Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mephisto87

Kto jest dzis online i ma ochte popisac ? ; )

Polecane posty

Ufff odetchnolem z ulga ;) szczegolnie gdy inne czlonki sa bezpieczne :D Ten absynt co teraz go mozna nabyc nie ma juz takiego dzialania :classic_cool:

Przepraszam, że się wcinam i piszę nie na temat, ale nie mogę założyć nowego tematu. Czy ktoś może mi pomóc? Kiedy chcę dodać nowy temat wyskakuje: Forum - strona główna Blad W tej godzinie umieściłaś/eś już 10 nowych tematów. Odczekaj trochę czasu, zanim będziesz mogła/mógł wysłać kolejny nowy temat na forum. Wróć do poprzedniej strony i spróbuj umieścić swoją wypowiedź po małej przerwie. Jednak nie napisałam jeszcze nigdy ani jednego! Co z tym zrobić?

Alicja juz czekam wiele godzin i ciągle to samo, a nie napisałam jeszcze żadnego tematu. To tak jakby już ktoś z mojego IP pisał no ale to mało prawdopodobne. Szkoda, że taki błąd. Mogę tylko odpowiadać w tematach :(

Alicjo po takim prawdziwym to napewno byla bys w krajnie czarow :D A davincicode nie wiem jak pomoc moze wina przegladarki...

dzięki kochani za chęć pomocy. Wyczyściłam wszelkie dane przeglądarki, ciasteczka i takie tam i nic. Użyłam innej przeglądarki i też nic. Wydaje mi się, że to wina IP to może ktoś mi neta kradnie hehe. Dziwne.