gabela 0 Napisano Kwiecień 17, 2011 Cześć, pisze z pytaniem. Otóż, zaszaleliśmy trochę z facetem i teraz niestety potrzebuje tabletki po stosunku. Jest niedziela, mija 12 godzina a ja nie wiem gdzie mogą mi to przepisać. Do lekarza mogę sie dobijać jutro dopiero. Czy na pogotowiu jest szansa? Proszę o radę... Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość utuytgyhcfghfv878 Napisano Kwiecień 17, 2011 haha na pogotowiu , dobre, dobre, hahahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szara moria Napisano Kwiecień 17, 2011 teoretycznie na pogotowiu jest szansa. chodzi tylko o recepte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabela 0 Napisano Kwiecień 17, 2011 Nie wiem co tak Cie śmieszy.... chodzi tylko o receptę. A gdzie indziej w niedziele po południu mogę ją uzyskać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szara moria Napisano Kwiecień 17, 2011 idź na pogotowie, zapytać zawsze mozna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabela 0 Napisano Kwiecień 17, 2011 Tak chyba zrobię, dziękuje :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinowamamba123 0 Napisano Kwiecień 17, 2011 w szpitalu na izbie przyjec.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Claudii Napisano Lipiec 3, 2011 ej na pewno wydają receptę na izbie przyjęć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Lipiec 3, 2011 Jeśli mają ochotę to wydają. Weterynarz nawet wydaje jeśli chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natalia16181 Napisano Lipiec 3, 2011 lekarze nie sa chetni do wypisywania tej tabletki poniewaz wiedza o skutkach ubocznych po zazyciu jej i nie chca brac odpowiedzialnosci najlepiej isc do ginekologa oni z tym problemu nie robia masz 72 godziny wiec spokojnie zdarzysz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach