Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thyhjyth=

prawiczki z forum macie tupet

Polecane posty

Gość pavonia
nastoletnia, żeby brzuszki pomogły to musisz robić ich ok 300 dziennie

Rokk, to znowu taki dygresyjny żarcik nawiązujący do pomarańczy. Przeczytaj sobie wypowiedź o miłości do księdza.

Gość pavonia
no i żeby spalić tłuszcz to musisz ćwiczyć przynajmniej godzinę dziennie, nie intensywnie tylko w jednostajnym tempie, tłuszcz spala się dopiero po pól godzinie, zasadniczy błąd to ćwiczyć krótko i intensywnie

Gość prawiczek z wyboru
niech się dziewczyny lepiej wypowiedzą, bo my tak na prawdę tego nie wiemy. może są inne wartości, ale nie możliwe, żebym ja jedyny miał takie podejście. skoro do mnie zagadują dziewczyny i olewam, to podobnie postępujące w sprawie facetów dziewczyny też są.

Gość IMO13768
pavonia, oj pavonia...

Gość prawiczek z wyboru
Looser tylko dziewczyny z takiego portalu to już desperatki, albo niezbyt atrakcyjne niestety. trzeba się pomęczyć i szukać w realu. tym trudniej dla kogoś, kto nie prowadzi zbyt towarzyskiego trybu życia. ale dla chcącego nic trudnego. problem tylko, czy rzeczywiście są dziewczyny podobnie to postrzegające jak ja.

Looooser..ja nie wierze w takie portale zresztą podobnie jak sympatie i inne badziewia na takich portalach mozna smiało upiększac swoje zycie i zrobic z siebie bogacza i jestem pewien zw 90% osób tam oszukuje

Gość prawiczek z wyboru
Alles Klar bo najgorsze jest, gdy ktoś się dziwi komuś, kto tego nie robił, ale trudno się dziwić, jeśli nie miał/miała partnerki. dla większości ludzi widocznie nie trzeba kochać, by mieć pierwszy raz za sobą.

Gość pavonia
muszę to przetestować na sobie, ostatnio mieliśmy taki wykładzik, na temat odchudzania, stąd właśnie te rewelacje

Gość IMO13768
Pawonia - po 300(!) brzuszkach pozdrów kręgosłup ode mnie...

Chociażby :D. IMO, przypominam, że Święta jeszcze nie minęły. Powinieneś być milszy. Mógłbyś sobie darować wrzucanie tych fotomontaży ;).

Gość IMO13768
Zaraz wrzucę do Twojego osobistego tematu na Ogólnej. :D

Zazdrościsz, bo o Tobie nie zkładają ostatnio tematów :P.

Gość IMO13768
Rokk - jak już mi jakiś założą, to tylko o miłości analnej. :classic_cool:

Gość pstushshssgksg
weśta nie piszta na ten temat bo świniom trza dawać

IMO, mam nadzieję, że Twoja wypowiedź nie zawiera jakiegoś głęboko ukrytego znaczenia..

Gość pavonia
IMO13768, właśnie chodzi o to że brzuszki z rękami założonymi za głowę to przeżytek szkodzący na kręgosłup, założone ręce powodują dodatkowo napięcie barków, teraz robi się brzuszki z rękami wzdłuż ciała i nie pełne, tylko to pierwszego oporu, sama wyczujesz jak mięśnie brzucha pracują, ja zaczynam testować te nowe brzuszki no i jeszcze gość poleca drążek, na odcinek lędźwiowy co jest zmorą kobiecych kręgosłupów

Gość IMO13768
Rokk - zauważyłem jak na jednym temacie z ferworem bronisz księży. :P

Gość IMO13768
Pawonia - to sa "spięcia" i tu się zgodzę - dobre są na mięśnie, ale nie na odchudzanie.

IMO, oj tam, jedna drobna wypowiedź. I nie chodzi tylko o księży. Przyznaję, że zdarzają się wśród nich "odchyły", ale tak jak wszędzie. To był mój sprzeciw wobec generalizacji.

Gość pavonia
IMO13768, zawsze to lepiej mieć mięsień na brzuchu, zamiast tłuszczu, wtedy lepiej jelita są trzymane i nie wywalają się na wierzch, po obiedzie, brzmi to koszmarnie, ale tak jest, a na odchudzanie najlepszy rower rzecz jasna sorki że się tak wcinam w temat z tym odchudzaniem

pavonia, sens w tym, żeby nie ciągnąć głowy, bo to dodatkowo obciąża kręgosłup. Ważne, żeby luźno "leżała" na rękach. Co do pierwszego oporu, to zdecydowanie się zgadzam :).

Gość pavonia
właśnie, właśnie, o to chodzi:)