Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja ja wlasnie jaaaaaaa

kumu tradzik NISZCZY ZYCIE?

Polecane posty

Gość macie sprawdzone sposoby
ja Ci mogę polecić kilka co mi się podoba i działa

kilka firm godnych zaufania, bo już krem to samemu trzeba sobie dobrać

Gość własnie 21 wiek
to Twoj temat i Twoje polecane kosemtyki ? oki dzieki na pewno któregos kremu spróbuje :)

nie mój ale go czytałam niestety nie rozwinął się :( a kilka firm jest wymienionych

http://www.izotek.pl/wasze_zdjecia_przed_w_trakcie_i_po_kuracji/mezczyzna_17_lat_187_cm_74_kg_5041.75.html tu są historie ludzi,którzy zazywali/zazywaja izotek. Kurde,strasznie wspolczuje temu chlopakowi,moge tylko domyslac sie co on czuje. Moze dobrze ze trafilam na te forum o izoteku,chociaz przestane patrzec na Ciebie tak krytycznie,bo moja cera w porowaniu do cery tych ludzi to "pryszcz" wspolczuje szczerze kazdemu kto ma problemy z cera i musi sie tak cholernie meczyc i izolowac od ludzi przez wstyd..:(

Gość wszyscy sa szczesliwi
cukier nie jesc po jest powodem tradzika

a probowal ktos robic oczyszczajace tzw. parowki? z dodatkiem np szalwi lub rumianku?

Gość lubię parówki z lidla
:) jak nie masz cery naczynkowej to można

red alice za każdym razem to wklejasz a tam bzdety

cery naczynkowej nie mam. Ale jakie sa tego efekty? Boje sie troche ze to jeszcze moze pogorszyc sprawe

a czego się boisz? oczar ładnie zwęża pory więc najpierw paróweczka, później sobie wymieszaj ciepłe mleko z żelatyną na papkę (żeby nie spływała ale i nie była galaretą) nałóż gdzie masz zaskórniki, tylko żeby brzegi były równe bo będziesz miała problem ze zdjęciem tego :D jak stężeje to ściągasz i ładnie syf wyciągasz z porów. a później chłodną wodą zwężamy pory, po czym hydrolat z oczaru też ściąga pory i kremik :)

Gość własnie 21 wiek
najgorsze sa dla mnie wlasnie popekane naczynka ,mam tego mnostwo ehh :(

to moze lepszy dla ciebie bedzie jakis peeling enzymatyczny, pozniej jakas maseczka oczyszczajaca np. z zielonej glinki?

Gość własnie 21 wiek
mam maseczke z czerwonej glinki i z alg ale niewiele to chyba daje :O:(

hmmma probowalas maseczke z drozdzy?

Gość własnie 21 wiek
nie , ale z drozdzy chyba mocno wysusza nie wiem czy sie nadaje do naczynkowej ? te z glinki i alg raczej nie szkodza, ale czy pomagaja? chociaz tez sie nie spodziewam ze mnie z tego wylecza :O

Gość gfhrstjrstj
oczar

szczerze powiedziawszy z drozdzy stosowalam i przynajmniej u mnie, nie wysusza jakos bardzo. raczej "uspokaja" cere. Dodaje kilka kropel soku z cytryny jeszcze dla rozjasnienia przebarwien zwlaszcza

Gość hankaaaa sieje mak
A macie jakies porady na cere sucha tradzikowa? Tzm mam pelno wypryskow ale cera sucha az sie luszczy. MAsciami na tradzik nie moge bo jeszcze bardziej wysuszaja, a jesli posmaruje kremem nawilzajacym to z kolei powiekszaja sie wypryski. Co robic?

