Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamawarszawaa

niech ktos mi pomoze:(

Polecane posty

Gość mamawarszawaa

hej. pisze do was bo nie wiem w sumie co mam ze soba zrobic. dzis czuje ze moje zycie leglo w gruzach. siedze teraz u rodzicow, bo nie moge dzis spac w swoim domu. po niespodziewanym i wczesniejszym powrocie z pracy do domu, zastalam mojego meza z nasza opiekunka do dziecka , jak uprawiali seks oralny. nie wiem co robili wczesniej, oboje byli nadzy, muzyka byla nastawiona glosno, a moje dziecko spalo w sypialni. kiedy oni....:( nic nie powiedzialam tylko wybieglam, wsiadlam w samochod i pojechalam do rodzicow. moj maz cos do mnie wolal, ale byl cakiem goly wiec nie wybiegl na ulice. telefon wylaczylam..... jak sobie pomysle ze teraz wszystko przede mna....rozwod, przeprowadzka...boze:( kto byl /jest w takiej trudnej sytuacji? jak sobie poradzic, jak znalezc sile? kiedy moje zycie okazalo sie nagle klamstwem:(

Gość dsahcdsuykdasfioydsaoysdsdvdww
współczuje, ale na pewno dasz radę:: trzymam kciuki:)))

Gość A . SIUSIACZEK W PUPCI BYŁ ??
:-D

Gość mamawarszawaa
rodzicom powiedzialam prawde. jestem 5 lat po slubie. byli w szoku, bo moj maz byl niby we mnie taki zakochany....:( ta opiekunka mloda dziewczyna. 24 lata. my mamy po 32. nasz synek 2 latka...ale ja juz wiem, ze nie chce nigdy z nim byc. czuje sie jak smiec:(

Gość fffffadfaffffffffasdfas
Masakra-współczuję.

Gość a dziecko zostalo z mezem?
nie zabralas go?

Gość alojzy łopata
jak chcesz to moge pocieszyć i ciebie i mamusię :-)

Gość mamawarszawaa
nie, czemu mialabym zabierac? to tez jego dziecko. chce byc dzis sama. dziecku krzywda sie nie dzieje. kiedy przyszlam weszlam do sypialni i dziecko spalo, zamknelam drzwi i poszlam do salonu a tam byli oni na dywanie. mialam wrocic z pracy o 19, maz mial zwolnic opiekunke o 15. a ja przyszlam o 17. peszek

Gość a mniee dziwiii
Dziwi mnie , że powierzyłaś dziecko 24 letniej , czyli niedoświadczonej osobie, co taka może zapewnić dziecku? Nie było jakiejś dojrzałej , starszej i odpowiedzialnej kobiety? Nie wprowadza się siksy do domu, i nie zostawia się takiej bez dozoru w towarzystwie męża i dziecka, masz to niejako na własne życzenie, ale tak naprawdę prędzej czy później i tak by cię zdradził, skoro to taki fałszywy skuurwielek, ty jedynie przyśpieszyłaś zdradę stwarzając dogodna sytuację i podsuwając babę. A teraz co możesz zrobić? Możesz przeżyć całe cierpienie jakie musi być wynikiem zdrady męża, czyli ty zapłacisz sobą za jego rozrywki, teraz wycisz się i zacznij żyć własnym życiem. jednego nie rozumiem ...dlaCZEGO to ty opuszczasz dom, przecież w takiej sytuacji to on powinien wyjść za drzwi....to on zawiódł jako mąż i ojciec, więc to on musi się wynieść w diabły Nie zapominaj o jednym....wybaczenie zdrady jest jednocześnie przyzwoleniem na następne zdrady, jak zdradził raz to zdradzi znowu i prawie nie ma wyjątków. Zwłaszcza łatwe i szybkie wybaczenie jest wielkim przyzwoleniem na zdradzanie i rozwiązłość męża... Z sytuacji zdrady nie ma dobrego wyjścia, każde jest złe,również rozwód nie likwiduje bólu i niekoniecznie pomoże. Bez wątpienia nie należy się spieszyć z podejmowaniem decyzji, najpierw trzeba sobie poukładać i zastanowić się nad najlepszym dla siebie wyjściem, tak na chłodno i bez sentymentów, ale ekonomicznie i optymalnie.

Gość mamawarszawaa
kiedy ich ujrzalam to tyko chcialam stamtad wyjsc... nie wiem nie mysle kto ma sie wyniesc, teraz mysle dlaczego to zrobil:( i to nie zadne podsuwanie baby! tzn ze kazda kobieta ktora zostanie z nim chwile sam na sam to powod do zdrady? co to ma byc? jest zwierzeciem? owszem dziewczyna ladna i zgrabna ale co z tego? normalny zonaty mezczyzna, pomysli, ze "ladna dziewczyna" i tyle. a nie rzuca sie jej miedzy nogi. jak takiego mialam meza to juz go nie chce i jestem pewna na 1000000000% ze mu nigdy nie wybacze. mialam rozne zwiazki za soba i zawsze kierowalam sie zasada ze zdrada = zerwanie. ja tez pracuje w meskim gronie, czesto jestem podrywana, ale ani w glowie mi inni faceci, bo jestem dorosla odpowiedzialna i ZAMEZNA . wiem co to konsekwencje, honor i poczucie godnosci. jutro tam pojade i powiem zebym sie wyprowadzil. dom jbedzie moj i dziecka. ciekawe co powie...

Przytulam Cię kochanie i współczuję sytuacji.Myślisz dlaczego to zrobił bo myślał ,że się nie wyda ,jest taka choroba jak seksoholik nie zastanawia się co będzie zaspakaja swoje potrzeby.Jedno wiem taki leczyć się nie pójdzie i rozstanie to najlepszy wybór.Nie cackaj się z gnojkiem ma się wynosić i pamiętaj dowody zdrady ,nagraj rozmowę na telefon lub dyktafon bo w sądzie potem bywa różnie.Poczytaj topik życie po rozwodzie i napisz do dziewczyn a na pewno otrzymasz wsparcie.Pociesz się jeśli to może być pocieszeniem ,że po 5 latach a nie po 30 tak jak u mnie.Dziś bardzo żałuję ,że wcześniej właśnie wybaczyłam ,jestem wściekła na samą siebie takiego skurwiela wonn przez dzwi do dziwki .Ten zły czas minie jesteś młoda i dasz sobie radę ,jeszcze poukładasz sobie życie a ból minie ,wiem to na swoim przykładzie.Trzymaj się pozdrawiam Cię.

Hej hej kochanie jak sobie radzisz ,przytulam Cię i nie szukaj winy u siebie jesteś ok to ten świat i ludzie gorsi od zwierząt co taka lafirynda myślała suka nie da pies nie weżmie ,rozlicz śmiecie i nie daj się ,potrzebny czas abyś się ogarneła .Pozdrawiam i pisz ,jutro wieczorkiem zajżę,buziaki.

Dolączam sie do Zuzanny. Mam zone od 3 i curke od 2 lat. Miedzy nami jest rużnie bo mieszkamy na odleglosc ale bym sie nie wachal i ppogonil frajera. Na zwiazek trzeba wspolnie pracowac a to widac dopiero wyszlo na jaw ,a pozniej nie bylo by lepiej. Trzymaj sie.