Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thyhjyth=

prawiczki z forum macie tupet

Polecane posty

Gość IMO13768
Rokk - ano zdarzają się u nich odchyły - pedały, pedofile, komuniści, rasiści, kłamcy i ci co łamia swoje śluby - celibatu na przykład. :classic_cool: Pavonia - generalnie na odchuczanie najlepszy jest basen. Możemy spokojnie o odchudzaniu gadać - co nam zrobią. :P PS. Chyba, że jesteś wyznawczynia dukana - wtedy nie będziemy gadać...

Gość IMO13768
Osobiście przy spięciach kładę sobie obciążenie na klatkę i mała ilość powtórzeń - a długi okres utrzymywania napięcia.

Gość pavonia
żadnych diet cudów nie uznaję, jestem zwolenniczką wysiłku fizycznego i normalnego pożywienia hehe

IMO, nie znam żadnego księdza (a znam ich wielu), który złamałby ślub czystości. Przynajmniej żaden z nich się do tego otwarcie nie przyznaje.

Gość IMO13768
Pavonia - gdybyś była w zasięgu ręki, to brałbym Cię na miejscu. A co! Niech nawet Rokk patrzy. :classic_cool:

Gość IMO13768
Rokk - wszakże jak seks wyjdzie z inicjatywy kobiety, to nie jest złamanie ślubu tylko napaść. :classic_cool:

IMO, takiego, który zostałby seksualnie wykorzystany przez kobietę - też nie znam :D. Nie mogłabym na to patrzeć. Złamałbyś mi serce.

Gość pavonia
myślałam że z babką nawijam, w związku z powyższym trochę mnie zdziwiło to obciążenie na klatę:-)

Gość IMO13768
Rokk - to czy mogłabyś sie przyłączyć, wyłącznie od Pavonki zależy, bo ja jestem bardzo otwartym człowiekiem. :P Pavonka - spłaszczyloby mi pewne części ciała, jakbym był kobietą. :P

Gość pavonia
dlatego nie stosuję obciążenia, nie wiem co by powiedział na to mój biust:-D

Gość IMO13768
Pavonka - zależy kto co ma. ;) Rokk - Ty chyba stosujesz obciążenie...:P

Gość IMO13768
Rokk - zaraz dwunasta i śmingus-dyngus, a wtedy Cie oleje. :classic_cool: Nawet podtekstów seksualnych nie ma...starzeję się.

Gość IMO13768
Rokk - mówisz o dyngusowych płynach, którymi Ciebie spryskam, czy podtekstach? :classic_cool: A jak się niedostosuje, to co? Użyjesz wplywów i odpustu nie dostanę? ;)

Gość Nierozumiana
Prawiczki-Kocham Was!!!

Gość pavonia
i jak to większość pogaduszek z facetami, o wyższości sprężystego nad obwisłym;-)

Zresztą, i tak nie zdążysz.. Jeszcze przed 12 pójdę grzecznie do łóżeczka spać. Trzeba się wyspać, bo jutro należy myknąć do Kościółka :P.

Gość IMO13768
I wszystko w ramach odchudzania - szerokie nasze horyzonta, czyż nie? :P

Gość IMO13768
No tak droga Rokk - do kościółka klęknąć przed vikarym, i przyjąć na język jego opłatek...:classic_cool:

Gość IMO13768
Rokk - czyżbyś nie lubiła od swojego vikarego brać do ust ciała.......Chrystusa? :classic_cool:

Gość pavonia
no jeśli w ramach odchudzania to ok:-) a u nas wikary daje do ręki, a nawet do rąk

Nie biorę do ust od "vikarego". Wyobrażasz sobie, że mogłabym na przykład się u niego spowiadać? :O

Gość glupia dyskusja
jakas niemyslaca jestes rokkkkkkkk ze gadasz z nim i jeszcze cieszysz sie ze dyskutujesz