Gość ja brałam IZOTEK
jak przejrzycie sobie forum izoteku , to zobaczycie , że osób które Izotek wyleczył jest garstka. reszta nadal ma trądzik - mniejszy lub większy są eż przypadki (jakis chłopak, nei pamietam nicku) który przed izo miał dość mały tradzik...a w trakcie opryszczyło mu całą buzie!! bedzie miał blizny na całej twarzy - a to wiaze sie z duuuuzymi kosztami ich usunięcia ja brałam i mnie nie wyleczył. tzn. nie mam AŻ takiego tradziku jak wczesniej. ale zaraz po skonczeniu Izoteku skóra natychmiastowo zaczeła spowrotem się przetłuszczac, pryszczy wyskakuje mi kilka na tydzień- da sie jakoś żyć ale sząłu nie ma. ze skutków ubocznych które NIE MIJAJĄ SZYBKO: -WŁOSY! wypadają, niszczą sie, generalnie - do obcięcia. mam teraz krótkie i wcinam końskie dawki skrzypu. no i wiadomo że włosy szybko nie rosną ;) w czasie brania: -wysyp -blizny po pryszczach (nigdy wczesniej ani teraz po izoteku nie zosawaly mi blizny- wklęsłe) -opryszczka na całych ustach - kilka razy , trwa okolo tydzien -sucha skora na całym ciele- az sie łuszczy -wysypka czerwona na dłoniach - kilka razy, trwa kilka dni -suche oczy

Gość hankaaaa sieje mak
Troche sie boje tego izoteku, za duzo skutkow ubocznych. Poza tym nie mam niewiadomo jak nasilonego tradziku, sa takie okresy kiedy moja cera jest naprawde w miare ok. Moze polecicie jakis slabszy antybiotyk? Albo cos bez recepty? probowalam juz benzacne i brevoxyl

A moze Accos? Kiedys probowalam, nadaje sie zwlaszcza do cery raczej suchej, nie powoduje wysuszania, ale na dzialanie jakiekolwiek trzeba poczekac nieco dluzej niestety

Gość nadzienie od wafelka
A moze zacznijcie sie myc? Powinno pomoc haha brudasy

Gość no i ten tego
Jezeli ktos juz dlugo zmaga sie z problemem tradziku to radze udac sie do dermatologa, zwykle kosmetyki i masci czasem poprostu nie pomagaja

....też miałam z tym ogromny problem parę lat.Walczyłam z pryszczami i różnego typu "gulami" i bąblami na plecach(co mnie najbardziej doprowadzało do szału bo latem musiałam chować plecy).Do momentu kiedy zobaczyłam tekst http://www.biosila.pl/content/view/419/302/ i przeczytałam ksiązkę Dr Nand KIshare Sharma "Mleko cichy morderca" zrezygnowałam z mleka i jak ręką odiął....

Witam do: senny szept dnia to na co cierpisz to może być łojotokowe zapalenie skóry, chociaż nie powinno się stawiać diagnozy przez internet.. konieczna jest wizyta u dermatologa. Trochę się przedstawię. Jestem Maciek. Mam za sobą choroby takie jak trądzik, trądzik posterydowy, powikłania gronkowca, łojotokowe zapalenie skóry - wszystkie pokonałem. Dla tych, którzy cierpią na trądzik polecam delikatną zmianę nawyków higienicznych (nie to żebym twierdził, że trądzik powstaje z brudu tak jak to robią niektórzy na tym forum. Jakże bym śmiał). Zauważyłem ogromny wpływ tego w jaki sposób myjemy naszą twarz i jakimi kosmetykami ją faszerujemy na jej całokształt i ogólną kondycję. Ponadto, na moim blogu (adres poniżej) zamieściłem darmowy raport na temat walki z chorobami skóry. Opisałem kwestie higieny, odżywiania i czynnik psychologiczny chorób skóry. Wystarczy na stronie podać swój e-mail i raport jest wasz. Nie będę się zagłębiał w szczegóły bo to wszystko jest na blogu. Jeśli ktoś będzie chciał się ze mną skontaktować osobiście to mój adres e-mail jest na stronie. Mam nadzieję, że komuś pomogę. Pozdrawiam Maciek

Gość adam23,1
ja znalazłem ciekawą stronkę w sieci: [url=http://tradzikrozowaty.pl/]trądzik ,na której można znaleźć ciekawy ranking produktów, dzięki któremu znajdziemy najlepszy środek na trądzik dla nas. Sam miałem poważny problem z trądzikiem, zastosowałem krem Revitol Rosacea i jak na razie problem zniknął

Gość patryk678
Oj tak trądzik jest strasznie uciążliwy wiem o tym bo sam zmagałem się z tym cholerstwem długi okres, ale mam to już za sobą dzięki Nonacne http://natradzik.milejdi.pl środek bardzo skuteczny już po pierwszym tygodniu widać efekty... I w końcu nie wychodzą mi nowe pryszcze a stare znikają w mgnieniu oka;) I w końcu maszynka do golenia nie będzie moim wrogiem ;)