Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bitterglut

gorzkie gluty z zatok :/

Polecane posty

Gość bitterglut

przyszła wiosna moje zatoki oszalały ;/ zaczęły mi spływać litry glutów ;/ z zatokami mialam zawsze problem, a laryngolodzy nie za bardzo potrafią mi pomóc :O ale ostatnio przeszły same siebie...poza glutami zaczęło spływać coś obrzydliwie gorzkiego ;/ czuję to w gardle i cały czas jest mi niedobrze :O miałyście coś takiego? co to jest i jak z tym walczyć?

Gość Goya71
Obawiam sie ze to gorzkie to moze byc ropa. Skoro schodzi to bardzo dobrze ale zastanawiam sie czy nie powinnas pojsc do lekarza po antybiotyk .Rob moze sobie inhalacje z pary i dmuchaj nos aby wszystko zeszło.

Gość bitterglut
kurcze...problem w tym że mi całe życie schodzi ;/ tzn w zimę schodziło mniej...w każdym razie nie przeszkadzało mi to az tak bardzo ;/ u lekarza w sumie kiedyś byłam, przez 2 tygodnie chodziłąm na solux i cośtam jeszcze, ale w sumie niedługo potem problem znów się pojawił ;/ niewiem...może jestem skazana na zycie z rozwalonymi zatokami no ale przejdę się do lekarza bo mi się chce wymiotować cały czas przez to obrzydlistwo

Gość bhdsjbfaaa
kurcze, ja mam od paru miesięcy tak z zatokami, że spływa. I mam też bez przerwy lekki stan zapalny gardła. A teraz się anginy nabawiłam, średnio co miesiąc lub 2 choruję. Lekarz nic na te zatoki mi nie mówił, miałam wymaz z gardła i nic tam nie wyszło. Do tego ciagle mam lekkie bóle w stawach/ kościach/ mięśniach. Ciągle coś mi dolega i bardzo się martwie. Stresuje mnie to i stres chyba pogarsza stan zdrowia. Boję się chorób.