Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteryjny prawik

podoba mi sę dzewczyna z Bedronki - czy mam u Niej szanse??

Polecane posty

Gość kafeteryjny prawik

Zawsze chodze kupować do Biedronki, to najlepsze sklepy w Polsce !!! Pracuje tam taka dziewczyna, strasznie mi się poodoba, na etykiewtce ma Alicja - zaczyna już mi się śnić po nocach, jak siedzi przy tej kasie i podaje mi reszte.... często się uśmiecha, jak myślcie też Jej się podoba Zawsze jak kupuje w Biedronce, to płace banknotem 200 zł to wybieram najlepsze i najbardziej luksusowe towary tak by wiedziała, że porządny ze mnie facet Alkohole tylko raz w tygodniu tak by ne pomyślała, że jestem jakiś alkoholik, zazwyczaj wina lub likiery lub piwo o najmniejszych poziomie procentowy.... później zazwyczaj jeszcze ide do innego sklepu kupic coś mocniejszego Kupuje tam też różne egzotyczne warzywa i owoce a także kosmetyki renomowanych producentów tak by wiedziała, że nie zadawala mnie byle co... Najbardziej martwi mnie jednak to czy taka dziewczyna mnie zechce - osoba pracujaca w najlepszej sieci handlowej, i ja (??) martwie się tym, bo na pewno ma wielu adoratorów pracowników w swoim sklepie co o tym wszystkm myślicie? Mam u Niej jakieś szanse??

Gość dziewczynka z biedronki
jestes chory

Gość kafeteryjny prawik
przepraszam za błędy - klawiatura mi sie psuje i gubi literki :( :( jak będą w Biedronce klawiatury to na pewno wtedy kupie nową

Gość kafeteryjny prawik
dlacego uważasz że jestem chory.... robiłem ostatnio badanio i nc u mnie nie wykryto, żadnego choróbska

Gość kafeteryjny prawik
a co Cię tak śmieszy?? Ja szukam porady a nie smiechowania

Gość dziewczynka z biedronki
a jakie to maznaczenie co kupujesz

Gość kafeteryjny prawik
to nie wiesz o tym? - przecież tam nawet premier z rodziną kupuje cego wy sę tak cieszycie??

Gość obop......
za duzo alkoholu z innego sklepu i klawiatura pada :classic_cool:

Gość kafeteryjny prawik
dziewczynko z biedronki wiesz może kiedy będą nowe klawiatury w Waszym sklepie zazwycj mi nie diała m, z, i czasem te naciskam jakąś litere a wyświetla m się inna - makabra :( :(

Gość Myślę ,że
spodobasz się dziewczynie z Biedronki,bo mi się podobasz tylko więcej śmiałości i uśmiechu !

a w ogóle to jest zwykła kasjerka z biedronki a Ty się głowisz czy masz u niej szanse jakby to był nie wiadomo kto ;P

Gość kafeteryjny prawik
o znowu ile błędów -przeprasszam Was ja bardzo szybko pisze, i jak za słabo wcisne to się nie wyświetla.... i później tak to wygląda :( ale wracając do tematu jak myślcie mam u Niej szanse

Gość obop......
Masz dlugie paznokcie:P moje to 5mm :classic_cool: i tez opuszki zbyt delikatne:classic_cool:

Gość obop......
MASZ DUZE SZANSA. zadowolony:classic_cool:

Gość kafeteryjny prawik
co to znaczy zwykła kasjerka - nie obrażaj Jej wies jaka to odpowiedzialna i trudna praca - ale z tego co słyszałem całkiem nieźle płacą... a wies le tam Polaków robi zakupy tylkko właśnie nie wiem czy ona mnie by chciała :(

Gość kafeteryjny prawik
o co chodzi tymi paznokciami??

zwykła kasjerka to znaczy zwykła kasjerka po zwykłej zawodówce, a Ty zachowujesz się jakbyś miał do czynienia z jakąś królową czy kimś takim. Nie przesadzaj, lepiej byś po prostu zagadał.

Gość do autorki siedzi i czeka
graceee - lepiej tutaj nic nie pisz, bo Twój poziom nie pasuje do tego tematu a z tym koszykem Kaczyńskiego to naprawde dobry pomysł :) :) dziękuje za rade dzisiaj widziałem już barany wielkanocne :) :)

Gość obop......
kafeteryjny prawik o co chodzi tymi paznokciami?? o to chodzi ze jak Bedziesz dziewczyna to sie dowiesz:classic_cool: Masz duze szanse u dziewczyny z biedy spoko.

Gość kafeteryjny prawik
ups nie zmienłem nicka - to wyżej to moje :)

Gość obop......
gracee kim Ty jestes ze gardzisz kasjerka z biedy?????/ kurwa jak ja nie lubie guwnojadow. masakra.

Gość kafeteryjny prawik
no właśąnie za kogo ona się ma - przykra kobieta !!!

Gość obop......
ech... ludzie to zlozony temat. a njgorsi to guwnojady, dorobkiwicze, taki co nigdy nie mial kasy i nie zna wartosci pieniadza, dorobi sie grosza i gardzi innymi. porazka

Gość pracuej w biedrze
jestem kasjerka,,, mam wyksztalcenie wyzsze, wiekszosc moich znajomych tez ma wyksztalcenie- najnizsze- z matura i wyzej. praca odpowiedzialna, wcale nie latwa, wymagajaca wiele zaangazowania ,kultury osobistej i jasnego numyslu wbrew pozorom. niewiele osob potrafi pracowac z ludzmi majac do czynienie naprawde wielu imbelcyli do obsłuzenia,

Gość pracuej w biedrze
oo zjadlo mi pol akapitu ;) ale mysle,ze kazdy sie domyslil co chcialam powiedziec;)