Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość degrengolada_ada

Kobiety powyżej 170 proszę o nie zakładanie wysokiego obcasa

Polecane posty

Gość hghhhggfghhgf
"Krotkie,kacze nozki,i kreci toto tylkiem,bo inaczej nie umie chodzic w miare szybko.. Najladniejsze sa wlasnie od 170 cm. Dluuuugie nogi,foremne,zgrabne cialko..." LOL, kolejny niedouczony mutant, który uważa, że wszystkie wysokie abbochłopy mają długie nogi :D

Gość IMO13733
Cześć Alicja, co Cie sprowadza na temat o gigantycznych laskach na szczudłach?

no niestety ale jednak większość facetów jest z kurduplami ale jak przejdzie obok nich taki wysoki, zgrabny i szczupły lachon to im szczęki opadają :) Co by nie mówić z reguły jednak jest tak, że jak niska szczupła kobieta ubierze seksowna sukienke albo krótkie szorty to .... po prostu wygląda ok. Natomiast wysoka i zgrabna kobieta wygląda po prostu diabelnie sexi i czuje swój wzrok na ulicy co minutę. I bynajmniej nie jest to wzrok obrzydzenia ;) Więc nie pitolcie. Sama miałam wiele lat kompeks wzrostu, ale odkąd często podróżuję, mieszkam w dużym mieście to widzę, że to tylko zaleta. Jedynie na wsiach i w małych miasteczkach takie wysokie laski uważane są za chude badyle. Z jakiegoś powodu modelki też muszą byc wysokie, ale to już inna historia :)

Gość qwerty 180cm
mnie bardziej razi jak jakich tluscioch ubiera obcisle rzeczy i tluszcz mu sie wylewa, bleeee, albo jak ktos sie nie myje i smierdzi...

Gość mmmorgrsztern
w miastach zwyczajnie więcej ludzi i łatwiej tym mutantom wtopić się w tłum nałożą płaskie buty i spodnie i właściwie wyglądają jak chłopy

Gość O! skrzat się odezwał.....
autorze?mysia norka to dla ciebie jaskinia potwora?????

Gość truest orginal blob the killer
Alicja w krainie czarow akurat tygryski najbardziej lubią jędrne pupcie

Gość IMO13733
Aluś - ale jak już było powiedziane. Nogi maja być długie w stosunku do wzrostu - nie PRZEZ wzrost. :classic_cool:

Gość IMO13733
I poruszę jeszcze jeden wstydliwy temat dużych laseczek - ogromne wiadropodobne WAGINY!

Gość degrengolada_ada
jeśli pytasz o mój wzrost to mierzę 166, ważę 54 i kocham chodzić na niebotycznie wysokich obcasach. uważam się za bardzo zgrabną, wszystko leży na mnie idealnie a szczególnie lubię chodzić w ołówkowych spódnicach i butach na platformach latem, nad morzem, krótkie spodenki w ogóle nie mam mieć o co żalu do losu jesli chodzi o urodę hojnie mnie obdarzono ;)

Gość a karzeł
zazdrosny,widzę,co 150 tak,nie dziwię sie ze cie złosc ogarnaia!!!

Gość fefesese
między kurduplami a mutantami - nazywaj rzeczy po imieniu

Ala, ja taka jedna widuje codziennie w metrze, i do tej pory jeszcze sie nie przyzwyczailam :-O

Alicja w krainie czarow kompletnie nic. stwierdzam tylko, że zgrabna pupcia jest ważniejsza niż długie nogi.

Gość IMO13733
Aluś - wzrost ma to do tego, że u tych wysokich nie ma zaokrągleń ani z przodu, ani z tyłu. :P

Gość zazdroscisz nammmm
Zazdroscisz nam wzrostu i dlugich nog :-) Ja uwielbiam wysokie szpilki i dziewczyny w nich bardzo mi sie podobaja, wlasnie te wysokie, gdy ida po ulicy jak modelki po wybiegu :-) Facetow tez zawsze mialam wysokich (powyzej 185 cm) wiec nie ma problemu.

Gość qwerty 180cm
imo, a co ma wagina do wzrostu??/ zalosny jestes

Ala, no chyba nie... czasem tak sie zastanawiam po jakiego huia ja stoje przed lustrem i sie zastanawiam co poiwnnam ubrac, jak inne tluste passztety o wadze zawodnika sumo obieraja getry i obcisle sweterki i czuja sie sexy.... :-) hmmm :-D

15:41 [zgłoś do usunięcia] truest orginal blob the killer Alicja w krainie czarow kompletnie nic. stwierdzam tylko, że zgrabna pupcia jest ważniejsza niż długie nogi. Zależy co się komu podobna, ale pupę stosunkowo łatwo jest wyrzeźbić a nóg raczej nie wydłużysz :D

Gość perfekcyjna dama ha
ja mam 173cm i nosze botki na obcasie .najwyzsze mam 11cm;p i waze 61 kg. mam fajna pupe. i co?:P

Gość IMO13733
Aluś - ja poprostu stwierdzam fakty - oczywiście zdarzają się zaokrąglone behemoty, ale takich które mają czym oddychać i nie są zalane sadłem jest znikomy procent.

emo jest chyba kolegą kurdupla 169 i przejął jego teorię : wysoki wzrost=duża stopa= szeroka pipka

Gość sakdkfkg
imo , to pedal z malym wackiem

Gość a ja jestem malutka
153 cm i zazdrpszczę takim długonogim dziewczynom, mysle ze temat załozyła własnie taka dziewczyna jak ja ,zazdrosna poprostu!!!