Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niebezpieczna

Zauroczylam sie nowo poznanym z neta facecie ale cos z nim jest nie tak.

Polecane posty

Nie wiem czy to prowokacja czy nie, ale ludzie na prawdę mają nie po kolei w głowach. Autorka miała zapewne na myśli, że facet jest NIEDOSŁYSZĄCY, co oznacza, że wygodniej mu rozumieć kiedy patrzy się na usta, jednak nie wyklucza to rozmowy przez telefon, bo jako osoba NIEDOSŁYSZĄCA coś jednak słyszy.

Gość kto tu jest nienormalny
idiotka spotyka się z facetem, zeby-UWAGA-powiedziec mu,ze to koniec i idzie z nim do wyra. A usprawiedliwianie sie alkholem jest dobre dla 17latki. Autorko jesteś dnem

Gość a mi się wydaje
przeciez to wszystko kupy sie nie trzyma, do reminiscencja dobry pomysł podsunęłas, na koniec on ginie po ataku, otwieraja testament, a tam.... okazuje się, ze to nie zaden chory biedak z kawalerką, tylko książe bez konia, ale za to z całkiem niezłym majątkiem; a za to co tu o nim wypisywała ona dostanie... 1500 100 900 zero NIC!!! :)

SEASAW, masz racje, niedoslyszacy. Tak, macie racje, jestem dnem bo poszlam do lozka z facetem, ktory mnie wklurwial i mialam go dosc, a spotykalam sie znim po to chyba zeby sie dowartosciowac bo takie piekne komplementy mi mowil. :o Przegralam zycie. mam kac moralny, siedze na necie i sie dolinuje. Musze wyjsc do ludzi. Nawet sie jeszcze nie wykapalam tylko przebralam w koszulke i tak siedze.

Gość a mi się wydaje
ha h a ha panienka z kacem moralnym po seksie z kimś, z kim nie chciała, i jeszcze nie wykąpana? musisz się bardziej postarać jak będziesz kolejny raz pisac bajki

"Nawet sie jeszcze nie wykapalam tylko przebralam w koszulke i tak siedze." o fuuuu, opanuj się, ludzie tu obiad jedzą :o🖐️

Gość lambadamba
po 6 kieliszkach ledwo sie na nogach trzymalas i film ci sie urwal? :O ja po 2 butelkach wodki pamietam co robie... choc czesto tego nie zrobilam na trzezwo, ale kurwa na drugi dzien pamietam wszystko! chcialas sie z nim roocha6 kieliszkami nawet dziecko by sie tak nie najebalo jak ty

Cholera, i niepotrzebnie podnioslam topik bo sie zaczely rozne dywagacje... Mam nadzieje ze nie bierzesz sobie tego do serca. A ludzie maja rozna tolerancje na alkohol, znam takich ktorym sie film urywa po dwoch piwach. 6 kieliszkow wina to cala butelka i mogla sie dziewczyna zabzdryngolic. To nasza sprawa z kim idziemy do lozka i tutaj obroncow moralnosci uprzejmie prosze o przelaczenie sie na TV Trwam. Osoby niedoslyszace moga rozmawiac przez telefon - albo dlatego ze sluchawka jest przy uchu albo maja specjalny aparat sluchowy. A do Autorki - zrob sobie jakas przyjemnosc tylko dla siebie i zapomnij o moralniaku.

Pytanie. Myslicie zeby wziac tabletke 'po'? Mimo, ze seks byl z zabezpieczeniem? Moge kupic to nawet za chwile bo to bez recepty, tylko ze cholernie drogie i nie wiem czy kupywac czy nie trzeba.

Gość przeciez nie wiesz
a mialas chociaz ograzm ?

Gość Durexy sa najlepsze
jak sie to robi po pijaku, to jest 99% szansa, ze nie jestes w ciazy nawet bez zabezpieczenia, wiec nie musisz kupowac.

Skad Ci to przyszlo do glowy, ze z seksu po pijaku nie zajdzie sie w ciaze? Orgazm? No co Ty! Ja nie nie pamietam!

Gość jak nie pamietasz
tzn ze pewnie obydwoje odrazu zasneliscie i zadnego seksu nie bylo. mozesz byc spokojna :classic_cool:

Gość jak nie pamietasz
wiec tymbardziej to potwierdza fakt, ze seksu nie bylo opakowanie bylo puste=brak prezerwatyw, wiec zasneliscie.

