Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Chce ktoś...

Polecane posty

Blondyna na lato to ja nad morze a tam będę chodzić boso 😴 :P Mam na was wyjebane - czyli jeśli dobrze zrozumialam nick skierowany do podszywów i jebniętych pomarańczy? Jeśli tak to CIę popieram. Ratowniczka u mnie? W pracy nawal obowiązków za dziesięciu :o klótnia z szefem o samochód i niezadowalający zapierdziel na placu mój pies chyba postanowil olać treningi bo nam nie idzie a w maju egzamin do tego poklócilam się ostro z ojcem który po pierwsze zamiast stawać po mojej stronie, stronie córki i tak zawsze będzie bronil tego pajaca :o dlaczego?! DO tego doradzilam mu coś, co on kompletnie olal (taki dumny typ który nie może sobie pozwolić aby córka, mloda osoba mu coś doradzila, wiesz..) więc oklamal mnie w bardzo ważnej kwestii jak jakaś idiotka się poczulam, nie rozmawiamy i już :o eeeh troche tego :P i to wszystko na raz jakby się zmówili wszyscy :o

Ma na was Od końca zacznę bo zapomnę 3. Spójrz na zegarek :P Od wieczora do hmmm przyszłam po północy minęło trochę więcej jak 5 minut ;) Aczkolwiek przyznaje... wczoraj półgodziny mnie zmasakrowało :D :D :D Kondycja po zimie mi wysiadła ;) 2. A no nie lubi.. nie lubi też makijażu, strojenia się itp.. naturalnie - " pięknie wyglądasz", najlepiej żebym ciągle chodziła w koszulce, jeansach i adidasach/balerinach :D 1. Hmmm zaraz to w jego wypadku czas bardzo odległy ;)

Jeszcze nic nie wiadomo bo to rodziców TEREN :o pfffff a jak tatuś się nie przestanie honorem unosić to nie będę tam jechać na silę jak ostatni osiol.... chociaż sami mnie tam zaciągali, proponowali... ja to się czuję niedoceniona ratowniczko. Też mialam faceta ;) ale jakoś się dziwnie ostatnio porobilo i nie ma.. wiesz nie chcę na kafe się rozpisywać ze względu na pewnie osoby które mi nie życzą najlepiej ;) ojciec staje po jego stronie jak zwykle :o hmmm zastanawiam się co on by musial zrobić żeby mój ojciec raz się za mnie wstawil? Aż nie chcę myśleć o tym :o ta solidarność plemników to jednak kompletne przegięcie jest. ale powiem Ci ja się tak staralam zawsze, nie wiem po *** daje z siebie aż tyle jak nikt tego nie zauważa? Ja jestem takim typem czlowieka, że oddam komuś coś zostając z niczym kiedy wiem że ta osoba też tego potrzebuje a niestety nie spotykam takich samych osób na mojej drodze, sami egoiści wciąż, każdy myśli o wlasnej dupie... nawet te najmniejsze drobnostki, wszystko robię od serca dla innych żeby im pomagać czy umilić jakoś dzień i co? I nawet dziękuję nie uslyszę od nikogo tylko wymagają coraz więcej i mają pretensje ogromne jak o czymś zapomnę nie daj Boże. Masakra jaka ja rozgadana :D

Mysia Trochę łączę się w bólu ;) Mój facet chciałby mnie za żonę... mi do ślubu nie spieszno, czego moja matka nie może zrozumieć... wyobraź sobie teraz nasze rodzinne spotkania gdy oboje na mnie siadają "kiedy ślub?!" A jeśli można wiedzieć to gdzie nad to morze?

Ile rzeczy ja lubię co dla mojego faceta są zbędne to ho ho ;) Ale raz na jakiś czas bawimy się po mojemu więc jest ok ;) Szpilek w łóżku jeszcze nie miałam ale oj chciałabym chciała... z tym że to już mam taką konkret scenę w głowię i muszę zakupić do tego "specjalne" szpilki i nie tylko ;)

Mam na was No ja wiem że wskazane czasem ;) Ale wiesz... ubiorę się byle jak " o zajebiście wyglądasz", dzisiaj ubrałam się ładniej tzn zainspirowałam się trochę bardziej aktualną modą " nooo może być ale nie możesz ubrać się 'normalniej' " :D Żeby nie było, ja byłam ubrana NORMALNIE! :D

Mam na was Potrafi być twardy jak trzeba ;) Żeby nie było - mówię o charakterze nie o czymś innym ;) Po prostu mamy lekko odmienne gusta w kilku kwestiach aaaale czyt wcześniej " dogadujemy się" i raz po mojemu raz po .. ? (jego? jemu? :D )

Gość Sok Rates Delikates
twardej ręki? damski bokser?:O

nad morze to do Dziwnowa zaraz kolo Międzyzdroji ale nie będę tylko tam siedziala Świnoujście, Kolobrzeg pozaliczam ;) oczywiście o ile uda mi się pozalawtiać z samochodem wszystko bo przecież nie pojadę autostopem :o

Gość poryczalam ssssie
uważajcie na kmicica :O

Gość Sok Rates Delikates
co to jest twarda ręka?

Gość poryczalam ssssie
a ja nerwowa :(

Mam na was Kiedyś.... ;) Wiesz mogę mieć faceta z którym będę teraz dogadywać się idealnie itp a kiedyś któremuś się odwidzi i co w tedy? ;) Takie gdybanie na kiedyś w każdej kwestii może być... kiedyś to mieliśmy po 17 lat i rypaliśmy się gdzie popadło hehehe to też już minęło i jakoś dalej ze sobą względnie wytrzymujemy... a jeśli się to bardzo zmieni to z mojej strony rozstaniemy się grzecznie i spokojnie ;)

Ratowniczko , gdyby wszyscy byly tacy jak Ty , to swiat naprawde byl by wporzo , a gosci ktorzy podnosza reke na dziewczyne to bym lal rowno...

Gość poryczalam ssssie
blondyna ty tu zawsze siedzisz

Blondyna dobre podejście :) ja już niestety tracę nadzieję na cokolwiek ale nie winię nikogo, bo tak naprawdę to jeżeli ja się nie mogę dogadać ze wszystkimi dookola to nie oni są nie w porządku tylko ze mną jest coś nie tak. co zrobić.. taki charakter i tyle... Sebastos a Ty gdzie żeś byl jak Cię nie bylo?

Mysia Międzyzdroje znam, Kołobrzeg znam ;) Buuuu ja chce nad morze Sok Rates Delikates co to jest twarda ręka? Nie łykaj każdego słowa dosłownie ;)

poryczalam ssssie blondyna ty tu zawsze siedzisz Tak, dzisiejszego dnia miałam laptopa przy sobie zarówno w zoo, w szpitalu, na pergoli, jak i na giełdzie staroci ... non stop nadaje relacje na żywo 🖐️

Gość poryczalam ssssie
dziennikarka (w)aktu? :D