Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klejnotka 1

Dziewczyna mojego syna ukradła z szafki samoopalacz

Polecane posty

do87878782323 Nie mam o czym z tobą rozmawiać twój poziom to deska klozetowa. W łazience stoją dwa inne samoopalacze ,ten był nowy ,ale głównie chodzi o to że mnie okłamała

Prawnym opiekunem jest matka a ta jej w domu nie chce ....i wygodnie jej że córkę ktoś przygarnął bo miała iść do domu dziecka

Gość bejhfbjhe
no na pewno matka miała ją oddać do domu dziecka, z powodu roku nie robiłaby sobie problemów i nie kierowała na siebie oczu opieki społecznej itd to chyba jakas marna prowokacja:/

Gość 87878782323
do87878782323 Nie mam o czym z tobą rozmawiać twój poziom to deska klozetowa. W łazience stoją dwa inne samoopalacze ,ten był nowy ,ale głównie chodzi o to że mnie okłamała Nowy... przywieziony rok temu z Angli... Buachachacha Prawda w czy kole dlatego ci nie w smak.... sama jesteś prosta jak drut i widac, że macie nędzę... a zdecydowałas dawno tylko pytasz tu o rozgrzeszenie....

Jej matka to alkoholiczka ,zresztą nie napisałam że ten nieszczęsny samoopalacz był w szafce w sypialni ,po co tam grzebała ???????

Żyjemy na normalnym poziomie ,co do tego ma nędza ???????? Ile ty masz lat ??????? Nie chodzi o cenę tego samoopalacza tylko o fakt przywłaszczenia bez zapyttania mnie i o okłamanie ,rozumiesz cz nie??????

Gość bejhfbjhe
moze właśnie zeby zobaczyć czy masz jakiś samoopalacz, żeby się opalić na święta? no przecież taki luz ma w domu i na tyle jej pozwalasz, niech korzysta ze wszystkiego oprócz samoopalacza:P

Gość 87878782323
po prostu nikt normalny nie robiłby hałasu o coś bez wartościowego. bo dla osob żyjących na normalnym poziomie taki wydatek jest groszowy. Tak samo jak papier toaletowy... i nie rozumiem dlaczego domownik musi pytac o możliwosc posmarowania sie samoopalaczem, zwłaszcza jak były trzy.... nie rozumiem dlaczewgo miałaby go krasc skoro wszystko jej dajesz jak prosi. Nic nie rozumiem.... i w sumie g.... mnie to obchodzi...

Gość martakaoc
szczerze? Niech się Pani zastanowi czy warto... ? Weźmie Pani dziewczynę na rozmowę, wywiąże się z tego to co się wywiąże. Ona przedstawi sytuacje Pani synowi np taką jak tu byla podawana, że chciała się posmarować i odłożyć, Pani ją zaatakowała, przestraszyła się i schowała. Syn jej uwierzy, niech Pani będzie o to spokojna. Na kogo spadnie wina? Złą matkę, która prześladuje niewinną dziewczynę, czepia się jej i robi problemy. Nie warto...

Gość groooooovie
Klejnotka to ty już masz syna który spotyka się z laskami?...a ile ty masz lat??? A co do samoopalacza to najpierw upewnij się czy to twój...wiesz bo może być tak,że macie taki sam ale ona go sobie kupiła...to też weż pod uwagę. A pozatym zawsze możesz pupę sobię wysmarować czekoladą👄

o klejnotka ty stara debilko kafeteryjna...hahahaha wrocilas z kolejnym tematem smiechu wartym:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: buahahahah

"wstyd ale poszłam do pokoju syna i przeszukałam szafkę gdzie są jej rzeczy i .........znalazłam w torebce głęboko upchnięty ten nieszczęsny samo opalacz" KUP SOBIE SLOWNIK ORTOGRAFICZNY TY TUMANIE STARY LEPIEJ :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:

niezla masz patologie w domu...heheh niedoszla synowa 17 latka bez szkoly zlodziejka....niezle sobie synka wychowalas ze zadaje sie z takim marginesem, ty tez nim jestes stara ruro skoro na takie spektrum patologi pozwalasz:O:O:O A TAK WOGOLE TO JESTES NA KAFE JUZ NIEZLE ZNANA ZE SWOICH DEBILIZMOW NA KAFE; ze tez ludzie Ci jeszcze w ogole radza i sie nabieraja na te prowokacje Twoje!!!!!!!!

