Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IMO13714

Marcin 1978

Polecane posty

Gość IMO13734
Vera - pewnie chciałabyś, aby Cię wychędożył. :classic_cool:

IMO13734 a dlaczego tylko na przetrzymanie? MOże jakaś mała tresurka by ci sie przydała a nie tylko głaskanie! :)

Gość IMO13734
Famina - ja także bywam złośliwy. Ale przeciągające się kłutnie mnie nudzą. Ale jeśliś ładna i bujna w odpowiednich miejscach, to i tresurkę zniosę. :P Vera - ja na temat Marcina mówiłem. Aaaaa wydałaś się. ;)

"maliboo jestes K czy M?" a jakie to ma dla ciebie znaczenie? odpowiesz na pytanie, szczerze interesuje mnie cel dla ktorego tu przesiadujesz :classic_cool:

Marcina nie znam. Ajrona tak. :) Mam 24 lata i pryszcza. Jak nigdy nie miałam to teraz mam. Szok !! :O

No to dobrze bo facet musi mieć nad sobą jakiegoś bata bo w przeciwnym razie robi się niegrzeczny

Gość IMO13734
Vera! Tylko nie od pryszcza. Jeszcze zrozumiem jak od wrzodów mnie wyzywają, ale "pryszcz" jest poniżający. :classic_cool:

ma to znaczenie, bo gdybys byl M to dostrzeglbys to samo co ja i moi koledzy... nie jestem tu od wczoraj.. kilka dni... czytalem zakldane tematy i wypowiedzi kobiet... to forum jest jak otwarta ksiega... prawdziwy facet to doceni i skorzysta :) oczywiscie zakldajac margines bledu

Gość IMO13734
Famina - nie dzięki. 'Bata' nad sobą nie potrzebuję bom hetero. :P

Ponizyc to mógłbyś mnie. :classic_cool: Ważne tylko, zebyś miał przyzwoity pejczyk i potrafił zrobic karadę. :D

Gość jtgd
nie pyszczyj zolnierzyku,to ze spotykalam sie z tyloma facetami nie znaczy,iz uprawialam z nimi seks ,to raz,dwa nawet gdyby tak bylo nie masz prawda mnie oceniac,to moja cipka i bede ja nadstawiala komu mi sie podoba. coz za elokwencja siedziec na babskim forum pod pretekstem blizszego poznania kobiecej psychiki,nie oszukujmy sie wstawiles swoje zdjecie aby babeczki stad sypaly ci komplementami na lewo i prawo.jutro juz bede na normalnym komp. i z ciekawosci wejde aby zobaczyc twoj ryjek,byc moze byles wpisany na liste mych potencjalnych partnerow ktorzy mysleli,ze bd sie z nimi bawila w domek.ktoz to wie??

Gość IMO13734
Marcin - BULLSHIT. Margines błędu jest tutaj nawet większy niż w codziennym życiu.

IMO13734 gdybym użyła słowa "pejcz" to można wtedy heterować ale "bat" to była tylko przenośnia :)

jtgd... zal mi Ciebie... oceniasz 100tys armie i reszte mudnurowki na podstawie czego? 2-3 randek? nie interesuje mnie komu sie nadstawiasz,ale z tego co piszesz , to trafilas na godnych siebie przedstawicieli mundurowki. Wybacz, ale jako kobieta nie zyskujesz mojego szacunku... a jesli dla kobiety ta kwestia jest niewazna... zeby byc szanowana to za dobrze o niej nie swiadczy. Ocenilem Ciebie po tym ,jak ty wystawilas opinie wszystkim kilkuset tysiacom pofoficerow, oficerow na podstawie kilku nieudanych randek. Zastanow sie nad soba... i nie pisz mi o pyskowkach ,bo nie jestes moja kolezanka :) dobre wychowanie u kobiety to tez wazna rzecz..pamietaj o tym, zanim umowisz sie z kolejnym facetem... zastanow sie dlaczego trafaisz na dupkow... ? bo w calej tej ferajnie jest mnostwo pozadnych gosci a Ty trafiasz na najwieksze dno...ciekawe czemu..? :) co do mojej obecnosci tu i zdjec...mysl co chcesz...zadne Twoje slowo mnie nie sprowokuje ;) na liscie nie jestem... nie zadaje sie z kobietami Twojego pokroju. Przeparszam za slowa.. ,ale takie pozowlilas mi o sobie wyrobic zdanie :)

Gość IMO13734
Ignorując "karadę" Very... Faminka - jakbyś użyła slowa "pejcz" z pewnością bym nie 'heterował', tylko zwyczajnie bym stwierdził żem nie masochista. :P

Gość IMO13734
Marcin1978 "(...)bo w calej tej ferajnie jest mnostwo pozadnych gosci a Ty trafiasz na najwieksze dno...ciekawe czemu..?(...)" Będziesz tu pasował...

"Margines błędu jest tutaj nawet większy niż w codziennym życiu." IMO a co masz na mysli pod haslem "margines bledu" ? To, ze kafe przyciaga tylko pewien typ kobiet, ktore nie sa przekrojem spoleczenstwa czy to ze sporo kobiet tutaj nie jest soba i kreuje swoja tozsamosc? Czy moze to, ze 50% topikow na kafe to prowokacje? :D

Gość IMO13734
Maliboo - pytasz się, czy odpowiadasz? :P Vera - sama wiąż się jak baleron! Faminka - mówiłem, że nie będzie łatwo...

pasowal nie pasowal... nie jestem dnem... nie biegam na dyski jak polowa jednostki ,zeby zaliczac laski... nie wyszukuje w necie malolat i nie zaciagam ich na randki albo do lozka...nie ineteresuja mnie przelotne znajomoscia z pieknymi ale pustymi kobietami... mam wieksze ambicje... i dziwie sie ,ze jestes tak odwazny w wystawianiu osadow :P tym czasem dobrej nocy Miłe Panie ;)

IMO13734 no nie bedzie łatwo bo ja tez musze mieć ostatnie słowo :)

Gość IMO13734
Osądy wystawiam TYLKO I WYŁĄCZNIE na podstawie TWOICH WŁASNYCH słów. Owszem, slowa, to niewiele, ale tylko tak można ocenić kogoś w tej sytuacji.

Gość IMO13734
"IMO13734 no nie bedzie łatwo bo ja tez musze mieć ostatnie słowo" I żebym nie przegadał szybko zawiniesz się z tematu. :P