Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaitana

O aborcji

Polecane posty

Gość Lil,Queen
tak to już jest,

Gość wloh opalony pakistanska bryza
a utrzymywanie ich w wiezieniach do konca zycia to dla ciebie wszystko zalatwia?powinni drogi budowac po 12 godzin dziennie kobieto!!!i mozemy ich wypuscic na wolnosc i dac szanse na normalne zycie.ludzie sie zmieniaja moze ale ja w to nie wierze!!!i chociaz bysmy mieli drogi i wiecej w kieszeniach

Gość Lil,Queen
mów się że swój zawsze znajdzie swego

tnz mozemy ich wypuscic po 10latach budowy drug!!!!

wloh twoimi argumentami sa wyzwiska. Mnie nie interesuje kto co robi z wlasnym cialem. Lepiej urodzic a potem udusic w beczce?? Albo podrzucic pod kosciol?? Tak, dla was pewnie tak.

"Nienarodzone dziecko"... Jaki ten zwrot jest zakłamany... Najbardziej pasuje tutaj nieczujący bólu embrion, bo jest najbliższy prawdy ;). Fakty pozostaną faktami - we wczesnym stadium ciąży płód nie czuje bólu, więc czego bronicie? Nie wszyscy chcą dzieci, a seks to nie tylko prokreacja :D I co z tego, że matka mogła mnie usunąć? I tak nie wiedziałabym o tym :o Tak ładnie piszecie o oddawaniu dzieci do aborcji, ale k*rwa spójrzcie na to z punktu widzenia matki. Wróć, wy jesteście niestety ograniczeni i zbyt optymistyczni. Nie widzicie 9 miesięcy ciąży, porodu, rodziny (która namawiałaby do pozostawienia przy sobie dziecka), podłych plotkarzy (którzy potrafią zniszczyć życie..) itp. Widzicie tylko słodkie dziecko. Myślicie, że ile osób z patologicznych rodzin, nie nadających do wychowywania odda dziecko? Zostanie w w patologii... Dlaczego obrażacie tylko kobiety w tym temacie? Szmaty, k*rwy? Sama do cholery się zapładniają? Jakim trzeba być pustym żeby porównać zabicie sąsiada do usunięcia ciąży... Ciekawe, co tacy ludzie muszą mieć w głowach. Płodu na oczy nie widzieli a na biologii nie bywali... Jak wam się nudzi, to zaczęlibyście pomagać DZIECIOM. I proponuje odwiedzić jakąkolwiek rodzinę patologiczną i dom dziecka. Może do ch*ja dorośniecie.

Gość z szaconkiem proszę do pana
a co to jest "drug"

Gość Lil,Queen
więzienie zmienia czasem ludzi, i to też jakaś szansa. Bynajmniej te kurwy jak je nazwałeś miały by świadomość że popełniły zbrodnie a nie bezkarnie dalej się puszczając się potem dokonywały aborcji

bellle de brudas,ale to ty wszedzie wypisujesz o inteligecji?i potem wracasz do swojego opalonego malpiszona lizac mu dupe i wracasz znowu na kafe i piszesz ze rodzenie malp i zalatwianie im VISY jes fajne kazda polczyna powinna sprubowac :D hehe

wloh nie masz nic innego do napisania?? Ciagle te oklepane teksty. Faktycznie nie masz nic do powiedzenia. NIC. POtrafisz tylko obrazac. Jak ci sie nie podoba to spierdalaj do polski szmaciarzu.

droga to kurwiszczu,jest tym co samochody maja stycznosc cos jak plod z matka?zes sie dopierdolil wypowiedzial sie debil,ktorego pierwsze trzeba wyskrobac

ale europa jest dla bialych,wyganiasz mnie do tuska?jak korwin mikke zostanie bossem to wierz mi ze wroce i dla urzywanych dziwek nie bedzie powrotu dla ich opalonych malpich bekardow tez!!!

Gość Lil,Queen
a skąd możesz wiedzieć z jakiej jestem rodziny? Patologia nie ma tu nic do rzeczy, jeśli matka posiada jakąkolwiem moralność to urodzi choćby się paliło i waliło. Osoby bez sumień takie argumenty podają byle by się usprawiedliwić.

korwin mikke to conajwyzej moze mnie w dupe pocalowac. Chociaz na przyjemnosc trzeba sobie zasluzyc. A tej myszy z kokarda nie pozwolilabym sie nawet dotknac. Bossem zostanie. Chyba kanalow:D a ty bedziesz sie wraz z nim ukrywal w tych kanalach zasrancze.

umarlo kiedys dziecko murzyna,poszlo do nieba i bog dal mu skrzydelka,murzynek zapytal boga,wiec teraz bede aniolkiem?nie kurwa nietoperzem i spierdalaj!!!jego matka byla polka z kafe i nie usonela na czas :D

"a skąd możesz wiedzieć z jakiej jestem rodziny? Patologia nie ma tu nic do rzeczy, jeśli matka posiada jakąkolwiem moralność to urodzi choćby się paliło i waliło. Osoby bez sumień takie argumenty podają byle by się usprawiedliwić." Pisałam coś o Twojej rodzinie? Każecie rodzić, podając argument, że można oddać, ale osoby z patologicznych rodzin nie oddają dzieci, tylko robią im piekło z życia , a później dziecko zostaje im odebrane... Jaka ja jestem bezuczuciowa, zwykły potwór, który myśli realistycznie ;)

Gość Lil,Queen
Najpierw obejrzyj Niemy krzyk a podem pierdol głupoty że tzw embrion nic nie czuje!

wloh opalony-to jakś babcia moher,która poznała tajniki jak obsługować internet,albo druga opcja-wnuk babci moher ,wychowywany przez nią od kołyski.Zaraz się dowiem,że jestem q...ą.Kocham Cię wloh miłością prwdziwie katolicką;-)

Gość z szaconkiem proszę do pana
Janusz Korwin-Mikke, to don Kichot, a ty jak chcesz możesz być jego Pancho Sanchą

"Najpierw obejrzyj Niemy krzyk a podem pie**ol głupoty że tzw embrion nic nie czuje!" Dobre :D Wiesz ile ten film miał negatywnych opinii specjalistów za zawarte w nim kłamstwa? I nie czuje bólu, nie ucieka od narzędzi itp. :D Ten filmowy niewypał jest dla idiotów, którymi można manipulować ;)

licelum to ty kurwo masz!po tym to gorzej niz zawodowce,nawet kurwa ciezko sie na sprzatanie zalapac w Anglii co najwyrzej mozna lizac pakolom dupe po pracy jak wraca z kebaba

spierdalac szmule!!!bo jak mialbym wlozyc chuja w takie glupie pizdy co na kafe siedza,to juz wole sobiue palec w buta wlozyc