Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miska mika miska..

czy dobry fryzjer odmawia klientowi????co uwazacie

Polecane posty

Gość miska mika miska..

moja kuzynka chciala sobie zafrabowac wlosy na platynowy blond, poszla do fryzjera kilka dni temu i fryzjerka odmowila jej wykonania tego zabiegu bo powiedziala ze bedzie miala siao na glowie ,bo ma bardzo zniszczone i wysuszone wlosy i ciemny kolor teraz - jakas gorzka czekoalda cyz xos takiego i powiedziala ze wieksza krzywde tylko sobie zrobic przefrbujac sie na blond (kolejny raz zreszta) i poza tym jasny blond jej nie pasuje. czy uwazacie ze dobry fryzjer powinien odmowic? czy powinna zroic tak jak klient chce?

Gość mówi prawde
jest przynajmniej szczery,

Gość krucafuks
Powinna jej walnać dekoloryzator, rozjasniacz i farbe na ten pusty łeb i wysłać do domu bez włosów.

Gość dobry fryzjer odmawia kiedy
trzeba:)

Tak, miałam podobną sytuację. Odmówiono mi w dobrym salonie... Nie połasili się na 300 złotych... Ale ja byłam mądrzejsza i domowymi sposobami straciłam połowę długości włosów, no ale są blond :o

Gość moj wujek jest elektrykiem
a pozniej kuzynka gdyby zaczely jej wypadac wlosy - rozpowiadalaby na miescie ze do takiego stanu doprowadzila ja fryzjerka z salonu xxx :) wedlug mnie fryzjerka dobrze zrobila!

ja chciałam tylko trochę rozjaśnić, na taki ładny miodowy a też mam ciemne i zniszczone. Również fryzjerka mi odmówiła. Moim zdaniem dobrze zrobiła, dobry fryzjer odmawia, nie odmówi fryzjer, który nie zna się na tym co robi i doprowadzi włosy klientki do fatalnego stanu.

Gość daadadadada
ja uwaam ze fryzjer powinien ODRADZIC -jasno i stanowczo przedstawic jakie bylyby konsekswencje,bo prawda jest taka-jak ktos jest zdeterminowany (glupi) to jak nie zrobi tego u dobrego fryzjera bo on odmowil to pojdzie do beznadziejnego fryzjera czy zrobi sobie w domu ,wiec klient wyjdzie z tego gorzej a dobry fryzjer straci szanse na zarobek.