Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jednorodny albo i nie

czy wysyłacie jeszcze karty pocztowe do rodzinki na święta?

Polecane posty

wciąż ten zwyczaj "kultywujecie" czy ograniczacie się wyłącznie do pozdrowień telefonicznych,smsowych, kartek z netu? ja osobiście nadal to czynię. niby trzeba na każdą kartkę ze znaczkiem wydać ok 2 zł, ale zawsze jest to miłe potem znaleźc kartkę w skrzynce od rodziny z innego miasta. A i nie trzeba wymyślać niewiadomo jakich życzeń bo teraz najczęściej gotowe życzenia wystarczy podpisać...

Gość ttytytyty
Nie wysylam ,bo ja i mama jestesmy skloceni z rodziną , wszyscy zyczą sobie zle , nie odzywają sie to my tez nie , tylko dupe obrabiają

@ ttytytyty czyli nikt nie wyciągnie ręki jako pierwszy, tak wysoko głowy nosicie? na pogrzebach czy weselach też patrzycie na siebie spode łba? jest konkretny powód na takie zachowanie? wysłanie kartki może być pierwszym sygnałem do wyciągnięcia ręki...

Gość enka002
Ja mam podobną rodzinę ,wiejska mentalność, zazdrość,zawiść eh, ile bym dała by miec taką fajną jak na filmach :O Kartki wysylamy ,ale tylko do tych ktorzy odsylają. Kiedys szły do kazdego ,ale wiekszosc nie odpisala,nawet smsa nic. Taka rodzina do spotykania sie na uroczystosciach, zdychałabym z głodu i nikt by mi nie pomogl. Zupelnie jak obcy ludzie.

Gość kim111111
często w rodziach nie jest za wesoło z kontaktami... bo zazdrość, "musimy sobie pomagać" (czyli np. pożycz sporą kasę bratankowi a ten będzie Cię omijał przez pół roku byleby nie bylo gadki o zwrocie