Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaitana

O aborcji

Polecane posty

Gość opozycjonistka
dzieci nie usuwaja dzieci, to robią ich zatroskani rodzice!

Gość jjkjii
[zgłoś do usunięcia] tego się nie da czytać emo daj juz spokoj, tak cie boli to ze pieprzysz sie pokatnie? to sie nie pieprz bo takie jak Ty maja najwiecej bachorkow

Gość Lil'Queen
Autorka ma racje. Nic nie usprawiedliwia morderstwa własnego dziecka. Co do przepełnionych domów dziecka to były by mniej przepełnione gdyby dzieci od razu były dawane rodzicom adopcyjnym, ale w naszym kraju niestety jest za duży rygor w procedurach i ludzie czekają latami na dzieci w konsekwencji domy dziecka pękają w szwach a to zawdzięczamy naszym politykom w kraju

sdfsfefre ja doskonale rozumiem temat. Ale kazdy ma swoje zycie i wolna wole. A wyzywanie mnie od tepych bo uwazam inaczej od ciebie swiadczy tylko o poziomie twojej inteligencji. Niskim poziomie dodam.

Gość wloh opalony pakistanska bryza
was sie kurwy powinno wyskrobac bez zadnego ale,ale kto wiedzial ze takie kurwiszcze z was beda :( a ta belle de pakol to bez znieczzulenia,zeby matka wiedziala ze zrobila straszny blad.

Gość opozycjonistka
troche kultury ludzie!

o takiego mustafe to od razu trzeba bylo wyskrobac bo wstyd na cala okolice matka miala jak sie urodzil. Brzydkie, teraz widac, ze tepe i na dodatek na garnuszku panstwa

odbieram co swoje,a ty jeszcze na dodatek zlego bierzesz z moijego.....i kurwo nie pisz mi tu o inteligecji,kazdemu zauwarzylem to piszesz,zmien opis na szmata z czterema dziurami

juz ci mowilem,powtorze jeszcze raz powiem,moj chuj dluzszy niz twoje zwoje mozgowe

Gość Lil'Queen
po co ta kłótnia

po to zeby sie jak najwiecej osob wypowiedzialo,a nie tylko te zalosne kurwiszcze mordercy szukajacy usprawiedliwienia!!!!

Przez was muszę iść do spowiedzi znowu, a jeszcze Wielkanoc się nie skończyła!

Jak już ktoś przede mną napisał-żal mi autorki,po co zakladać takie topiki?Nie lepiej żeby każdy zajmował się własnymi sprawami?Kobieto,bo zakładam ,że taka właśnie jest płeć autorki-ile dziennie na świecie ginie ludzi,nie w wypadkach ,ale z głodu, w tym dzieci.Oni umierają świadomie,wiedząć,że niekt nie da im na jedzenie,czy lekarstwa. Autorko,zacznij interesować się losem takich dzieci,które czują,a nie losem embrionó. Nie wiem ,czy to moherowa prowokacja,czy wypowiedź myślącego człowieka,niestety skłaniam się ku drugiej opcji.

Gość Lil,Queen
no tak, ale lepiej na spokojnie niż w taki sposób

Ja nie dbam niby o już urodzone dzieci? A kto dzisiaj kliknął dzisiaj na Pajacyka?

Gość Lil,Queen
Warto walczyć o każde życie bezwzględu na trudy życia na status materialny gwałty itp itd Każdy ma prawo do życia. A jakbyście się czuli gdybyście się dowiedzieli że wasze matki chciały was usunąć bo tak wygodnie?

Gość co do naszych matek
to gdyby np. mnie matka usunęła, prawdopodobnie nic bym nie czuła i nie myślała, bo jak by mnie nie było to bym nie wiedziała że mnie nie ma. Gdybym się dowiedziała, że chciała, a się rozmyśliła, to starałabym się zrozumieć i poznać przyczyny. Jeszcze jedna uwaga: urodziłam się w latach 80tych co oznacza, że moja matka mogła mnie legalnie usunąć - wówczas aborcja była legalna. Mimo to nie zrobiła tego - widocznie chciała mieć dzieci. I to jest różnica - mówimy o niechcianych ciążach, a nie takich, gdy kobieta chce urodzić.

ale nie da sie wytlumaczyc kurwie,ze jest kurwa ja pierdole,idiocie tez nie wytlumaczysz ze jest idiota zapytajcie zreszta belle de pakol ona wszystkim pisze o inteligecji

Gość Lil,Queen
A jednak was urodziły. Ludzie z własnego egoizmu popełniają aborcję. Pomyślcie ile ludzi np mogli byście poznać, gdyby nie to że zostali usunięci we wczesnym stadium ciąży.

Klikam z tego tylko na Okruszka i na Habitat, czyli kościelne organizacje, bo na żydomasonów nie zamierzam.

kurwo,ze aborcja BYLA LEGALNA TO JEST FANATYZM RZADU!!!nie znaczy ze sie na to zgadzalismy, i jeszcze finansowanie z naszych kieszeni kurwy na ktora sie ktos spuscil a ta biedaczka mysli jak tu nie poniesc konsekwecji i dalej dawac dupy

A jeżeli ktoś nie chce być matką/ojcem?Teoretycznie vel praktycznie,jak się facet podnieci np. na widok fajnej laski i trochę mu się wymsknie,to niby zabił potencjalne swoje dziecko?Jak nastolatek ma niekontrolowaną erekcję w nocy,to też morderca?jak ksiądz potrzebuje dać upust swojej chuci?Powariowaliście?

Jestem takim konsekwentnym człowiekiem, że jak wejdę w gówno, to nie wycieram i chodzę tak do wieczora - trzeba ponosić konsekwencje swojej nieodpowiedzialności.

A jeżeli ktoś nie chce być matką/ojcem?Teoretycznie vel praktycznie,jak się facet podnieci np. na widok fajnej laski i trochę mu się wymsknie,to niby zabił potencjalne swoje dziecko?Jak nastolatek ma niekontrolowaną erekcję w nocy,to też morderca?jak ksiądz potrzebuje dać upust swojej chuci?Powariowaliście? Dziecko kochane, wiesz kiedy rozpoczyna się nowe życie?

Gość Lil,Queen
wiem wiem. Chodzi mi o to że bezwzględu na wszystko nie powinno się stawiać własnego życia nad własne nienarodzone dziecko i nie ważne w jakich okolicznościach było poczęte, nawet te z gwałtu ma prawo się urodzić a matką zgwałconym należy współczuć.

wlohu,a z czyich pieniędzy finansuję się domy dziecka,które pękają w szawach.Obawiam się ,że kliknięcie w pajacyka nie załatwi sprawy.Kliknij się w główkę.

no kurwy,suka dala pies kozysta,chyba wiedzieliscie ze jak sie spuszcza w was to moze grozic ciaza?