Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Chce ktoś...

Polecane posty

RM No chyba tak ;) Polecam obejrzeć kiedyś nocą bajki na JimJam... to z nich te mądrości czerpie ;) Jakoś pół roku temu była bajka o kupie :O A teraz właśnie o serku... ;)

Gość sprawdz moze
co to znaczy sugestywna :D

Mam na was wyjebane i chuj wez mnie nie uruchamiaj..ja cie czlowieku prosze.mam dzis spaprany humor i jak bedziesz mi tak pisal to jeszcze odpisze Ci cos niekoniecznie milego i na tym sie to skonczy.

sprawdz moze co to znaczy sugestywna No przecież wiemy o co mu chodziło to nie czepiajmy się słówek.. przecież to temat dla pijących ;)

Gość poryczalam ssssie
pokaz rogi

jak dla pijących to i ja bym się chętnie dolączyla ;) również mam (pozwólcie, że odpuszcze sobie teraz odpowiedni dobór kulturalnego slownictwa) spierdolony i zjebany dzień a raczej ostatnie dni. :o

Gość sprawdz moze
tu chyba wszystkie tematy sa dla pijacych

Mysia Dołącz śmiało... ale uprzedzam że akurat mi dzień służy... ubrałam dzisiaj nowe szpili i okazały się mega super wygodne :) Czy może być lepiej? ;)

MB uwierz niczego mi bardziej nie potrzeba jak optymistycznie nastawionej do życia osoby która uświadomi mi, że jednak ktoś może mieć fajnie :) ostatnio nawet jakoś nie wchodzę na kafe bo jeszcze komuś pojadę niepotrzebnie :o poklócilam się już z wszystkimi ważnymi osobami tak więc gorzej już chyba nie może być :o uprzedzam, jak was zacznę wnerwiać to macie mnie stąd wygonić w trybie natychmiastowym !!!!! :P

Blondyna no cos Ty..nie napisalabym tak Wam. tylko skopiowalam nika tamtej osoby zeby ylo wiadomo do kogo pisze... tak w ogole sorki jestem dzis zmierzla jak osa...mam na prawde zly dzien..ciezki dzien:(

Was* siema, siema 🖐️🖐️ od razu do wszystkich ; ) co do szpilek to super ja szukam butków na wiosnę mam do kupienia wlaśnie szpilki i adidasy jakieś do biegania i szkolenia z tym psem :o ale nie wiem na jakie adidasy się zdecydować za dużo tego jest w tych sklepach............

tak więc oddaję się pod Twoje skrzydlo :D tylko jedna myśl wszystko psuje.... jutro nowy dzień, nowe zgrzyty w pracy a i ojciec telefonu nie odbierze pfff nawet tam nie dzwonię :o

Ratowniczka a to widzę nie jestem sama ;) a Ty tak tylko dzisiaj wyjątkowo zly humorek czy też ci się wszystko psuje pięknie? .....

RM No tak w pierwszej chwili myślałam że dorobiłaś się podszywa ale czytając dalej skojarzyłam ;) ...dlatego nie lubię głupich pseudonimów ;) Mysia Ja miałam w planach botki ale przeszłam z kozaczków na szpileczki od razu i jest ok ;) Na lato trzeba się zaopatrzyć w sandałki jakieś ( upatrzyły mi się jedne w reklamie Deichmanna ale nie wiem jak w realu) i dopiero na jesień wrócę do poszukiwań botków ;) Mam was.. A co w tym dziwnego? :)

Ratowniczka chcesz to napisz co Cię gryzie ja to zrozumiem wyjątkowo idealnie i doradzę coś od siebie mogę Cię nawet pocieszyć, że na pewno nie jest takie przegięcie jak u mnie ;)

Mam na was.. Po 1, nie mam męża Po 2, mojego faceta nie kręcą szpilki :( Po 3, spójrz na zegarek.. skąd wiesz czy nie wyskoczyłam PO z łóżeczka jak wczoraj :P Mój zasypia od razu jak dziecko ja nie mogę spać a dupy truć nie lubię ;)

RM Hehe pamiętam jak kiedyś na jednym temacie jakaś dziewczyna nazwała się początkiem wypowiedzi tzn coś typu " ale Ty pojebana jesteś" a dopiero w poście dokończyła wypowiedź... inna jej odpisała cytując jej pseudonim żeby było wiadomo do kogo a ta z pyskiem że "dla czego mnie wyzywasz?" :D :D :D