Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Chce ktoś...

Polecane posty

NN Przepraszam, jakoś tak nie chciało mi się już tamtego tematu podnosić.. jeszcze by uznali że mi odpija i dwa tematy na "głównej" :D RM Akurat z kobitą zawsze chętna jestem do podziału :)

no to co za problem przyjedź tam do mnie i już :P:P:P Sebastos aha tylko szkoda, że nic nie napisaleś..... i jak podobalo się w górach? a ja mialam do czynienia z takim typkiem swego czasu ale jakoś tak staram się do tego nie wracać myślami.................

Gość Sok Rates Delikates
Mała taki jestem dziwnych rad udzielał ten ideał

Sok Rates Delikates Mała taki jestem dziwnych rad udzielał ten ideał Wybacz to nie erotyczny a ja o seksie ładnie mówić nie potrafię więc tłumaczyć nie będę... w każdym razie zrozumiałam o co chodzi z tą twardością i zapewniam że nie chodziło o podnoszenie ręki jakby ktoś nie zrozumiał jeszcze ;) ;) "mam na was..." chyba ma podobne upodobania jak ja więc się zgadaliśmy pół słówkami ;)

hahahahah bylabym najostrzejsza bo jako, że nie mam faceta i mieszkam sama zostaje mi tylko pies :classic_cool:

Hahaha nie kuśmy losu ;) Od poniedziałku mojego nie będzie to z czystym sumieniem będę mogła posiedzieć ile chce i nikt mi nie powie " ja widziałem do której w nocy siedziałaś! " :D Tak jak wczoraj... idę.. poleżę 5 minut w ciszy udając że ja tu śpię już długo i niby się przebudzę, a wszystko po to żeby go wykorzystać i wycisnąć do ostatniej kropelki :D Idę bo pierdolę bez sensu :D Dobranoc wszystkim 🖐️ 👄

tak tak poczekaj na jakiś temat o pieskach jak się wypowiem to z pewnością któraś z pomarańczy rozkaże mi natychmiast oddalić się i rozszerzyć nogi przed swoim psem :D:D swoją drogą ma taki wiek że go swędzi że tak powiem ale mi nic nie grozi z jego strony, za silna alfa ze mnie i się nie odważy :classic_cool:

o kur.. muszę się poprawić !!!!! żadna tam silna alfa z twardą ręką oczywiście, żeby zaraz nie bylo nieporozumień hahahahaha :P ja po prostu jestem przewodnikiem w naszej ''licznej'' grupie dlatego :D