Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Chluśniem bo uśniem

Polecane posty

chlusniem bo usniem? a zatem cykne piwo a co mi tam, dzis jest taki fajny dzien

Ano, nie ma na czym oka zawiesić na dłużej 💤 Wczoraj o tej godzinie już daaaawno spałam, a dziś coś się nie zapowiada U mnie ciepło ale okna pootwierane i fajny przewiew jest :)

No dokładnie.. :) U mnie też okna pootwierane i wentylator chodzi pół dnia. Nie chce mi się spać. Siedzę tu i zamulam.

A ja tak i miałam już pisać że no to mamy pewnie podobną temperaturę, ale tak to nie wiem :P A "skąd klikasz"? ;)

Holandia. A w Polsce jeszcze pada śnieg? :D U nas przedwczoraj był w nocy przymrozek, a dziś tak ciepło. Dziwna ta pogoda. Zdrówko :)

Hehe nie to takie jednodniowe było ;) A przymrozki też są u nas, ale w mieście nie. Np ja w centrum mam całą noc otwarte okna, a moi rodzice na obrzeżach miasta mają szron i lipę z tegorocznych nowalijek :O A już mi ślinka ciekła na myśl o botwince :(

Botwinka to zupa z młodych buraczków.. a konkretniej to z liści i takich maciupeńkich ledwie wyrośniętych buraków :)

Nie lubisz? Ja z buraków takich normalnych nie lubię, ale botwinkę uwielbiam :) Ja to w ogóle zupożerca jestem i każdego dnia zupa musi być :)

Taki wiosenny katar to norma.. mi tez coś ciągle siedzi w nosie ale na szczęście bardzo nie katarzy ;) A schabowego akurat nie lubię, ale jego podróbkę tzn fileta z kuraka owszem ;) Ogólnie to jestem za domowymi obiadkami i lubię coś tam produkować takiego w kuchni :)

ja do tych lubiących gotować nie należę ale do muszących :D ja się zmywam pomalutku, jutro też jest dzień a raczej dzisiaj... Idę się wyspać. :) Do jutra :) czy do dziś.. :) PA

Mala blondyneczko witaj 🌼 Koktajl mleczny , czesc :) milo Ciepoznac :)

Sebastos Witaj, miło że i Ty dołączyłeś... pamiętaj o zasadzie że NOWY STAWIA :) RM A ja spacery i spacery... wczoraj tak się na spacerowałam, że grilla zjadłam w domu dopiero - takiego mikrofalowego grilla :D :D :D Ale pochwale się, że uratowaliśmy ptaszynę :)