Gość periculosa
87878782323, Śmieszy mnie ta twoja "strona prawna", piszesz jak wielka prawniczka a nawet nie wiesz ze wystepek to kradziez o wartosci powyzej 250 zl!!! A to twoje nedzne 200 to nadal wykroczenie. Na przyszłosc- zanim zaczniesz robic z siebie specjalistke od "strony prawnej" zapoznaj sie z zagadnieniem, bo tylko robisz z siebie idiotke.

Gość Strzelec z III dekady
" 00:43 bejhfbjhe Jeżeli naprawdę jest tak jak mówisz i dziewczyna może na luzie brać wszystko z łazienki, psiknąć się Twoim perfumem itd to nie miałaby powodu, żeby kraść! Pomyśl trochę kobieto! Pewnie stwierdziła, że sobie raz użyje, nie chciała zajmować łazienki, wzięła samoopalacz i planowała np jutro się wysmarować a potem odłożyć na miejsce, ale Ty ją uprzedziłaś, zaskoczyłaś ją i zamiast powiedzieć że się chciała posmarować, może poczuła się jakaś oskarżana i powiedziała, że go nie widziała. Potem schowała bo było jej głupio. Ogólnie robisz z siebie Bóg wie jak pomocną, kochaną kobietą, zatroskaną bla bla bla a zrobiłaś cyrk z samoopalacza... " Też tak sądzę, bo jeżeli dziewczyna może wszystkiego używać, to czemu nagle postanowiłaby ukraść samoopalacz? Autorko przyznaj się sama przed sobą, że jej nie lubisz id początku i tylko szukasz pretekstu, żeby jej się pozbyć. Gdybyś ją "kochała jak córkę" , to na pewno przez myśl Ci by nie przeszło, żeby wyrzucać ją z domu. Ja jestem bardzo nielubiana przez matkę mojego chłopaka i ona tylko czeka na jakieś moje potknięcia czy gafy, żeby później wszystko pięknie rozdmuchać :/

wiele osob nie wie tu na forum ze osoba KLEJNOTKA 1 jest znana na kafe od dluzszego czasu z klamstw i prowokacji:) to tak na marginesie,, dla wszytskich tych ktorzy sie staraja tu cos jej radzic:)

Gość o fuuuuu
co z tego że provo jak ciekawe:D

Dostojny lub Dostojna bo cholera wie ktoś ty ,dziękuję za tak miłe przywitanie :) Rozumiem że bardzo stęskniłeś?/aś się za mną :) Próbujesz mi dokopać za to że wypowiadałam się na forach gdzie ty to dopiero dałeś popis debilizmu i dobrze o tym wiesz. Nie zamierzam się kłócić ,nie mam żadnej patologii w domu . Syn jest osobą z bardzo dobrym charakterem,i taki jak ja ostatnie majtki jak to się mówi by oddał .........................................też bardzo wierzy w uczciwość i dobro . Pomagałam nie raz różnym osobom nawet tym które miały problemy bardzo poważne .....tylko one nie mieszkały pod moim dachem i taka jest różnica. Problemu może dla niektórych nie ma ale dla mnie jest. I powtarzam nie chodzi o wartość tego głupiego samoopalacza ale o to że ,po prostu go szukałam i zapytałam i zostałam okłamana jak byś nie rozumiał DOSTOJNY o co chodzi. Jeszcze z nią nie rozmawiałam ,przyszła rano uśmiechnięta na chwilę teraz oglajdą film. Poza tym po południu mamy spotkanie rodzinne i jeszcze się córki poradzę ,myślę jednak że jej odpowiedź będzie jedna ........wyprosić z domu niestety .Tylko dziś są święta....gdzie pójdzie.Jutro może iść do matki która bierze na nią pieniądze ma mieszkanie a córki jakoś nie chce:(

DOSTOJNY oj kto tu jest znany z prowokacji to my dobrze wiemy :) Wyzywanie od starych rur ,świadczy o tobie i znany/a jesteś z tego że ,mącisz i obrażasz ludzi.Masz niskie poczucie własnej wartości czy co???? Niestety to nie prowokacja ,tylko prawda . Dostojny skończ bo jestem Ci w stanie tu wkleić co najmniej 100 twoich postów i wtedy ludzie zobaczą kto tu debilem jest.I dobrze o tym wiesz że chodzisz po wszystkich topikach i piszesz bzdury i obrażasz ludzi .Skończyłbyś lepiej i doradził ,normalnie i bez jadu .Jeśli nie to spadaj :)

Siedzisz za granicą opowiadasz jaki to światowy człowiek z Ciebie i jaki bogaty to już świadczy o twojej głupocie. DLA WSZYSTKICH KTÓRZY CZYTAJĄ ..5 SEKUND ZAJEŁO MI ROZSZYFROWANIE ŻE DOSTOJNY PISZE Z ZA GRANICY ,zresztą nie mam ochoty z nim rozmawiać .

