ale ja zawsze full się najadłam, wspaniała zabawa itd , a trzeba się liczyć z tym że młodych też bardzo dużo to kosztuje - nie tylko cenę talerzyka

Gość ggffgff
Masz do tego prawo i możesz nie iść. Ja nie wstydzę się tego, że nie mam kasy na jakieś wypasione prezenty, a zapożyczać się nie mam zamiaru, więc daję w kopertę tyle ile mogę. Mam dystans do tego i średnio mnie interesuje czy zostana obgadana czy nie, jakbym miała z 16 lat to może by mnie to ruszało :)

Gość TUTUYTREW
moja koleżanka ostatnio wych za mąż i tydzień po weselu ze trzy razy mi gadała: wiesz niektórzy to mają tupet włożyli do koperty dwie bańki - więc ....

Gość nosz psia mac patrz pani
jak sie nie ma kasy to sie nie robi wesela na full wypas, a potem marudzi, ze sie nie zwrocilo, bo goscie za malo dali!! zal.pl!!

Gość Majjkkaa
Staropolskim zwyczajem zastaw się, a postaw się hehehe __________________________ Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: http://skocz.pl/filmybezlimitu

Gość nosz psia mac patrz pani
no coz, w tych czasach wesele sie robi po to, zeby sie kasa zwrocila! a nie po to, zeby swietowac z bliskimi przykre to jest

Gość ggffgff
No ale po co się tym przejmować, co powie jedna czy druga osoba? Olej to. Niech powie to nawet 20 razy, jeśli ma być jej lżej :) Moja bardzo dobra koleżanka brała ślub w zeszłym roku i akurat byłam bez pracy, dałam tyle ile mogłam .

Eeee!? powiem tak - zenie sie w przyszłym roku i jeżeli nie oczekuję od gości jakiś specjalnych prezentów - wolę żeby po prostu przyszli . Będzie to najbliższa rodzina i przyjaciele, jak kogoś zabraknie tylko z powodu pieniędzy to będzie mi najprościej w świecie - smutno . Specjalnie robimy małe wesele, żeby z każdym porozmawiać, usiąść, napić się i pobawić , a nie minąć połowę gości ledwo witając się. Wesele dla Nas przynajmniej, nie jest po to, żeby się obłowić, tylko żeby świętować ważne wydarzenie w naszym życiu :)

Gość TUTUYTREW
jako rodowityy mohikanin gdy wstanie świt z dzikim okrzykiem wybiegiam z mojego bloku ażeby wyczaić niczego niespodziewającą się ofiarę. W oczekiwaniu i w napieciu przyczajam się w parku zaciskając nerwowo zwieracze by w końcu zaatakować dozorcę Grzegorza i przeczesać jego odbytnicę w poszukiwaniu złóż kakaowca:classic_cool: następnie wracam do domu by powiesiwszy sięna antenie satelitarnej cyfrowego polsatu poddać mojego fallusa cyrulacji powietrza:D

Gość TUTUYTREW
piotr coooker - i to jest właściwe podejście - teraz takich ludzi to mało

Gość podszyw TUTUYTREW
pieczołowicie zlizuję z biurka zaschniętą spermę z mojego fallusa