Faith Hope Glory, ale o co chodzi? No najwyrazniej. :( Puscilam sie po pijaku. Przegralam zycie. :(

To cie będzie prześladować długo Ja można byc tak glupim. Pewnie dlugo probowal tych sztuczek az trafil na taką co ma problemy z logicznym mysleniem i jego penis nareszcie był szczesliwy

K*rwa sami swieci, podawac tu dane, do Rzymu o beatyfikacje zawnioskuje. Nie przejmuj sie dziewczyno, ani tym co sie stalo, ani glupim gadaniem. Szkoda zdrowia a zycie jest piekne :D. 🌻

Gość pudernicaaa
:D jest to nie prowo,to autorko,nic sie nie stalo;) to zwykly seks, poza tym nie ejstes w zwiazku,wiec nikogo nie zranilas tym oprocz siebie. na twoim miejscu porozmawialabym z nim. nie musisz sie z nim spotykac, zaczep go na gadu,wyjasnic,powiedz prawde,a jak bedzie trzeba zmien nr telefonu. koles nie rozumie slowa nie, wiec trzeba bardziej sie postarac zeby dal sobie na luz. glowa do gory,juz gorzej byc nie moze:)

oneil, dziekuje za support. :D Ale nie o to chodzi, maja racje, puscilam sie z byle kim to teraz mam. :( Ale najbardziej mnie boli to jak on mnie potraktowal. Niby taki zakochany ale szacunku to nie ma za grosz. Widzial, ze jestem pijana jak bela. Zamiast zapakowac mnie w taksowke do domu to zabral mnie do siebie i teraz rznie glupa, ze przeciez ja chcialam. Jak moglam chciec jak ja nic kompletnie nic nie pamietam?? :( Wykorzystal mnie swinia. Juz wiecej mnie na oczy nie zobaczy.

Gość poziomka pozioma
ja bym go olała po takiej akcji juz totalnie nie łam sie autorko :*

Olalam go, to znaczy mam go totalnie w dupie, gosc mnie w ogole nie obchodzi. Ale ubolewam nad tym, ze tak sie zeszmacilam po pijaku z gosciem, z ktorym na trzezwo bym nigdy tego nie zrobila.

Co fakt to fakt - tylko szmaciarz wykorzystuje pijana kobiete. Gosc z klasa - jak sama mowisz - odwozi ja do domu. Zadna sztuka przeleciec dziewczyne jak jest nawalona, a potem jeszcze jej wmawiac ze sama chciala. Nawet jesli cos tam dawala do zrozumienia to trzeba wziac poprawke na jej stan i odwiesc od zamiaru. Czlowiek pijany to rozne glupoty gada i robi - najczesciej nie ma pojecia dlaczego i na drugi dzien kacor moralny jak stad do Afryki, wstyd samemu sobie w lustro spojrzec. Jak to mawiaja: been there, got T-shirt. Z tego co mowisz on nie pil, byl trzezwy... Tym bardziej to nieladnie o nim swiadczy. Kazdemu moze sie zdarzyc uchlac - ale od tego sa przy nim koledzy, znajomi by go uchronic przed popelnieniem glupstw. Jedno, co mozesz sobie "wyrzucac" to to, ze pilas z niewlasciwa osoba ;) Ja tam zawsze mowie: jesli pic to samemu albo z kims do kogo masz zaufanie. Ciesz sie, ze nie zabral Cie po pijaku do Las Vegas i nie wzieliscie slubu :D :D :D

Gość Pamela Anderson na plazy
"Ciesz sie, ze nie zabral Cie po pijaku do Las Vegas i nie wzieliscie slubu " Nic nie wiadomo!:) moze zrobili w miedzy czasie maly kursik odrzutowcem. Autor bedzie juz w posiadaniu upragnionej kawalerki z sepleniaco-niedoslyszacym Irlandczykiem ( bez pracy;) ) I do tego ma taki bajer, ze mozna z nim pic i spac.

Gość Pamela Anderson na plazy
Oczywiscie mialam na myli, ze Autor-ka bedzie w posiadaniu kawalerki, nie smiem twierdzic, ze autorem jest jakis mezczyzna. ;)