Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niebezpieczna

Zauroczylam sie nowo poznanym z neta facecie ale cos z nim jest nie tak.

Polecane posty

:( Teraz juz wiem zeby nie poznawac gosci przez internet. Zachcialo mi sie flirtu z samotnosci to sie doigralam.

Pamela -powiem po krakowsku: idze idze, taki slub z Las Vegas :D ;) :P Papier tylko o stopien wyzej od toaletowego jesli chodzi o znaczenie i waznosc (choc moze bym na upartego polemizowala).

Gość gffggsdsdsdsdsds
niezla prowokacja, jakos nie chce mi sie w to wierzyc :D a jesli to prawda to bardzo ci wspolczuje, musisz sie tearz glupio czuc. ale on olał cie czy jak??? moze cos z tego bedzie jednak?? hmmm dziwny facet. jakos mi sie to kupy nie trzyma ;) ale dostalaas za swoje, nie wkleja sie czyjs zdjec na necie, strasznie gowniarskie i chamskie zachowanie. jeszcze rozumiem jakby cos ci zrobil, ale niedawno go poznalas i jego zdjecie na neta to jest po prostu chamskie.

Gość gffggsdsdsdsdsds
glowa pijana dupa oddana, nie pijcie dziewczyny ;) ale on tez sie zachowal, skorzystal z okazji...

Nieeeeeeeeeeee! Nic z tego nie bedzie!! Ja go nie chce!! On jest nienormalny. Na szczescie od poludnia juz do mnie nie pisze. :D I nieeeeeeee, nie jest ani nie byla to zadna prowokacja, to autentyczna historia. Niestety.

Gość Pamela Anderson na plazy
Niebezpieczna, dodam - urzekla mnie Twoja historia. Oneill rozumiem, ze Ciebie tez? ;) Myslalas, ze moze intercyza miala miejsce?

Gość gffggsdsdsdsdsds
a czemu nienormalny, czemu go nie cchesz? w koncu juz i tak z nim spalas...

Gość gffggsdsdsdsdsds
a on mial wczesniej jakies związki????????

Tak, mial zwiazki chemiczne w organizmie. Teraz nie ma, bo sie ulotnił. Pozwole sobie odpowiadac za autorke, bo ona i tak nic nie pamieta, a skonczyly sie jej pomysly.

Mowil, ze ostatnio mial kobiete w sierpniu. Powiedzial mi wczesniej, ze mial w sumie mniej niz 10 partnerek. Dokladnej liczby nie podal.

Gość gffggsdsdsdsdsds
naprawdę nie masz nic lepszego do roboty niz zmyslac jakies historie na forum? chyba bardzo musi ci sie nudzic. a to zdjecie ciekawe czyje, moze twoje i sobie jaja robisz? bo cos dziwne to dla mnie, przeciez jakby ten koles znalazl ten topik to bys miala przerabane, wklejanie cudzych zdjec jest zabronione i mozna za to zostac podanym do sądu, a ty sie niczym nie przejmujesz, luzik. normalna dziewczyna by szybko skasowala taki temat zeby ten koles przypadkiem go nie znalazl, albo ktos z jego rodziny i mu podal linka.to jest prowokacja na 100% i co wiecej, jestem pewna, ze to facet z tego zdjęcia pisze te bzdury i wszystko wymyslil. nie karmcie trola ludzie :O

gffggsdsdsdsdsds oj tam czepiasz sie:P ubaw jest obustronny. A ten jego pies to starsznie biedny.:( i to spojrzenie jak go glaszcze....brr... na dodatek sie jeszcze odsuwa jak moze...

Gość jutro czekamy na temat
kolejny z serii przespala sie z nim, a on uciekl. 🖐️ 🖐️

Nic. Nie mam z nim kontaktu odkad oklamalam go, ze w poniedzialek sie wyprowadzam. Zaloze sie, ze gdybym tylko napisalam sms, to zaraz by cala lawina poszla. :)

Gość Kasik 11
niebezpieczna co slychac?

Nic. Naprawde. Nie mam z nim kontaktu. Choc od mojego ostatniego postu wyslal mi jedna wiadomosc tekstowa pare tygodni temu. napisal, ze za mna teskni ale nie odpowiedzialam. Od poczatku nie miala sensu ta znajomosc. Nie szanuje facetow, ktorzy sie nie szanuja i ktorzy nie szanuja kobiet. Co z tego, ze tamtej nocy sie upilam. Mogl inaczej postapic. Mam go w dupie. Juz pewnie nigdy wiecej sie nie zobaczymy.