Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wakeup

Faceci to podrzędny gatunek

Polecane posty

Facet który sypia z kim popadnie jest chwalony w swoim męskim stadzie. Kobieta która robi to samo - do ukamienowania ....to takie prymitywne. Kiedy facetowi brak argumentów , kiedy laska z jakichś powodów go odrzuca , automatycznie zostaje nazwaną kurwą, szmatą itp. Bo gdy w gre wchodzą kompleksy to trzeba sobie to jakoś zrekompensować.

Gość Wakeup
J a p i e r d o l ę co za kretyn! Idę bo nie dotrzesz do ciemnej masy, szkoda czasu na frajerów.

Gość ljh;kg;;
dsfhjdtyu ja nie zyje ułudą, bo mam kase swoja i starcza mi na wszystkie moje potrzeby wiec nie wmawiaj mi jakiegos wymyslonego stanu rzeczy " nie wymyślam, to efekt pracy mężczyzn przez stulecia że teraz sobie fikasz i myślisz że jesteś super hiper hehe :D

Gość dsfhjdtyu
ubieram bluzke z dekoltem bo jest mi cholernie goraco, to znaczy ze chce zebys sie na mnie patrzył? a moze mam sie zabandazowac zeby cie nie prowokowac? to ty sie hamuj i sie nie śliń? dlaczego to wiecznie baba jest wszystkiemu winna? a nawet jesli chce zeby jeden z drugim spojrzal na mnie to nie oznacza od razu ze ma wyciagac kutasa :o na litosc boską, to wy jestescie tacy prosci ze kazdy kawalek odslonietego ciala traktujecie jako zachete do ruchania

Gość don morelo
oj autorko, widać nie masz chłopa, i nie mów że nie potrzebujesz. po prostu nie masz powodzenia :-D :-D :-D

Gość sara3535
Wojna damsko-meska trwa tylko poziom dyskusji macie slabiutki. A prawda jak zwykle lezy posrodku, my jestesmy Wam potrzebna a Wy nam. A wszystko zalezy od kultury zachowania. Pozdrawiam i wyzywajcie sie spokojnie dalej.

Gość dsfhjdtyu
jijijhi tak, faceci zagwarantowali mi prace, gdyby w nich trwała nadal siła to pewnie w wieku 18 lat mialabym juz 3ke bachorow i siedziala w garach :o

Gość don morelo
kalafior- ale zauważ że to KOBIETY częściej wyzywają się od szmat

Gość dsfhjdtyu
sara , wtraciła sie wielka dystyngowana dama na 2 sekundy i mysli ze wszystkich z błotem zmieszala :o

Gość ljh;kg;;
a ilu cie zgwałciło, tak naprawdę wiesz, napadło na ulicy i zgwałciło ? jeśli żaden to skończ pitolić farmazony, a jak pokazujesz to będę patrzył bo mi tak się podoba, wy nie patrzycie, cały czas, jesteście gorsze od facetów.

Gość Wakeup
Lol, Ty wiesz lepiej czy mam powodzenie :D Klasyczny argument, nawet gdybym była pasztetem to co? Moje zdanie wtedy nic nie znaczy, a jak jestem długonogą blondynką to moge rzucac epitetami bo mam prawo? Widzisz jaki jesteś prymitywny? kierujesz się tylko wyglądem kobiety.

Gość dsfhjdtyu
don morelo, a zauwaz ze faceci leja sie po mordach, a baby wyzywaja sie od szmat, wiec nie jestescie od nas lepsi :o

Gość dsfhjdtyu
a czy ja mowie o gwalcie :| mi sie nie robi mokro na widok kazdego faceta, za to kazdy facet slini sie jak tylko zobaczy skapo ubrana babe

Gość ljh;kg;;
jesteś nie na bieżąco, aktualnie u młodzieży w szkołąch to dziwczyny są te złe, knują intrygi, biją się, a nawet mordują, doprowadzja do samobójst, kradną, puszczają sie za cool komórkę - oj jesteś nie na bieżąco, po prostu wolność pokazała stan faktyczny waszych charakterków

Gość Wakeup
ljh;kg;; wybacz, że nie jesteśmy na bierząco wszak szkoły dawno pokończyłyśmy, nie to co ty gimgównie...

Gość ljh;kg;;
mówicie cały czas o gwałtach, znie zmieniaj tematu - i następna wasza domena, odwracanie kota ogonem

Gość don morelo
tylko że przemoc psychiczna jest gorsza, ciągle obgadywanie. a po drugie- NIGDY SIĘ NIE BILEM. a to że jesteście pasztetami ma tu wpływ- BO MACIE ŻAL ŻE FACECI MAJĄ WAS W DUPIE

Gość dsfhjdtyu
boze jedyny, ty jestes na biezaco bo przeczytales kilka numerów faktu? :o nagłośnili 3 sprawy z dziewczynkami podczas gdy 10 innych dotyczylo chłopców, ale ty jestes na biezaco :o dobra ja spadam moi kochani frajerzy :) ide zająć się swoim mężczyzną bo zaczynacie mnie nudzić cmok cmok

Gość ljh;kg;;
Wake dziecino, mam prawie 40lat, żonę i dzieci, za to ty możmasz max 25lat i gdzieś po drodze mózg ci się zlasował

Gość don morelo
I PRZESTANCIE PIERDOLIC ŻE FACECI. tak samo mogę powiedzieć że polki to dziwki i są łatwe bo lecą na czarnuchów

Gość Wakeup
Nie mam żadnego żalu, nie obchodzi mnie czy mam powodzenie czy nie, znam sama własną wartość, ja też idę bo już mam dosyć takiej dawki kretynizmu na dziś 🖐️

Gość ljh;kg;;
dsfhjdtyu - nara 🖐️

Gość ljh;kg;;
idź idź, ale kretynizm niestety zabierzesz ze sobą gdyż nim od ciebie strasznie czuć

Gość Wakeup
Czuć od ciebie gównem parującym z główki :)

Gość don morelo
ale i tak pewnie to prowo wymyślone przez grubą pannę, która grzebiac paluchem w cipie cieszy się z podjudzania ludzi, bo brakuje jej realnego życia

Gość Wakeup
Tak ważąc 52 kg przy 164 jestem grubą świnią :)

Gość BabuniaDobraRada
40 lat??? hahahahaah prawie spadłam z krzesła hahahaha, ja myslalam caly czas ze masz góra 20 ! hahaha

Gość Wakeup
Możesz mi nie wierzyć kretynie :) Co mnie to obchodzi? 🖐️

Gość ljh;kg;;
hhahahaha ale jestem głupia hahahaha spadłam z krzesła na główkę hahahaha ale mi wesoło hahahaha

Gość BabuniaDobraRada
hahahha jaki debil