DO Strzelec z III dekady J ją bardzo polubiłam zwierzała mi się z różnych rzeczy ,traktuję jak córkę a widocznie to błąd.Córka ma chłopaka od trzech lat i traktuję go jak syna nie jak wroga,sam wyciąga córkę na kawkę do mnie ,lubią przyjeżdżać w każdej wolnej chwili .Nie każda kobieta musi być "wredną teściową" :)

Gość chyba tego nie wiesz
ale majc 17 lat musi chodzic do szkoly - obowiazek i gdyby nie chodzila prowadzilaby ja do niej policja. zalosna prowokacja

Tak doprowadzenie jej grozi ale ,w maju zdeklarowała się dobrowolnie zapisać do szkoły z zawodem i rozpocząć normalną naukę w normalnym domu jak to określiła.Matka na to przystała ,no cóż ma faceta to po co jej "balast " w domu ,i to jest dla mnie nie do pojęcia:(

Co to ma za znaczenie jaka to firma i jaki to samoopalacz ?????????????? Firma Krzak made in china ( naprawdę przywieziony z Anglii przez córkę ,ludzie tu nie o firmę ,nazwę i rozmiar samoopalacza chodzi.Ja się pytam co on robi w jej torebce??????????????????/ I chodzi o to że powiedziała że absolutnie go nie widziała :(

Gość paola ola anna
litosci:O jakbym sie dowiedziala,ze moja matka pisuje na kafe z gowniarzami z gimnazjum to chyba bym sie poszla zabic o sciane:D klejnotka,moze wibrator zamiast tej pisaniny byłby lepszy? stara,głupia babo:O

klejnotka zaslynelas na kafe jako najwieksza debilka, hahahaha pamietamy wszytscy jak chcialas dzwonic na policje ze Ci sie ktos na konto wlamal, a ktos sobie jaja z Ciebie zrobil i sie podszyl pod podobny nick, SMIALA SIE WTEDY CALA KAFETERIA :D:D:D:D:D:D:D kazdy wie ze jestes idiotka:D:D:D:D:D a patologie to masz w domu konkretna:D az mi Cie zal , stara a glupia pusta baba, no ale co sie dzwiiwc synek pewnie tez po mamusi glupokowaty skoro siedzi z dziewucha 17 letnia co do szkoly nie chodzi....:O zenada ale geny ma po matce, taki sam przyglup NIEZLE SPEKTRUM PATOLOGII :O

Wibrator mi nie potrzebny mam męża :) Dużo kobiet w moim wieku pisze tu na kafe,i raczej liczyłam na wypowiedzi matek lub inne sensowne rady.Nie moja wina że większość odpowiadających to gimnazjum:)Choć właśnie dziewczyna jest w takim wieku i nie mam nic przeciwko wypowiedziom gimnazjalistów ,aczkolwiek liczę na poważne podejście. DO AUTORKI POWYŻEJ kto wie ,kto wie czy twoja mama też nie szuka rad lub nie pisze tu na kafe WIĘC Z TYM ZABICIEM SIĘ O ŚCIANĘ TO BYM SIĘ WSTRZYMAŁA :) :):)

Gość paola ola anna
haha,głupia pizdo:D moja matka tym rozni sie od ciebie, ze nie jest patologiczna szumowina,z synusiem ruchajacym jakies 17 letnie przybłędy:D

DOSTOJNY ulżyło Ci ???????????????????? Patologia to TY JESTEŚ i to nie do uratowania ,po co mnie prowokujesz ,to mój topik i spadaj z niego ,bo jak na razie to RACZEJ TY SŁYNIESZ Z DEBILIZMU JAKBY CI NIE BYŁO WIADOMO :) Takie bzdury jakie ty wypisujesz świadczą o tym jaki ty pusty jesteś a całe twoje życie cie to kafe. Jak matka jest patologiczna a jej córka chce żyć normalnie i my chcieliśmy pomóc to żle ???????????????????? No to gratuluję :) Nie chce mi się wklejać tu twoich wypowiedzi bo to mój topik i poszedł stąd ale to już .............. Nikt już z tobą nie chce rozmawiać a teraz tu przylazłeś motać i podjudzać .